sylvia1 22.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 my zlozylismy pozwolenie wczoraj - mamy sie pytac za 10 dni o rezultaty generalnie wizyta w grodziskich urzedach to jak doswiadczenie stanowczo nie z tego kraju u mnie jakos sie przedluza zlozylem 9.03 razem z wylaczeniem gruntow z produkcji rolnej moze to przez to... wczoraj jak dzwonilem to powiedziano mi, zebym zadzwonil w piatek Wookash aj tez skłądałam razem z wyłaczeniem gruntów w grodzisku... i mam datę 17 marca czyli już w piatek mogłam odebrac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 22.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Wookash aj tez skłądałam razem z wyłaczeniem gruntów w grodzisku... i mam datę 17 marca czyli już w piatek mogłam odebrac.. No to czas zadzwonic do starostwa Tzn. dzisiaj to juz nie ma szans, ale jutro rano... dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 22.03.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 SPOTKANIE 8 KWIETNIA !!!!!!!!!!! 15.00 nowa knajpka o nazwie Gniazdo, pomiędzy Milanówkiem i Grodziskiem - Lista obecności: ewak39 - szt. 4 ula i sławek - szt 2 plus pies? bobo30 - szt 4(mam nadzieję) senser - szt 3? wg- szt 4? joskul- szt 1 sylwia1- szt 2? victoria - szt1? jajcek-szt. 3 nina mirgos i bard13 - szt.3 pieczareczka - szt.1 ostry- szt.2 godul1 - szt.1 zygmor - szt. 2 plus pies rysiu - szt 2? PROSZę O ZGłOSZENIA POZOSTAłYCH GRUPOWICZóW, EW. ZMIANY W LICZBIE SZTUK witam serdecznie "nowych" ludzie, jeśli ta knajpa jest bardzo droga to mnie na nią nie stać, ile średnio kosztuje tam danie? Cześć To ja też się piszę - najprawdopodobniej szt.1. pozdrawiam i do zobaczenia Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 22.03.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 SPOTKANIE 8 KWIETNIA !!!!!!!!!!! 15.00 nowa knajpka o nazwie Gniazdo, pomiędzy Milanówkiem i Grodziskiem - no ja niestety 8 nie mam szans sie pojawic mam nadzieje, ze bedzie obszerna relacja pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 22.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 SPOTKANIE 8 KWIETNIA !!!!!!!!!!! 15.00 nowa knajpka o nazwie Gniazdo, pomiędzy Milanówkiem i Grodziskiem - Lista obecności: ewak39 - szt. 4 ula i sławek - szt 2 plus pies? bobo30 - szt 4(mam nadzieję) senser - szt 3? wg- szt 4? joskul- szt 1 sylwia1- szt 2? victoria - szt1? jajcek-szt. 3 nina mirgos i bard13 - szt.3 pieczareczka - szt.1 ostry- szt.2 godul1 - szt.1 zygmor - szt. 2 plus pies rysiu - szt 2? PROSZę O ZGłOSZENIA POZOSTAłYCH GRUPOWICZóW, EW. ZMIANY W LICZBIE SZTUK witam serdecznie "nowych" ludzie, jeśli ta knajpa jest bardzo droga to mnie na nią nie stać, ile średnio kosztuje tam danie? Cześć To ja też się piszę - najprawdopodobniej szt.1. pozdrawiam i do zobaczenia Tommi Cześć Ja też się piszę tylko nie wiem w ile sztuk. Prosiłbym o jakąś informacje o małych sztukach bo ja mam 2,5 i 3,5 latki i nie wim czy ich zabrać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 23.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 No to czas zadzwonic do starostwa Tzn. dzisiaj to juz nie ma szans, ale jutro rano... dzieki za info Tak jak napisalem - zadzwonilem... Pozwolenie juz uprawomocnione mam obecnie w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Wookash fajne uczucie nie? gratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 23.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Wookash fajne uczucie nie? gratuluje... taaa.. :D:D czas teraz wybrac sie do banku :/ po przejrzeniu ofert mam juz metlik w glowie :/ pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 23.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Byłem dzisiaj w tej knajpce z bala. Podoba mi się w środku, dużo miejsca, na górze było by ustronnie. Strasznie drogo jak na Grodzisk, ceny czysto Warszawskie. Piwo 9 zł, danie obiadowe 40-70zł.Ktoś już zrobił rezerwację na 8 kwietnia na 30 osób - Senser czy to Ty? Kelnerzy mówili, że przy takiej ilości osób trzeba ustalić jadłospis bo na zamówienia będzie się czekało długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 o rany to ja tam byłam w kwietniu zaraz po otwarciu i było dużo taniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 to ja chce naleśniki na gorąco.. albo niech ktoś podesle ich menu i ceny.. żeby rozsadnie wybrac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Senser czy to Ty? No właśnie NIE!!?? Ale drynkne do nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 24.03.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 mowicie obiady 40- 70zl?to dla mnie woda mineralna z cytryna bedzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 to dla mnie woda mineralna z cytryna bedzie w sam raz Ja w taki razie wezme bez cytryny, wogóle to wezmę swoją szkalnkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 to dla mnie woda mineralna z cytryna bedzie w sam raz Ja w taki razie wezme bez cytryny, wogóle to wezmę swoją szkalnkę!! albo sie bardzo ceny zmieniły bo naleśniki maja w przywoitej cenie porcje dzieciece tez a sa naprawde spore jak na porcje dzieciece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 To jak są takie spore to wezmę dziecięce ale dla siebie Hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 To jak są takie spore to wezmę dziecięce ale dla siebie Hahahaha ty sie smiejesz my swego czasu wzielismy 2 porcje dizeciece i jenda dorosla i sie prawie niczym nie roznily.. maz sie najadl ja tez... dziecko nie bylo w stanie zjesc calosci Natomisat cenowo przystepny jest zielony cos tam... kolo dworca pkp w milanówka deska mies z grila kosztuje nieclae 60 zl a w 3 osoby ledwo to zjedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ale macie problemy :D:D w wawie byłoby taniej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 24.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dziś się dowiedziałem, że w tem weekend z 8/9marca pracuję i to w dyżurach 24h, muszę to jakoś załatwić, żeby 8 marca o 15 mieć czas. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Chyba lepiej znaczy tanie byloby visa/ci w Gospodzie u Czwarnow, tez jest sporo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts