bobo30 26.03.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 SPOTKANIE 8 KWIETNIA !!!!!!!!!!! 15.00 nowa knajpka o nazwie Gniazdo, pomiędzy Milanówkiem i Grodziskiem - Lista obecności: ewak39 - szt. 4 ula i sławek - szt 2 plus pies? bobo30 - szt 4(mam nadzieję) senser - szt 3? wg- szt 4? joskul- szt 1 sylwia1- szt 2? victoria - szt1? jajcek-szt. 3 nina mirgos i bard13 - szt.3 pieczareczka - szt.1 ostry- szt.2 godul1 - szt.1 zygmor - szt. 2 plus pies ? rysiu - szt 2? tommi -szt 1 grotolaz - szt 4? PROSZę O ZGłOSZENIA POZOSTAłYCH GRUPOWICZóW, EW. ZMIANY W LICZBIE SZTUK witam serdecznie "nowych" grotolaz bierz wszystkie sztuki, nasze dzieci zazwyczaj roznoszą lokal ludzie co z ta drogą knajpką, może jednak coś tańszego? Kto ma czas aby podjechać do Milanówka? do tej zielonej lub zajrzeć do tej gospody u czwarnów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 do zielonej moge zajrzec chocby jutro... rezerwowac? czy tylko sie zorientowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.03.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 a w środku jest dużo miejsca?sympatycznie? raczej restauracyjnie, czy też barowo? jakiego typu jedzenie? rozumiem, że ceny rozsądne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 27.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Dziś się dowiedziałem, że w tem weekend z 8/9marca pracuję i to w dyżurach 24h, muszę to jakoś załatwić, żeby 8 marca o 15 mieć czas. Pozdro kwietnia chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freudek 27.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Drodzy Grupowiecze, mam gorącą prośbę o kontakt do dobrego Kierownika Budowy. Potrzebny od zaraz Jesli macie kogoś godnego polecenia zapraszam na priva lub telefonicznie: +48 601 588 688 Dariusz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 27.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Podlaczam sie pod zapytanie Freudka... Tez szukam. I jakos do zadnego nie moge sie przekonac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 dobrych kierowników jak na lekarstwo z moim też nie wiadomo co będzie i chyba muszę się rozglądać za nowym miłej zabawy 8 kwietnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 do zielonej moge zajrzec chocby jutro... rezerwowac? czy tylko sie zorientowac? Co to jest ta "Zielona"?? Oj dzieciaki...bo w końcu...wylądujemy na zielonej....trawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 mam pytanko,czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakiś namiar na firmę kamieniarską w naszych okolicach??chodzi mi o ładny trawertyn i marmur na posadzki i kominekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 29.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Drodzy sasiedzi! Pomozecie? Poszukuje kierownika budowy z prawdziwego zdarzenia... A takze ekipy do stanu surowego. Mozecie kogos polecic? To ja się podepnę do prośby. Może uda mi sie wrteszcie w tym roku wystartowac z budową. Budowa bedzie w Jaktorowie. Nie wiem, czy juz znaleźliscie czy jeszcze nie, ale jak nie, to ja mogę polecic z czystym sumieniem swojego kierownika. Rzetelny, studiuje plany, sprawdza fachowość ekipy budowlanej (robi ciche kontrole znienacka), jak sie umawia na wpis to zawsze stawia sie na czas, jest do pełnej dyspozycji. Namiary chetnie podam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.03.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Freudek,Jeżeli jeszcze szukasz kierownika budowy zajrzyj TUTAJ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 30.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Drodzy Grupowiecze, mam gorącą prośbę o kontakt do dobrego Kierownika Budowy. Potrzebny od zaraz Jesli macie kogoś godnego polecenia zapraszam na priva lub telefonicznie: +48 601 588 688 Dariusz pozdrawiam Polecam: Elżbieta Skwarek 509-67-88-01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 30.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 mam pytanko, czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakiś namiar na firmę kamieniarską w naszych okolicach?? chodzi mi o ładny trawertyn i marmur na posadzki i kominek pozdrawiam Zadzwoń tu: Antoni Młynarski 502-26-37-34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 30.03.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 do zielonej moge zajrzec chocby jutro... rezerwowac? czy tylko sie zorientowac? Co to jest ta "Zielona"?? Oj dzieciaki...bo w końcu...wylądujemy na zielonej....trawce... I co w sprawie spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no własnie dobre pytanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 30.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Nie wiem, czy juz znaleźliscie czy jeszcze nie, ale jak nie, to ja mogę polecic z czystym sumieniem swojego kierownika. Rzetelny, studiuje plany, sprawdza fachowość ekipy budowlanej (robi ciche kontrole znienacka), jak sie umawia na wpis to zawsze stawia sie na czas, jest do pełnej dyspozycji. Namiary chetnie podam na priv. To ja poprosze na priv te namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dzięki Nina zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 30.03.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a w środku jest dużo miejsca?sympatycznie? raczej restauracyjnie, czy też barowo? jakiego typu jedzenie? rozumiem, że ceny rozsądne Senser, miałbyś czas aby do tej zielonej zajrzeć i ocenić lokal? Ja bym pojechała, gdybym nie była taka uwiązana. sylvia1 - jak to się naprawdę nazywa. Mówiłaś, że to koło stacji w Milanówku. Co sądzisz o tym miejscu? Prawdę mówiąc liczyłam, że się pełniej wypowiesz na temat tej knajpki, którą zaproponowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 a w środku jest dużo miejsca?sympatycznie? raczej restauracyjnie, czy też barowo? jakiego typu jedzenie? rozumiem, że ceny rozsądne Senser, miałbyś czas aby do tej zielonej zajrzeć i ocenić lokal? Ja bym pojechała, gdybym nie była taka uwiązana. sylvia1 - jak to się naprawdę nazywa. Mówiłaś, że to koło stacji w Milanówku. Co sądzisz o tym miejscu? Prawdę mówiąc liczyłam, że się pełniej wypowiesz na temat tej knajpki, którą zaproponowałaś. czy to o Rajski Ogród chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 a w środku jest dużo miejsca?sympatycznie? raczej restauracyjnie, czy też barowo? jakiego typu jedzenie? rozumiem, że ceny rozsądne Senser, miałbyś czas aby do tej zielonej zajrzeć i ocenić lokal? Ja bym pojechała, gdybym nie była taka uwiązana. sylvia1 - jak to się naprawdę nazywa. Mówiłaś, że to koło stacji w Milanówku. Co sądzisz o tym miejscu? Prawdę mówiąc liczyłam, że się pełniej wypowiesz na temat tej knajpki, którą zaproponowałaś. Bobo przepraszam nei miałam czasu tam wpaśc i ocenic cen ale byłam tam w kwietniu... a najnowsze ceny podane rpzez ucnziów to: jest sporo miejsca jak na taką knajpke warunki bardizej knajpkowe ceny w miare ok rzeczy wykwitne sa drożdze rzeczy prostsze - tańsze pizze daja wielkosci młyńskiego koła ( no prawie...) jak sie kupuje jedna na spóle ( a spokojnie 3-4 osoby zjedza jedną. deska mies (kilka rodzajów mies z grilla) ok 60 zł ( dla 2 osób srednio jedzacych to za duzo) zupy max 9-10 zł jedyny minus jest troszke słabe oswietlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts