Jajcek 06.03.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Jajcek, czytamy sobie w myślach? nop moze po za jednym szczegolem nie zauwazylem zebym byl klonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 06.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 To Ty się dwoiłeś i troiłeś . Grupa nadarzyńsko-grodziska rules! Sporo nas było: Ty z żonką, Zygmor z żonką, sylvia1, Joskul, jareko też jest z Grodziska, Sławek i ja. Ktoś jeszcze? Zapomniałam powiedzieć, że każdy dostał też siatkę gadżetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 To Ty się dwoiłeś i troiłeś . Grupa nadarzyńsko-grodziska rules! Sporo nas było: Ty z żonką, Zygmor z żonką, sylvia1, Joskul, jareko też jest z Grodziska, Sławek i ja. Ktoś jeszcze? Zapomniałam powiedzieć, że każdy dostał też siatkę gadżetów. kze z zonka buduje w warszawie ale od lat mieszka w Grodzisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 To Ty się dwoiłeś i troiłeś . Stralem sie zeby Grodzisk dobrze wypadl a wogole skoro bylem pierwszy raz to chcialem wszyystkich poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 07.03.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 aska witam prosze przytaknij ze jestes z komorowa-granica jejku ja tu nikog nieznam moze bybylo troszke razniej dzieci mialy isc do szkoly tej w samej centrum komorowa od kolejki caly czas prosto(wstyd sie przyznac ale nipamietam ulicy ) ale znalezlismy przedszkole w michalowicach gdzie przyjeli cala 3 i najstersze chodzi tam do "0" Przestroga!!!!!!!!!!!!!!!!! na temat przedszkola w michalowicach -zmuszaja dzieci do jedzenia ( na poczatku informowalismy zeby niepodawac mleka, bo zjada kaszke rano. Niesamkuje jej mleko i juz ale przetwory mleczne pochlania bardzo chetnie. no niestety panie sa nieedukowalne i zmuszaly ja caly czas do zjadania mleka - final takize zaczela plakac namysl ze trzeba isc do przedszkola, wieczorem idac spac placze i prosi zeby niezaprowadzac do przedszkola. po dlugim siedzeniu w godzinach rannych w przedszkolu kied dziecko placze i proszi ze by jej niezotawiac wydusila z siebie ze pani kaze pic te ...........mleko, no dobra powiem pani zeby niedawala, dzieciak ze strachem w oczach lapiac za noge prosi zeby nic niemowic pani, ze powiedziala ze kaza pic mleko no to sie miara przebrala, zabraniaja dzieciakom informowania co sie dzieje za dzrwiami ZGROZO Final taki ze musze i to jak najszybciej zmienic przedszkole na przyjazne dziecku a nie na instytucje dajaca marne pensje osobom ktore z powolaniem do pracy w przedszkolu sie rozminely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 słuchaj, mam takie marzenie założyc własne przedszkole w granicy przy samej szkole, powinno mi się udać, takie małe kameralne (sama mam dwójke w wikeku przedszkolnym i planuje zaraz trzecie, a cięzko mi się z nimi rozstać, stąd ten pomysł) ale to dopiero od września. tak że troche trzeba by było poczekać, ale moge polecic przedszkole w ursusie, tam może nie jest cudownie, szczególnie u starszaków, ale u maluszków jest super, takich sytuacji nie ma. i od alej jerozolimskich odbijasz na ursusu tylko kawałeczek, więc duzo dzieci jest własnie z pruszkowa, granicy, komorowa itd. jak chcesz to podam ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 07.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja z takim pytankiem nt ogrodzenia.Mysle nad ogrodzeniem siatka z prefabrykowana podmurowka.Ma ta podmurowka mniej wiecej wygladac tak jak tuhttp://www.plast-met.pl/siatki4.htmNiestety firma jest troche daleko a ich przedstawicielowi za bardzo sprowadzanie tego sie nie oplaca :/Szukam producenta lub dystrybutora czegos takiego w okolicach Warszawy - moze wiecie cos na ten temat ? Ostatecznie sam sobie sprefabrykuje, ale wolalbym jednak znalezc taki produkt gotowy. pozdrawiamLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 08.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cześć, czy Ktoś wie co się dzieje z Bobo30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 U Bobo wszystko OK, mają się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 10.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 a odkurzacze centralne - polećcie proszę http://www.beam.com.pl/contact.html robili u mnie, z czystym sumieniem mogę polecić U mnie też robili, również mogę polecić... podaj mi, proszę, namiary na te ekipę, jak nie tu to na priv. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 10.03.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 4, i przeczytałam tu o glazurniku który jest swietny i robi teraz u bobo (gratuluję jeszcze raz!!!!) może jekiś telefonik? Ten "Glazurnik" to dla ciebie jak znalazł...oprócz tego, jak "słyszysz" świetnie układa glazurę to jest również pełny wypas jeśli chodzi o elewację. To ja poleciłem go Bobo właśnie po wykonanej u mnie elewacji. 100% bezpieczeństwa z tym panem... ...no i telefonik do tego pana..... tez poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 a odkurzacze centralne - polećcie proszę http://www.beam.com.pl/contact.html robili u mnie, z czystym sumieniem mogę polecić U mnie też robili, również mogę polecić... podaj mi, proszę, namiary na te ekipę, jak nie tu to na priv. dzięki. Właśnie w tym linku są namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.03.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Postanowiłem wykończyć jeszcze górę domku. W szczególności jest tam 90 m^2 tynków do położenia. Gipsowych. Nie za bardzo da się maszynowo (mało i trudny dostęp dla maszyny). Chciałem zrobić sam ale po próbie stwierdziłem że szkoda mi czasu. Dlatego poszukuję ekipy do zrobienia tej małej robótki ręcznie. Powinno to wprawnej 3-4 osobowej ekipie zająć 2 dni. Możecie kogoś jesteście w stanie polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Aśka, w linku masz namiary, tel. do gościa masz DAWNO na privie....nie wiem kuriera ci wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Postanowiłem wykończyć jeszcze górę domku. W szczególności jest tam 90 m^2 tynków do położenia. Gipsowych. Nie za bardzo da się maszynowo (mało i trudny dostęp dla maszyny). Chciałem zrobić sam ale po próbie stwierdziłem że szkoda mi czasu. Dlatego poszukuję ekipy do zrobienia tej małej robótki ręcznie. Powinno to wprawnej 3-4 osobowej ekipie zająć 2 dni. Możecie kogoś jesteście w stanie polecić? Pozdrawiam Dlaczego sądzisz, że nie ma miejsca dla maszyny?? Przecież tam "wjedzie" tylko wąż!!?? To by było chyba bardziej czyste rozwiązanie jak mieliby ci latać z zaprawą co jakiś czas z dwoma wiadrami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 To jest w końcu spotkanie w niedzielę? Proponuję godzinę 12 i zgłaszam 4 osoby: 2 dorosłe i 2 dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.03.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 To jest w końcu spotkanie w niedzielę? Proponuję godzinę 12 i zgłaszam 4 osoby: 2 dorosłe i 2 dzieci. Włodziu...poszukaj wątku Ankieta ver. 1.1 w klubie budujących i będziesz wszystko dziecino wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 10.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 A co takiego mianowicie można tam znaleźć? 50% głosów za 12 marca, więc się pytam czy robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Postanowiłem wykończyć jeszcze górę domku. W szczególności jest tam 90 m^2 tynków do położenia. Gipsowych. Nie za bardzo da się maszynowo (mało i trudny dostęp dla maszyny). Chciałem zrobić sam ale po próbie stwierdziłem że szkoda mi czasu. Dlatego poszukuję ekipy do zrobienia tej małej robótki ręcznie. Powinno to wprawnej 3-4 osobowej ekipie zająć 2 dni. Możecie kogoś jesteście w stanie polecić? Pozdrawiam Dlaczego sądzisz, że nie ma miejsca dla maszyny?? Przecież tam "wjedzie" tylko wąż!!?? To by było chyba bardziej czyste rozwiązanie jak mieliby ci latać z zaprawą co jakiś czas z dwoma wiadrami... No nie do końca jest tak jak mówisz. Maszyna nie może stać na dworze (za zimno a w dodatku to zimno będzie do domu się dostawać). W domu maszyny nie można ustawić na parterze bo ten mam całkowicie wykończony (nie wiem czy widziałeś jaki syf robi się w okolicy maszyny). Czyli trzeba by maszynę jakoś wciągnąć po kręconych drewnianych schodach na górę. Dla 90 m^2 to bardzo problematyczne (to dla maszynowego jest niecały dzień roboty). Co do ganiających z zaprawą - po co mają ganiać? Wnosi się worki z gipsem na górę i tam wszystko rozrabia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Spieszę donieść, że montują nam właśnie drzwi wewnętrzne. Są super, mimo obaw, że tak nie będzie. Zamówiliśmy w końcu poprzez sklep "Fachowiec" w Grodzisku, w mniej znanej wytwórni z Gietrzwałdu na Mazurach. Są całe z olchy, dodatkowo okleinowane. Z tej samej fabryki też będą listwy przypodłogowe. W przyszłym tygodniu chyba wreszcie będą schody wewnętrzne. No i wtedy koniec grubszych robót. A jeszcze zostanie wyposażenie naszej kuchni i wreszcie będzie można mieszkać pełną gębą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 10.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Ja, tak dla przypomnienia, wklejam tu link do ankiety w sprawie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts