sylvia1 31.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Tajemniczy ogród...a ta pizza to za 30 zł...5 zł piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 31.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 mam pytanko, czy ktoś z szanownych forumowiczów ma jakiś namiar na firmę kamieniarską w naszych okolicach?? chodzi mi o ładny trawertyn i marmur na posadzki i kominek pozdrawiam Poszukaj w necie firmy Kamwis z Grodziska. Możemy polecić. Braliśmy marmur na kominek. Mają duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 31.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Oj, ale dawno mnie nie tu było Jeli lista na spotkanie jeszcze nie zamknięta to asz +1 Ewentualnie moje Panie (żonka i córka) +2, ale ta wyronięta (10 lat) pyta o towarzystwo na jej poziomie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.04.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Więc tak. Ustalone i nie ma dyskusji, bo zawiedzie nas ona nigdzie Spotkanie ustalone na 8 Kwietnia godz. 15:00 w knajpce w Milanówku do której dojazd opisze Sylvia1. Nie byłem tam, ale pytałem, czy są warunki techniczne żeby zorganizowali dla nas spotkanko na 30-35 osób. Powiedzieli, że tak. Pieska można zabrać i nie mają nic przeciwko dzieciom knajpka wybrana bo cenowo normalna... Ponieważ Kobitka "wystraszyła się" czy opłacać jej się będzie zamknąć lokal "czy ludzie zamówią tylko herbatkę czy obiady??" ja jej odpowiedziałem, że raczej w tym kontekście nie ma się co obawiać jednak nie odważe się tego ze zrozumiałych przyczyn zagwarantować...i niech się w takim razie zastanowi....ale zaraz stanęło na tym, że odpali jakąś drugą salkę i tam jest miejsce na te owe 30 osób i wtedy nie będzie musiała zamykać knajpki...tylko chyba jak będzie z 35 to już dostawiane krzesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 02.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 SPOTKANIE 8 KWIETNIA !!!!!!!!!!! 15.00 nowa knajpka o nazwie Gniazdo, pomiędzy Milanówkiem i Grodziskiem - Lista obecności: ewak39 - szt. 4 ula i sławek - szt 2 plus pies? bobo30 - szt 4(mam nadzieję) senser - szt 3? wg- szt 4? joskul- szt 1 sylwia1- szt 2? victoria - szt1? jajcek-szt. 3 nina mirgos i bard13 - szt.3 pieczareczka - szt.1 ostry- szt.2 godul1 - szt.1 zygmor - szt. 2 plus pies ? rysiu - szt 2? tommi -szt 1 grotolaz - szt 4? PROSZę O ZGłOSZENIA POZOSTAłYCH GRUPOWICZóW, EW. ZMIANY W LICZBIE SZTUK witam serdecznie "nowych" grotolaz bierz wszystkie sztuki, nasze dzieci zazwyczaj roznoszą lokal ludzie co z ta drogą knajpką, może jednak coś tańszego? Kto ma czas aby podjechać do Milanówka? do tej zielonej lub zajrzeć do tej gospody u czwarnów? To zapiszcie mnie 2szt duże + dwie małe + 1 bardzo mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 jutro zeskanuje mapke i pokaże dojazd do knajpki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 02.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 SPOTKANIE 8 KWIETNIA !!!!!!!!!!! 15.00 nowa knajpka Tajemniczy Ogród w Milanówku Lista obecności: ewak39 - szt. 4 ula i sławek - szt 2 plus pies bobo30 - szt 4(mam nadzieję) senser - szt 3? wg- szt 4? joskul- szt 1 sylwia1- szt 2? victoria - szt1? jajcek-szt. 3 nina mirgos i bard13 - szt.3 pieczareczka - szt.1 ostry- szt.2 godul1 - szt.1 zygmor - szt. 2 plus pies ? rysiu - szt 2? tommi -szt 1 grotolaz - szt 5 asz -szt.3? PROSZę O ZGłOSZENIA POZOSTAłYCH GRUPOWICZóW, EW. ZMIANY W LICZBIE SZTUK witam serdecznie "nowych" grotolaz bierz wszystkie sztuki, nasze dzieci zazwyczaj roznoszą lokal starsze dzieci to ma ewak39, ale nie wiem czy mówią po polsku, sylvia1 oraz jajcek. Ile mają lat nie wiem. Niech się ujawnią posiadacze wyrośniętych pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 bobo Krzycho pewnie nie bedize chcial przyjsc.. a jak wezme Asie która zaszaleje z twoja córcia i córcia Włodka to z torbami pójde.. Krzycho 8 Asia 7 lat Jajcek ma 10 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 02.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 grotolaz bierz wszystkie sztuki, nasze dzieci zazwyczaj roznoszą lokal starsze dzieci to ma ewak39, ale nie wiem czy mówią po polsku, sylvia1 oraz jajcek. Ile mają lat nie wiem. Niech się ujawnią posiadacze wyrośniętych pociech Zdecydowanie bierz wszystkie sztuki, moja Nicola konczy 10 lat w czerwcu, po polsku mowi, chociaz wiecej rozumie - na poczatku jest troche speszona. Kubus ma 5 lat i u niego z polskim gorzej, ale probuje jak moze... Ostatnio uczyl sie Ojcze Nasz po angielsku w szkole, poczatek leci: Our Father in Heaven, Hallowed be Your Name ... Ja slucham, a Kuba wyspiewuje (tak sie ucza, jako piosenki na Wielkanoc): Our Father, Hello be Your Name... Nawet po angielsku jeszcze dobrze nie mowi, biedny! (A propos, zapytalam go, czy wie, kto to jest "our Father". Wiem - odpowiedzialo z duma dziecko. - DADDY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no to mapka dojazdu: http://img416.imageshack.us/img416/8523/mapka3fn.png parking jest wzdłuż torów więc miejsca parkingowe byc powinny gdyby coś było niejasne to prosze pytac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 03.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 No to może i ja się pojawię z Mikołajem (7 lat skończone). Czyli 1 + 1, bo małżonka raczej nie da rady - kolejny zjazd na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 04.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Słuchajcie, zrobiłam jeszcze jedno podsumowanie i podaję wariant maksymalny. Z uwagi na to, że zabranie dzieci zależy od wieku maluchów podopisujcie lub poprawcie przy swoich nickach ich wiek. Wtedy będzie łatwiej podjąć decyzję tym, którzy nadal wahają się czy zabrać ze sobą ogonki. Marzek - 2szt: 1 dorosła + 7latek Mikołajewak39 - 4szt: 2 dorosłe + 10letnia Nocola i 5letni KubaSylvia1 - 3szt: 1 dorosła + 7letnia Asia i 8letni Krzyś Jajcek - 3szt: 2 dorosłe + 10latekbobo30 - 4szt: 2 dorosłe + 4latka? i niemowlęsenser - 3szt: 2 dorosłe + 1latkawg - 4szt: 2 dorosłe + 4latka? i 2latka? Joskul - 1szt: dorosła Victoria - 5szt: 2 dorosłe + ... Gosia? w jakim wieku są Twoje pociechy? Ja dałabym 6, 5 i 4 (Krzyś, Miś i ?) Trąba ze mnie. Nina Mirgos i Bard13 - 3szt: 2 dorosłe i Zosia (niemowlę?)pieczareczka - 1szt: dorosła zygmor - 2szt: dorosłe + piesTommi - 1szt: dorosłagodul1 - 1szt: dorosła grotolaz - 5szt: 2 dorosłe + 2,5 i 3,5latki + 1 niemowlęasz - 3szt: 2 dorosłe + 10latka Rysiu - 2szt: dorosłeWaldi - 1szt: dorosła ostry- 2szt ula i sławek - 2szt: dorosłe (bez psa) Wychodzi, że będą 33szt dorosłe + 19 dzieci, co daje 52 osoby! Ale wynik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ula sezon budowlany rozpoczety a ja przejezdzalem dzis kolo was i tak jakos na glucho pozabijane dechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 04.04.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Spoko, spoko. Daj znać, gdy będziesz ponownie przejeżdżał, a będę na Ciebie czekać, aby pokazać Ci dziury powstałe od zdejmowania desek przez ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Spoko, spoko. Daj znać, gdy będziesz ponownie przejeżdżał, a będę na Ciebie czekać, aby pokazać Ci dziury powstałe od zdejmowania desek przez ekipy Oki Czasami sie krece tamtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Słuchajcie, zrobiłam jeszcze jedno podsumowanie i podaję wariant maksymalny. Z uwagi na to, że zabranie dzieci zależy od wieku maluchów podopisujcie lub poprawcie przy swoich nickach ich wiek. Wtedy będzie łatwiej podjąć decyzję tym, którzy nadal wahają się czy zabrać ze sobą ogonki. Marzek - 2szt: 1 dorosła + 7latek Mikołaj ewak39 - 4szt: 2 dorosłe + 10letnia Nocola i 5letni Kuba Sylvia1 - 3szt: 1 dorosła + 7letnia Asia i 8letni Krzyś Jajcek - 3szt: 2 dorosłe + 10latek bobo30 - 4szt: 2 dorosłe + 4latka? i niemowlę senser - 3szt: 2 dorosłe + 1latka wg - 4szt: 2 dorosłe + 4latka? i 2latka? Joskul - 1szt: dorosła Victoria - 5szt: 2 dorosłe + ... Gosia? w jakim wieku są Twoje pociechy? Ja dałabym 6, 5 i 4 (Krzyś, Miś i ?) Trąba ze mnie. Nina Mirgos i Bard13 - 3szt: 2 dorosłe i Zosia (niemowlę?) pieczareczka - 1szt: dorosła zygmor - 2szt: dorosłe + pies Tommi - 1szt: dorosła godul1 - 1szt: dorosła grotolaz - 5szt: 2 dorosłe + 2,5 i 3,5latki + 1 niemowlę asz - 3szt: 2 dorosłe + 10latka Rysiu - 2szt: dorosłe Waldi - 1szt: dorosła ostry- 2szt ula i sławek - 2szt: dorosłe (bez psa) Wychodzi, że będą 33szt dorosłe + 19 dzieci, co daje 52 osoby! Ale wynik! Ula ja przyjde sama lub ew. z Asia Krzysia nie biore bo potem w tym lokalu sie wiecej nie pokaze... chyba ze uda mi sie anmowic meza i przyjdziemy w 4 a potem po pewnym czasie maz zabeirze dzieci do domku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.04.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Wychodzi, że będą 33szt dorosłe + 19 dzieci, co daje 52 osoby! Ale wynik! Oooo te 19.....tracę pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Ulcia no faktycznie troszke ci ucieklo ale i tak super mis 7lat krzys 6lat olcia 4lata i kurdenia bysmy chccieli uczestniczyc w spotkaniu, no i tak planujemy, ale czy sie uda jak to z dziecmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 05.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Victoria, wiem, że dwoisz się i triosz i że jeśli tylko się uda to będziecie. Wiecie co? Tak sobie pomyślałam, że może ktoś mógłby wziąć jakieś kolorowanki dla dzieciaków, albo malutkiego laptopa z dvd? W naszym nie ma dvd, więc na nic się nie zda. Może w ten sposób trochę zapanujemy nad dziatwą puszczając im jakieś kreskówki. Przejrzałam nasze płyty i mamy tylko jedą nadającą się na takie spotkanie. To interaktywne CD edukacyjne wykorzystujace wątki z filmu Roboty dla dzieci w wieku 5-11 lat. Jeśli ktoś chętny to może zmienić właściela. Mogę przynieść też kredki i kartki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 05.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 o nie tylko nie dvd, niech się dzieci ze sobą pobawią, a nie wlepią oczy w monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts