izat 04.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poproszę o wpisanie mnie na listę obecności sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poproszę o wpisanie mnie na listę obecności sztuk 1 O to bardzo fajnie że będziesz juz sie nie moge doczekac ale i troche mam treme PS pamietaj o propozycji podwody - nadal aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poproszę o wpisanie mnie na listę obecności sztuk 1 O to bardzo fajnie że będziesz juz sie nie moge doczekac ale i troche mam treme PS pamietaj o propozycji podwody - nadal aktualna. tremę masz?? z jakiego powodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poproszę o wpisanie mnie na listę obecności sztuk 1 O to bardzo fajnie że będziesz juz sie nie moge doczekac ale i troche mam treme PS pamietaj o propozycji podwody - nadal aktualna. tremę masz?? z jakiego powodu?? No nie wiem jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poproszę o wpisanie mnie na listę obecności sztuk 1 O to bardzo fajnie że będziesz juz sie nie moge doczekac ale i troche mam treme PS pamietaj o propozycji podwody - nadal aktualna. tremę masz?? z jakiego powodu?? No nie wiem jakos tak to jest nas dwoje, bo ja tez mam tremę z całej grupy znam tylko 2 dziewczyny (mam nadzieję, że będą, bo jak nie, to ............. się załamię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 poproszę o wpisanie mnie na listę obecności sztuk 1 O to bardzo fajnie że będziesz juz sie nie moge doczekac ale i troche mam treme PS pamietaj o propozycji podwody - nadal aktualna. tremę masz?? z jakiego powodu?? No nie wiem jakos tak to jest nas dwoje, bo ja tez mam tremę z całej grupy znam tylko 2 dziewczyny (mam nadzieję, że będą, bo jak nie, to ............. się załamię) eszce raz to samo gdzie pogadamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 tutaj oczywiście a o której zaczyna się impreza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 tutaj oczywiście a o której zaczyna się impreza??? jeszce nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A w ogole wiadomo ?/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 coś mi świta, że sugerowano godzinę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 coś mi świta, że sugerowano godzinę 14 o to fajnie ze nieza późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ale do późnych godzin nocnych ........................... żartuję oczywiście gospodarz na starcie mnie przeklnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ale do późnych godzin nocnych ........................... żartuję oczywiście gospodarz na starcie mnie przeklnie Wiesz Iza z ta trema to moze nic takiego, ale .... nie wiadomo jak to bedzie on real i to jest wlasie wciagające, a co tam bedziemy na krótko to sie dogadamy ale ale co z nasza herbata może w środe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ale do późnych godzin nocnych ........................... żartuję oczywiście gospodarz na starcie mnie przeklnie Wiesz Iza z ta trema to moze nic takiego, ale .... nie wiadomo jak to bedzie on real i to jest wlasie wciagające, a co tam bedziemy na krótko to sie dogadamy ale ale co z nasza herbata może w środe??? herbata czeka 2 lata to jeszcze może poczekać chyba nie masz tremy z mojego powodu???? genralnie jestem spoko babka ja to tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ale do późnych godzin nocnych ........................... żartuję oczywiście gospodarz na starcie mnie przeklnie Wiesz Iza z ta trema to moze nic takiego, ale .... nie wiadomo jak to bedzie on real i to jest wlasie wciagające, a co tam bedziemy na krótko to sie dogadamy ale ale co z nasza herbata może w środe??? herbata czeka 2 lata to jeszcze może poczekać chyba nie masz tremy z mojego powodu???? genralnie jestem spoko babka ja to tak ogólnie Nie mam tremy be przesady a cow srode nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.06.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 wybacz, ale nie bardzo od środy do soboty to tylko 3 dni tymczasem idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 wybacz, ale nie bardzo od środy do soboty to tylko 3 dni tymczasem idę spać dobranoc Racja to też fakt nic na sile , milych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 05.06.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Gaweł, Izat, Bez obrazy, ale spamujecie. To nie jest czat. Jeśli chcecie poczatować to na Gadu,nie wszyscy musza czytać zupełnie bezwartościowe posty na pół strony. Po czyms takim jest sie ciezko przebić z informacjami, pytaniami i odpowiedziami i zwyczajnie odechciewa się czytać. Apeluje o wstrzęmieźliwość. I jeszcze raz proszę nie gniewajcie się. Chodzi o jakąś jakość tego wątku. Pozdrawiam,Rysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 05.06.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A własnie co z "sprawdzonym geologiem" macie może kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Chcialem ostrzec przed ekipa od dachow niejakiego pana St. Ż. z ulicy dalekiej w Milanówku nie dosc ze partacz to krętacz i nieslowny. Mam czteroletni dach robiony przez niego ktory od poczatku cieknie niestey nie mozna sie doprosic naprawy, nie mowiac juz o gwarancyjnej bo uslugi odplatnej tez nie przyjechal obejrzal po raz ktory obiecal byc na zajutrz i znik po kilku dniach udalo sie go zlapac ale znowu pokretne informacje, oglnie same negatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts