Senser 21.02.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Czy nasze starostwo jest w miare user-friendly ? Z własnego doświadczenia i z opinii innych, wiem że raczej żadnych problemów mieć nie powinieneś (chyba, że chcesz postawić spalarnie śmieci ) grodziskie starostwo w tym temacie uchodzi za jedne z bardziej przyjaznych. Sądze, że góra 2 tyg...a już na pewno nie powinni ci tego przetrzymać dłużej niż określa to prawo...(chyba 3 tyg?? Czy może nawet dwa...już nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr2000 22.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam wszystkich forumowiczów, bedę bardzo wdzięczny za kilka fotek projektu domu (wewn, salonu) Ametyst oraz ewentualne uwagi co do projektu, czy dom wewnątrz jest dobrze doświetlony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.02.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 25.02 zbliza a tu znowu cisza o spotkanku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 23.02.2006 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jajcek - co począć... Po prostu nasze próby zorganizowania spotkania spotykają się z mierną reakcją klubowiczów. Widocznie nie mają czasu, albo ochoty. A ja pochwalę się - od poniedziałku elektrycy szaleją w naszym Gargamelu. Moje rozentuzjazmowanie nie ma granic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ja tam chetnie sie z wami spotkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 23.02.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.02.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Mnie niestety nie będzie - jadę na urodziny teściowej (brzmi strasznie ale ja teściową swoją lubię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 23.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Sluchajcie. Mam taka propozycje. Ewak39 przyjezdza do Polski w kwietniu. Moze odpuscmy sobie spotkania w najblizszym czasie i skupmy sie na ustaleniu terminu w kwietniu. Termin jest odlegly i dzieki temu kazdy z nas bedzie mogl tak poukladac swoje plany, aby zarezerwowac sobie jeden dzien w kwietniu na nasze spotkanie. Ewa, podaj dokladnie w jakich dniach bedziesz tutaj, a moze uda nam sie w koncu ustalic termin spotkania klubowiczow, ktorzy przybeda licznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 23.02.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Jestem od 3 do 9 kwietnia. Ja tylko zazartowalam, ale superosko by bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 23.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 W takim razie co Wy ludziska na to, aby spotkanie odbylo sie 7 albo 8 kwietnia? Sprawdzilam i okazalo sie, ze to juz za 7 tygodni! Hej! Obudzcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 jak dla mnie to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 23.02.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 to ja chyba też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 23.02.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Bobo, nie chciałam tego sugerować, ale miałam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 23.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halny3 24.02.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 bardzo prosze o kontakt do osoby ktora projektuje inst gaz serdeczeni dzekiandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 24.02.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Ula i Slawek, Senser dzieki za odpowiedzi - milo to slyszec. Wiedzialem, ze gmina jest przyjazna, nie wiedzialem wlasnie jak ze starostwem. Aczkolwiek ostatnio i gmina i starostwo troche mnie wkurzylo. Mam wypis i wyrys z planu zagospodarowania z 08.2005 i chcialem zalaczyc to do pozwolenia na budowe. I zarowno gmina jak i starostwo odbijalo pileczke w sprawie przedluzenia waznosci tych papierkow. W koncu sie dowiedzialem (po kilku rundkach pomiedzy gmina i starostwem) ze to do projektu nie jest potrzebne.... Eehh.. Ale ogolnie wrazenia pozytywne. No jeszcze tylko mi zostaje przekazanie drogi gminie - Wydzial Gospodarki Nieruchomosciami nie jest zainteresowany, ale trudno - beda musieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 24.02.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 ja bym chetnie przyjechala ale na 100% moge sie zadeklarowac jakos ze 2,3 dni przed spotkaniem wiec nie wypowiadam sie na temat terminu; na pewno odpadaja wszelkie dni robocze - bylabym w stanie dojechac na 20-sta jak sadze co do tempa zalatwiania pozwolenia - jedni mowia, ze beda lada moment zmiany personalne i sie pogorszy, drudzy, ze to nie ma znaczenia; chcialam zlozyc na wszelki wypadek pozwolenie koniecznie w lutym, ale widze ze sie nie uda mam nadzieje, ze mimo wszystko zaczniemy budowe jeszcze w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 ktos kiedys tu pytal o etat nauczycile informatyka ekonomista prosze o priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 26.02.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Powiedzcie mi drodzy ziomowie i ziomkinie, czy macie za oknami taki oto widok:http://bastion.scania.pl/~marcin/opypy/2006_02_25_Sarny/page_01.htm Pojawia sie regularnie dzien po dniu. Z roznych stron domu o roznych porach. PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.02.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 bardzo prosze o kontakt do osoby ktora projektuje inst gaz serdeczeni dzeki andrzej Zbigniew Wiśniewski , kontakt poprzez pana Jacka Zambrzyckiego , to mój wykonawca Jayer, fajny widoczek u mnie biegają dziki, nawet po drodze dojazdowej poważnie , strach na spacer pójśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts