Senser 05.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 o nie tylko nie dvd, niech się dzieci ze sobą pobawią, a nie wlepią oczy w monitor W sumie racja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 05.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kredek też mam nie brać? Ponoć będzie dość ciasno. Jest szansa, że jeśli będzie ładna pogoda to będziemy mogli przenieść się do ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jak tylko "Nie daj Boże" wszyscy dopiszą to za Boga się nie pomieścimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 05.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Nie byłam tam, ale może jakoś to przeżyjemy. Nie organizowaliśmy tam nigdy spotkania, nie znamy więc warunków, dlatego chyba warto mieć plan awaryjny dla dzieciaków. Następne spotkanie może odbyć się u nas albo u Victorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 06.04.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 rany, jak tak czytam te wasze plany, to mnie przerażenie ogarnia chyba wpadne incognito, tylko po to by zobaczyc to na własne oczy i ta ilość dzieci sama mam tylko dwójke ale wiem jaki rejwach potrafia zrobić samiuścy w restauracji, zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 07.04.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Siemka, Sprawa wygląda tak: znajomi są do poniedziałku. Jedyny sposób to wpadniemy z nimi, albo tylko z nią i pólrocznym miesięcznym bobasem. Jeszcze nie wiem co oni na to, ale zobaczymy. Może tak być? Wiec tak: Rysiu - 2 szt + ew. znajomi 2+bobas lub (1+bobas) Sorki, będzie ciasno, ale bardzo chciałbym Was poznać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.04.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ceny z tajmniczego ogrodu: pizza mała ( 32 cm) od 10 do 22 zł duza (42 cm) od 20 do 32 zł karkówka z sosem tzaziki 13 zł szszłyk 12 zł filet w boczku wedzonym 14 zł zeberka w sososie bbq 11 stek amerykański frytki, kukurydza 35zł befsztyk z poledwicy, zimeniki opiekane szpinak 39 zł karkówka z sosem meksykańskim , warzyw grilowane , zimneiki opiekane 24 zł egzotyczny kurczak kurczka owoce tropikalne ryż 26 zł deska pełana mies - dla 2 osob 60 zł łosoś z sosem czosnkowym 27 pstrąg w sosie migdałowym 25 zł frytki 4 ziemnaiczki opiekane 4 pieczywo czosnokwe z serem 4 bez sera 3zł barek sałatkowy 8 talerz serów pleśniowcyh 14 bakłażany zapiekane z serem pleśniowym 14 talerz tostów z serem salami i pomidorem 9 pierogi 9-10 zł naleśniki 8-12 zł lody 9 ciasto 6 herbata 3 kawa 6 capuccino 5 piwo 4-6 zł wino 100 ml 7 zł grzane 200 ml 14 zł ceny świezutko spiane poporsilam o cennik na wynos i dostalam starsza zuzyta juz karte menu... do zobaczenia jutro [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 07.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Kochani,Możecie mnie skreślić z listy, niestety nie znalazłem zastępstwa, muszę jutro dyżurować w pracy i to od 8 rano do 8 wieczorem, dlatego z balu nic nie będzie, a szkoda, trudno...Żona z pieskiem też się nie pofatyguje, więc dwie osoby możecie skreślić. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 08.04.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ula, taki jest nasz najmłodszy mieszkaniechttp://img85.imageshack.us/img85/369/dsc085596hl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.04.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 dziękuje wszystkim za spotkanie... i za mile spędzony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Joskul; a tak wygladaja nasze łobuzy:Gandalf:http://img326.imageshack.us/img326/2460/tn17272612lv.jpg Lili:http://img80.imageshack.us/img80/4821/tn17272730xj.jpg i parka na jednym zdjęciu: http://img317.imageshack.us/img317/5585/tn17272948fi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.04.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Niestey nie udalo mi sie dotrzec na spotkanko mam nadzieje ze bylo bardzo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Kochani,Napiszcie choć kilka słów jak tam było na spotkanku. Ja niestety musiałem kwitnąć w pracy, pisałem o tym wcześniej.Nikt nic nie napisał póki co.Czekam i chyba nie jestem odosobniony w tym oczekiwaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 09.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 osob bylo tak ze 2 razy mniej niz mialo byc i tylko 7 dzieci wiec chyba senser czul sie pewniej przyszlam 14.45 (Ula mnie nastraszyla ze bedzie ciasno no to sie spieszylam zeby zajac jakies strategiczne miejsce); wialo pustka wiec wyszlam na chwile; jak wrocilam przy stole siedziala parka z paroletnia dziewczynka; mysle sobie- w koncu ktos; podchodze i mowie "czesc jestm pieczareczka a wy? " z drugiej strony ciiiisza i po chwili niepewne pytanie z nuta niedowierzania "pie-e-eczareczka ?" wiec potakuje i pytam raz drugi "a wy? "; znow to samo wymowne milczenie i ta sama niepewnosc w glosie "a-a-a myyy ?"; jeszcze kilka zdan w tym stylu i okazalo sie ze nie sa z naszej grupy i usiedli tam przypadkiem; potem przyszla ewak39 z Rodzinka, pozniej Sylwia, ktora pomylilam z Ula (zadnej nigdy nie widzialam), Grotolaz otoczony czterema (czy najmlodsze to tez dziewczynka ? - przyznam ze tego nie pamietam) pieknymi dziewczynami i Asia (prawda ze Asia ??); dalej kolejnosc juz mi sie myli; Ula ze Slawkiem, Marzek z synkiem, Senser z Rodzinka i Dorota,ktora czyta nas i wcale sie nie odzywa a powinna; Obok Uli siedzial jeszcze sympatyczny chlopak - ale wstyd przynac koniec koncow nie mam pojecia Kto wiec prosze o pomoc; a moze jeszcze kogos pominelam ? na samym poczatku kelner rozkosznie nas poinformowal, ze kuchnia niestety nic nam nie ugotuje bo maja za duzo zamowien (bylo jeszcze ja wiem, pare osob)- mozemy sobie laskawie cos z grila zamowic;na szczescie po swietym oburzeniu Sylwii zdarzyl sie cud i nagle kuchnia zaczela dzialac; ja sie ciesze ze poznalam Was, rozmawialo sie bardzo przyjemnie i czas minal nie wiem kiedy; nie ze wszystkimi mialam przyjemnosc pogadac ale mysle, ze to sie nadrobi:) wyszlam wczesnie wiec moze cos sie dzialo pozniej? i jeszcze sie wracalam potem zaplacic za moje nalesniki wegetarianskie; dobrze ze mi sie przypomnialo bo bym Was niezle urzadzila i od piatku mamy pozwolenie ale cos czuje, ze zaczniemy w polowie maja dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 pieczareczka,No to już coś, Ja znam Ulkę i tylko Ulkę ze sptkania w Muratorze, szkoda, że nie mogłem być, ale choć w ten sposób sprobuję sobie sobie wyobrazić jak mogło by być, gdybym tam się znalazł.Dziękuję. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.04.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 a i ja jestem ciekawa jak było na spotkanku opowiadajcie, opowiadajcie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 10.04.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Hej Pieczareczko Skoro po lewicy Uli siedział Marzek, to po prawicy wychodzi że to ja Pozdrawiam Cie serdecznie, Całą resztę również Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.04.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Piszcie, piszcie, aż doczekać się nie mogę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 A ja żałuje ze sie nie załapałam na to piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.04.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Sylvia,A co darmowe było... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts