zygmor 28.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kochani, Każdemu kto zadeklaruje przyjazd 10 czerwca wyślę mapkę na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 28.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Wow!!! Ale fajnie, Zygmor, jak miło i jaki piękny ogród! Ja i moja połowa byśmy sie wstępnie pisali. Na razie na 60%, tak żeby nie zapeszać, bo może mi nieoczekiwanie wpaść jakiś wyjazd w pracy, ale nie da rady przewidzieć. U nas kończy się stan zero!! Ta da da... Pozdrawiam wszystkich iżyczę udanego dłuuuugiego weeeeeekenduuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.04.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 To zróbmy tak, 60% to znaczy, że nie idę, ale powyżej 60,0000000012458 % to już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 28.04.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobra, to przyjmijmy, że się nie deklaruję, najwyżej się zdeklaruję na początku czerwca. Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.04.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Senser, No to mnie połechtałeś, wogóle wszystkich połechtałeś Interesuje mnie wszystko poza tym perzem, który mam , nie no żarty oczywiście....nie znam się kąpletnie... Więc będzie o co podpytać... tylko w Czerwcu to chyba będzie za późno aby cokolwiek posadzić...??? Ja bym się radził zdecydować, bo kto wie... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 moge dostarzyc kawe rozpuszczalna, mleko, herbatke, cukier hawe fusiasta tylko jaka z etiopi, columbi czy jakas inna - przyniose taka jaka bede miala - tylko ktos musi miec ze soba mlynek do kawy bo bedzie swierzo palona w ziarenkach wszyscy zdecydowali w domu ze sie stawiamy tylko zwalnia nas zraza, kataklizm i takie tam roboty na dzialce ze stawiennictwa na spotkaniu wiec mam nadzieje ze nic sie nieprzyplacze jezeli bedzie takie jedzonko to sobie chyba daruje robienie pizzy wszystkie dzieciaki raczej lubia jesc miesko z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.04.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Victoria,Jak możesz to zmiel tę kawusię, bo tu młynka nie mamy.A jak Ci się podoba zestaw produktów przygotowana z Ulą i Sławkiem?Może masz jakieś uwagi. VictoriaZajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.04.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kochani, Piszcie co Wy na to Skoro nikt w tym temacie nic nie pisze to napiszę ja. Ustalamy termin spotkania u nas w Otrębusach na sobotę 10 czerwca od godz 11 do 18 Po spotkaniu grupy inicjatywnej Zygmor z żoną Ewą i Ula ze Sławkiem, ustaliliśmy listę produktów do przyniesienia z "limitem" na 1 osobę, oczywiście jeżeli ktoś uważa inaczej (czytaj, więcej - to owszem czemu nie). Przyjęliśmy że wybierze się ok 25 osób, dzieci liczymy za 1/2osoby. piwo - 3/osobę, napoje gazowane - 2l /osobę, napoje negazowane - 1l / osobę, kiełbasa na grila po 2 pętka/osobę (małe pętka serdelkowe), kurczak 2 udka/osobę, łosoś 1 dzwonko/osobę surówki 25 dkg/osobę, chipsy 1opak/osobę, chrupki 1opak/osobę, paluszki 1opak/osobę, ciastka kruche 20 dkg/osobę, Prosimy o wzięcie naczyń i sztućców jednorazowych i kubeczków, Przyprawy na grila mile widziane, kto ma jakie, żeby nie zabrakło. Kto deklaruje się pzywieźć kawa 25dkg, lub słoiczek - wystarczy dla wszystkich - kto chętny? herbata -1 opak. -100 torebek - wystarczy dla wszystkich - kto chętny? cebula i papryka - mile widziana - może ktoś się zdeklaruje? grzybki konserwowe - kto chętny? Organizatorzy zagwarantują - kwitnący ogród, miłą atmosferę, "pogodę?", wodę oligoceńską do herbaty i kawy i ciepłych napoi, ciepły grill, a nawet dwa grille, kiszone ogórki i kapustę kiszoną - naprawdę dobrą ze sprawdzongo źródła, pieczywo, Dwie toalety, jedną w domu, drugą z serduszkiem, Chwilowo zadeklarowali się zjawić w Otrębusach 10 czerwca Ula i Sławek (pomoc w ogrganizacji i kilka porcji karkówki) Victoria (z kawusią mieloną), Senser, Rysiu, bobo30 (z kawusią rozpuszczalną), pieczareczka, jolka, izat, wg, jajcek, Podajcie czy będziecie sami czy w większym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 zygmor, dziękuję bardzo za zaproszenie, ale nie wpisuj mnie proszę na razie na listę obecności zdeklaruję się bliżej tego terminu a więc wielki znak zapytania przy moim nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 29.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Chwilowo zadeklarowali się zjawić w Otrębusach 10 czerwca Ula i Sławek (pomoc w ogrganizacji i kilka porcji karkówki) Victoria (z kawusią mieloną), Senser - ? Rysiu, bobo30 (z kawusią rozpuszczalną), pieczareczka, jolka, izat - ? wg, jajcek, Podajcie czy będziecie sami czy w większym gronie. Czekamy na następnych chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 30.04.2006 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Bry Drogie towarzystwo, dajcie namiar na jakiegos goscia, co zrobi podmorowke, podjazd itp? PozdroJay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 30.04.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Podjazd: firma Arhen czy jakoś tak mieści się w Grodzisku przy hurowni Merkurion ul. Królewska. Polecam, ja mam i wszyscy sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.04.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem, czy juz znaleźliscie czy jeszcze nie, ale jak nie, to ja mogę polecic z czystym sumieniem swojego kierownika. Rzetelny, studiuje plany, sprawdza fachowość ekipy budowlanej (robi ciche kontrole znienacka), jak sie umawia na wpis to zawsze stawia sie na czas, jest do pełnej dyspozycji. Namiary chetnie podam na priv. To ja poprosze na priv te namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam. to ja tez poprosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 30.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam! czy możecie polecić DOBREGO i sprawdzonego przez Was dekarza, który położyłby dachówkę ceramiczną + okna połaciowe?! pzdr Darcyś na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 potwierdzam twierdzenie bobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 01.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 bobo, skarbnico fachowców wszelakich chwaliłaś gdzieś swoich wykonawców ogrodzenia. Mogłabyś podać namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 o własnie Bobo ja też poprosze namiary na magików od ogrodzenia i jakby ktos szambo mogł polecic (swego czasu gdzieś czytałąm BoBo, ze ty swoje bardzo chwalisz..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 01.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Witajcie, Decyzja o poszukiwaniu swojego miejsca na Ziemi ostatecznie zapadła :-)Po objeździe niezliczonych miejsc i długich dyskusjach z żoną zdecydowalismy szukać własnego kawałka ziemi w Nowej Wsi lub Komorowie.Tu zamierzamy kupić działkę i wybudować dom.Czy macie namiary na działki do sprzedania w tej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjam80 02.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Nie wiem, czy juz znaleźliscie czy jeszcze nie, ale jak nie, to ja mogę polecic z czystym sumieniem swojego kierownika. Rzetelny, studiuje plany, sprawdza fachowość ekipy budowlanej (robi ciche kontrole znienacka), jak sie umawia na wpis to zawsze stawia sie na czas, jest do pełnej dyspozycji. Namiary chetnie podam na priv. To ja poprosze na priv te namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam. to ja tez poprosze... Czy ja również mogę prosić o namiary na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjam80 02.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Po sąsiedzku może coś polecicie. Szukam solidnej ekipy budowlanej. Początek lipiec-sierpień, w tym roku do stanu surowego z dachem. Miejsce budowy to Stare Babice pod Warszawą. Pozdr Michał 506003643 link do projektu: http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m3f01a42e14e50 misha tez szukam i też na ten termin Witam wszytskkich, po pierwsze z chęcią przyłączam się do tej sympatycznej inicjatywy i Grupy Niedługo zaczynamy budowę w Żabiej Woli, więc to chyba obręb tej Grupy Stąd moje pytanie - czy można prosić o namiary na solidną ekipę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts