Jajcek 12.04.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 [To moze i ja sie po sasiedzku zalapie na jakies ? Ha! Nawet chyba nie wiesz jak bardzo po sąsiedzku... HA! Po tym spotkaniu juz wiem Cale dwie klatki A w zeszlym roku na forum jeszcze ze Szczecina pisala twoja druga polowa tez i sie przewinely te posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 12.04.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No, jestem. Dzięki wszystkim za spotkanie, ale jak to zazwyczaj bywa, jak już się ludzie trochę obwąchają, to właśnie muszą iść. rochę mi mało było, przyznaję. Asz, piwo rewelacja, pełen szacunek od męża mam Ci przekazać. Sylvia, kocie maluchy super, one tak zawsze się kochają? Mój ma jakąś głupawkę wiosenną i tak myślę, może faktycznie towarzystwo by mu się przydało. Ula, pięknego macie psa, musi być wielkim czyściochem żeby taaak wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 12.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witajcie, To ja też dołączę sie do kluby tych którzy nie dojechali - niestety nie udało się, może następnym razem? Patrząc na zdjęcia, to widzę, że było jak zwykle bardzo sympatycznie Póki co pozdrawiam z Finlandii. Cieszcie się z pogody w naszym kraju - tutaj jeszcze w poniedziałek snieg padał i do dziś zalega. pozdr. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.04.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Joskul no co ty? zawsze? wcale nie tzn maja etapy gdy sie gryza i walcza zawziecie dobrze, że miedzy soba- nas w to nie mieszają... wiesz z towarzystwem to jest tak: im szybciej tym lepiej bo potem docieranie wzajemne może być długie i trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wesołych Świąt i mokrego Śmingusa Dyngusa.I niech ta wiosna wreszcie przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ano właśnie!! Ja również, życzę wam wszystkim zdrowcych, pogodnych miłych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy!!! To będzie dobra okazja dla nas wszystkich na chwilkę odpoczynku i refleksji...trochę niech nas to zdystansuje do problemów dnia codziennego w tym budowlanych....a zbliży do właściwej OSOBY w tych dniach... Czego życzę wam w imieniu całej mojej rodzinki!!! Jak dla nas...była piewsza choinka w nowym domu...a teraz pierwsza palma Wielkanocna....i pierwsza Wielkanoc...miłe to...nawet bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2140_348.ts1144943098578.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi35 13.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Chciałam dołączyć się do życzeń; Wesołych Świąt i smacznego jajka i niech wiosna zagości w Waszych sercach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 14.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jeśli jeszcze ktoś tego nie widział:http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 14.04.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Widac, ze spotkano sie udalo. Niestety nie moglem byc obecny ale obiecuje, ze nastepnym razem pierwszy sie pojawie na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.04.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 wszystkiego najleprzego przesylamy z cala rodzinka i tej wiosny wiecej i szybciej dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jeśli jeszcze ktoś tego nie widział: http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf Włodziu, przynajmniej u mnie nie działa ten adres.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 15.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Cześć! Przepraszam, że siedzieliśmy cicho, ale spraw mieliśmy dużo. Przyjechał hydraulik i musieliśmy spędzić trochę czasu na budowie. Właściwie po świętach będziemy tam już chyba mieszkać. Najpierw hydraulik będzie dokańczał pierwszy etap robót, a 24 kwietnia przyjeżdżają wykończeniowcy i spędzą na naszej budowie najbliższe miesiące swego życia. Będą tu minimum do sierpnia. Dziś miło się zdziwiliśmy. Przejeżdząjąc koło budowy, aby tylko sprawdzić czy kabina wc jeszcze stoi, gały wyszły nam na wierzch, bo okazało się, że postawiona została elektryczna skrzynka przyłączeniowa! Jeśli nasi elektrycy dociągną do niej kabelek z domu to będziemy mieli już własny prąd! Fajny prezent wielkanocny! A piwko Asza jest pierwsza klasa. O hospitalizacji mowy być nie może. Wpraszamy się na ważenie. Adam, kiedy? Joskul, odbijam słowa pochwały. Kota masz superanckiego i na pewno jest większym czyścioszkiem od naszego psa. Gdyby nie my, to Camel pewnie zarósłby brudem. We środę wykąpał się właśnie w czymś, co mogłabym nazwać nielichym błotem. Potem przez dwa dni tylko odkurzalismy to co z niego spadło. Sławek chce drugiego takiego samego psa, ale uświadamiam mu, że już teraz nie kontrolujemy brudu, jaki znosi Camel. W każdym razie spotkanko grupy było udane, ale Jajcek, wg, Bard13, Bobo30, Rysiu i Victoria mają w portki po lekcjach w parku (jeśli o kimś teraz pamiętałam niech nie myśli, że mu ujdzie na sucho ). Ja tu dźwigam gazety z artykułami o tynkach i nikt nie przyjeżdża! Do tego wg miałam przekazać pozdrowienia od Karoliny i Zosi, a Bobo30 dodatkowo, że panie pamiętają i czekają na sygnał, że pora wyznaczyć ścieżki. Ale, że mamy święta zostaje Wam to wybaczone. Wesołych świąt wszystkim! ula i Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Cześć! Przepraszam, że siedzieliśmy cicho, ale spraw mieliśmy dużo. Przyjechał hydraulik i musieliśmy spędzić trochę czasu na budowie. Właściwie po świętach będziemy tam już chyba mieszkać. Najpierw hydraulik będzie dokańczał pierwszy etap robót, a 24 kwietnia przyjeżdżają wykończeniowcy i spędzą na naszej budowie najbliższe miesiące swego życia. Będą tu minimum do sierpnia. Dziś miło się zdziwiliśmy. Przejeżdząjąc koło budowy, aby tylko sprawdzić czy kabina wc jeszcze stoi, gały wyszły nam na wierzch, bo okazało się, że postawiona została elektryczna skrzynka przyłączeniowa! Jeśli nasi elektrycy dociągną do niej kabelek z domu to będziemy mieli już własny prąd! Fajny prezent wielkanocny! A piwko Asza jest pierwsza klasa. O hospitalizacji mowy być nie może. Wpraszamy się na ważenie. Adam, kiedy? Joskul, odbijam słowa pochwały. Kota masz superanckiego i na pewno jest większym czyścioszkiem od naszego psa. Gdyby nie my, to Camel pewnie zarósłby brudem. We środę wykąpał się właśnie w czymś, co mogłabym nazwać nielichym błotem. Potem przez dwa dni tylko odkurzalismy to co z niego spadło. Sławek chce drugiego takiego samego psa, ale uświadamiam mu, że już teraz nie kontrolujemy brudu, jaki znosi Camel. W każdym razie spotkanko grupy było udane, ale Jajcek, wg, Bard13, Bobo30, Rysiu i Victoria mają w portki po lekcjach w parku (jeśli o kimś teraz pamiętałam niech nie myśli, że mu ujdzie na sucho ). Ja tu dźwigam gazety z artykułami o tynkach i nikt nie przyjeżdża! Do tego wg miałam przekazać pozdrowienia od Karoliny i Zosi, a Bobo30 dodatkowo, że panie pamiętają i czekają na sygnał, że pora wyznaczyć ścieżki. Ale, że mamy święta zostaje Wam to wybaczone. Wesołych świąt wszystkim! ula i Sławek Ojej gazety z tynkami Ula po swietach pedze do was na budowe po gazetki jesli jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 My tez przylaczamy sie do zyczen! Wszystkim zyczymy wspanialych, rodzinnych, kochajacych, mokrych i jajkowych Szczesliwych Swiat Wielkanocnych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 15.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Spoko Jajcek, z tego co zrozumiałam do nas masz też blisko. Mieszkamy koło żółtego sklepu "Martusia" na ulicy Bairda. Ale spotkanie na budowie także jest możliwe . Wybierz gdzie i kiedy i nas tylko powiadom. Wiedzę o tynkach Sławek ma w małym paluszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Spoko Jajcek, z tego co zrozumiałam do nas masz też blisko. Mieszkamy koło żółtego sklepu "Martusia" na ulicy Bairda. Ale spotkanie na budowie także jest możliwe . Wybierz gdzie i kiedy i nas tylko powiadom. Wiedzę o tynkach Sławek ma w małym paluszku. Toc dwa bloki od nas mieszkacie Po swietch na pewno jakos sprobuje sie z wami z kontaktowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Witajcie kochani w święta. Wszystkiego dobrego dla Was. Szybkich przeprowadzek do własnego domku. Co do spotkania to ze smutkiem zawiadamiam, że nie byłam, bo mi się mój synek rozchorował (przeziębił się ), a ja bez niego nigdzie się na dłużej nie ruszę (mleczarnia musi być obecna jak mówi mój mąż). Bardzo mi szkoda, ale na następne spotkanie to ja już będę pewnie jechała z własnego domu, a więc będzie blisko. Nawet na forum ostatnio nie wchodzę, bo nie mam skąd. Taka nędza. Dobrze, że budowa się kończy. Zostało nam do zrobienia: kominek, panele podłogowe, schody wewnętrzne, wszelkie barierki i drzwi wewnętrzne. I już. Ufff... Przeprowadzka w lipcu. Ewak39 bardzo Ci dziękuję za prezent , ale naprawdę powinnaś przyjąć zwrot długu od Sensera. Mam nadzieję, że będę mogła Ci się zrewanżować jakimś ślicznym drobiazgiem do nowego domu. Dziękuję jeszcze raz. Kiedy zaczynacie budowę? Jestem bardzo ciekawa co Wam pani Zielińska zaprojektowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 17.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja z taka mala prosba. Ma ktos moze namiary na jakiegos czlowieka z koparka z okolic Opypy/Milanowek itp, ktory jeszcze umialby ja obsługiwać ? Eehh.. ale mam wymagania Chcialbym powoli w sumie zaczynac pozdr. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Koparka Case Misiak Wojciech: 606 116 823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts