gawel 30.05.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ciekawe jak pogoda dopisze 10 czerwca oby było słoneczko miłej zabawy Jak to Iza milej zabawy, a ty?????????? cos sie urodzilo, no nie mow ja sie tu wstepnie z Zygmorem umówilem ze bede z tobą jako osobą poniekąd wprowadzającą i w ogóle (nawet jako taxi) a tu cóż słyszę czyżbys miala nie byc???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Senser (z herbatą) Fajnie to brzmi....inni z Żonami a ja z....herbatą!!! Seser don't worry moze i żonami ale czy z wlasnymi etatowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Seser don't worry moze i żonami ale czy z wlasnymi etatowymi ? Jakkolwiek....zawsze to lepiej niż z herbatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ciekawe jak pogoda dopisze 10 czerwca oby było słoneczko miłej zabawy Jak to Iza milej zabawy, a ty?????????? cos sie urodzilo, no nie mow ja sie tu wstepnie z Zygmorem umówilem ze bede z tobą jako osobą poniekąd wprowadzającą i w ogóle (nawet jako taxi) a tu cóż słyszę czyżbys miala nie byc???????? Piotrek, jak tylko będę mobilna, to przyjadę problem w tym, że mężusia nie będzie, a do tego zabiera mi moją bryczkę a ja nie umiem jeździć jego samochodzikami a poza tym, to chyba fajnie byłoby jakieś piwko wypić więc dobrze byłoby mieć kierowcę abstynenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No to juz widze jakies slady zycia to juz absolutnie nie ma problema ja mam moją renówke i słuze podwodą, a jezeli moja małzowina tez sie zdecyduje to razem drynksniemy po piwku, takze na prawde jest cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.05.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No to juz widze jakies slady zycia to juz absolutnie nie ma problema ja mam moją renówke i słuze podwodą, a jezeli moja małzowina tez sie zdecyduje to razem drynksniemy po piwku, takze na prawde jest cool. Dobra dobra...po piwku...a później Zygmorowi te kwiatki powygniatacie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Senser no jestem w zasadzie cywilizoway ale ...o my goodnes to sie dopiero zapowiada az sie troche boje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 30.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Senser, zamieniłeś żonę na herbatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Senser, zamieniłeś żonę na herbatę? Ja nie....ale mi zamienili....może to i lepiej...herbata znów nie jest aż tak kosztowna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Kochani, Bardzo nam miło, że już ustalacie szczegóły, to będzie fajne spotkako. Aby tylko pogoda dopisała. Już się cieszę na samą myśl, ogródej jest spory, wszyscy się pomieścimy. Żeby tylko Ulka wróciła z Wybrzeża, bo tam ma ważne sprawy na głowie, ale może wszystko się ułoży.PozdrawiamyEwa i Zygmor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Puki co to zdaje sie ze Ula ze Slawkiem sa w Grodzisku bo mnie wczoraj odwiedzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Jajcek,To miła wiadomość.A ty będziesz u nas 10 czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wiadomosc mila tylko ze chyba niestety Ula musi na dniach wracac do Gdanska A czy ja bede to ????? do konca tygodnia mam wiedziec czy siedze na tylku czy caly przyszly tydzien pod Wawelem spedzam, jak tylko bede mial pewną informacje to odrazu dam znac o ile do netu sie dorwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 31.05.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witamy wszystkich z grupy nadarzyńsko - grodziskiej (niewiem czy dobra końcówka, no nic piszę dalej). Jesteśmy młodym małżeństwem (rok produkcji 2005 sierpień) zamieszkałym w Opacz-Koloni, jak narazie. Niestety ukochany domek mojej Agusi i jej rodziców ma przykryć autostrada A2 i węzeł opaczewski, tak więc postanowiliśmy coś z tym zrobić. Rodzice po długich poszukiwaniach znaleźli działkę i ją zakupili. Znajduje się ona właśnie w Żółwinie (bodajże ulica Zarybie- zamontowali pod koniec tamtego roku latarnie - tak więc ulica nie jest zapomniana). http://img390.imageshack.us/img390/2653/zolwin1mk.th.jpg Nasza działeczka prócz tego, że ma 1400 m2 (w tym 30 metrów drogi wewnetrznej dojazdowej) posiada tez doskonałe położenie północ/południe i dwa dęby (nasz avatarek to własnie one). Dużymi krokami zbliżamy się do rozpoczęcia budowy naszego wymarzonego domku. Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam w naszym 1 poście na tym forum. PS: W między czasie okazało się, że " zbliżamy się do rozpoczęcia" jest coraz bliżej i poszukujemy "architekta z nadzorem" oraz "sprawdzonego geologa" z okolic Pruszkowa/Grodziska :]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witamy wszystkich z grupy nadarzyńsko - grodziskiej (niewiem czy dobra końcówka, no nic piszę dalej). Jesteśmy młodym małżeństwem (rok produkcji 2005 sierpień) zamieszkałym w Opacz-Koloni, jak narazie. Niestety ukochany domek mojej Agusi i jej rodziców ma przykryć autostrada A2 i węzeł opaczewski, tak więc postanowiliśmy coś z tym zrobić. Rodzice po długich poszukiwaniach znaleźli działkę i ją zakupili. Znajduje się ona właśnie w Żółwinie (bodajże ulica Zarybie- zamontowali pod koniec tamtego roku latarnie - tak więc ulica nie jest zapomniana). http://img390.imageshack.us/img390/2653/zolwin1mk.th.jpg Nasza działeczka prócz tego, że ma 1400 m2 (w tym 30 metrów drogi wewnetrznej dojazdowej) posiada tez doskonałe położenie północ/południe i dwa dęby (nasz avatarek to własnie one). Dużymi krokami zbliżamy się do rozpoczęcia budowy naszego wymarzonego domku. Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam w naszym 1 poście na tym forum. PS: W między czasie okazało się, że " zbliżamy się do rozpoczęcia" jest coraz bliżej i poszukujemy "architekta z nadzorem" oraz "sprawdzonego geologa" z okolic Pruszkowa/Grodziska :]. Witam na forum i mam małe pytanie jak "zrobiliscie taką fajną mapke. Też chce taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 31.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Odp:Gaweł Poszukaj na http://www.google.com zakładka "maps"A jeszcze lepiej zainstalować sobie programik GoogleEarth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 01.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Miedzy innymi tutaj masz stronkę do sciagniecia programiku http://www.pcworld.pl/news/81094.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaŁukasz 01.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wszytkich serdecznie:) jeszcze 3 miesiące temu rozglądalismy sie małym i tanim mieszkaniem w warszawie... ale na poczatku maja spędziliśmy tydzień w domu w Czarnym Lesie (teściowa wyjechała na konferencję i ktoś musiał opiekowac się kotkami:), później wrócilismy na Bielany i nie mogliśmy się przestawić na tryb hałaśliwo-miejski... więc zmienilismy plany:) Teraz w planach jest niewielki domek z bali na działce w okolicach Grodziska lub Nadarzyna (jakoś nam bardzo Stara Wieś przypadła do gustu), przy lesie... no i szukamy:) (jednocześnie zapełnaiając setki kartek różnymi projektami) I tutaj wielka prośba... jeśli ktoś z Was wie coś o kimś kto chciałby sprzedać działkę (ważne żeby była bliziutko lasu, najleopiej na jego skraju... no i żeby nie była zbyt droga)... bardzo proszę o informacje:) my cały czas jeżdzimy, zepsuł nam się samochód, więc pakujemy rowery do Kolei Mazowieckich i szukamy... ale ideału nie znaleźliśmy jeszcze... bardzo Wam wszystkim zazdroszczę a tym którzy już skończyli lub kończą- gratuluję domyslam się że wybudowanie domu nie jest prosta rzeczą... i ta bieganina urzedowa... ale czego się nie robi... Marta (i Łukasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 01.06.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Koło nas jest kilak dzialek i las... ale sa po 2,000 metrow. Nam udalo sie mniejsza kupic. Sproboj cos kolo Zolwina poszukac, tam napewno jest kilka miejsc wartch zainteresowania (z tego co pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Marta i Łukasz Zapraszam do radoni pewnie te działki koło meni juz sie sprzedały ale w okolicy jest duzo ładnych- Radonie Musuły i Osowiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts