aśka1719499870 08.06.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 z zaproszenia pewnie nie skorzystam, jakaś niesmiała jestem czy co??? ale za to sie chwalę, że od wrzesnia otwieram przedszkole poszukuje pracowników, z wykształceniem wychowanie przedszkolne i lub nauczania poczatkowego gdyby ktos koos takiego znał i on akurat szukał pracy, to zapraszam! dodatkowo: dietetyka, logopede (tommi, jak żona zainteresowana, to zapraszam! jutro bedę pół dnia na budowie), lektora j. angielskiego, j, niemieckiego, psychologa dziecięcego, specjaliste od glottodydaktyki, kogoś kto poprowadzi zajęcia taneczne, kurs pierwszej pomocy, jakiś rodzaj samoobrony (podobno w tak wczesnym wieku to tylko karate), itd. i gdybyscie mogli mi doradzić gdzie i za ile tanie drzwi zewnetrzne, wewnetrzne, okna itd, choć bez przesady, nie chodzi oto, zeby się to zaraz rozpadło życzcie mi powodzenia, i szczęścia - bo bedzie mi potrzebne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi35 08.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zygmor-bardzo chętnie pojawimy się na spotkaniu o ile nie jest za póżno[2 osoby dorosłe+ trzylatek] poprosimy o mapkę z dojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Senser, a masz szybkozłączkę? Yes, i tu jeśli temat ci nie znany, przykra niespodzianka...jeśli szambo masz ok 2 m od granicy to ta impreza (sam towar) to ok. 700 zł, ja byłem w szoku, że to tak wyszło...i to bez roboty, ja to sam zamontowałem, ale nie mamy jeszcze docelowego ogrodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 08.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 gaweł - z żoną i 3 grotołazikami, ****** halo, halo tu nastapiła mała pomyłka: gaweł to jedno, a my, 5 grotołazów, to zupełnie kto inny oczywiście na spotkanie sie piszemy, ale za gawla nie mozemy odpowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 gaweł - z żoną i 3 grotołazikami, ****** halo, halo tu nastapiła mała pomyłka: gaweł to jedno, a my, 5 grotołazów, to zupełnie kto inny oczywiście na spotkanie sie piszemy, ale za gawla nie mozemy odpowiadac Nic nie szkodzi naprawde. bede na pewno ale czy sam czy +2 to sie jescze ostetcznie wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 09.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Senser, a masz szybkozłączkę? Yes, i tu jeśli temat ci nie znany, przykra niespodzianka...jeśli szambo masz ok 2 m od granicy to ta impreza (sam towar) to ok. 700 zł, ja byłem w szoku, że to tak wyszło...i to bez roboty, ja to sam zamontowałem, ale nie mamy jeszcze docelowego ogrodzenia... W mordę ! Drogo!!! A sprawdza się, warto? Pozdr, Rysiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.06.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Muszę wam powiedzieć, że w końcu zgłupiałem!!Nie wiem czy:-będzie gril-brać na własne potrzeby czy na wspólne zgodne ze pierwotnymi ustaleniami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Muszę wam powiedzieć, że w końcu zgłupiałem!! Nie wiem czy: -będzie gril -brać na własne potrzeby czy na wspólne zgodne ze pierwotnymi ustaleniami?? A pogode ktos zamowil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A pogode ktos zamowil ? Jest uzależniona od wysokości składki. Podam zainteroswanym numer konta. Im wyższa składka tym pogoda lepsza. Zaznaczam że skala zaczyna się od 500,00 zł co oznaczam mniej więcej : mżawka z porwistym wiatrem z arktycznym powietrzem, możliwe opady śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 09.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Muszę wam powiedzieć, że w końcu zgłupiałem!! Nie wiem czy: -będzie gril -brać na własne potrzeby czy na wspólne zgodne ze pierwotnymi ustaleniami?? Zgodnie z tym co Zygmor pisał ostatnio: Organizatorzy zagwarantują - kwitnący ogród, miłą atmosferę, pogodę, wodę oligoceńską do herbaty, kawy i ciepłych napoi, dwa ciepłe grile, kiszone ogórki i kapustę kiszoną - naprawdę dobrą ze sprawdzongo źródła, pieczywo, Dwie toalety, jedną w domu, drugą z serduszkiem Czyli grill (urządzenie) będzie - nawet ciepły a coś na grilla trzeba brać według własnych preferencji Senser jak się pięć stów nie uzbiera to Ty nam chyba trzęsienie ziemi zorganizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.06.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Senser jak się pięć stów nie uzbiera to Ty nam chyba trzęsienie ziemi zorganizujesz Zaraz trzęsienie ziemi....zwykłe ćwiczenia Al Qaidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Muszę wam powiedzieć, że w końcu zgłupiałem!! Nie wiem czy: -będzie gril -brać na własne potrzeby czy na wspólne zgodne ze pierwotnymi ustaleniami?? Teraz to i ja troche zwatpilem, bo juz bylem zakupach , a jakie były te pierwotne ustalenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.06.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kochani,Zapraszamy na spotkanie 10 czerwca już od godz 12.00. Organizatorzy: Zygmor z żoną i Ula i Sławek, Zdeklarowani uczestnicy Victoria z kawusiami i dodatkami, (5 osób),sylvia1 z mężem,Senser (z herbatą),Rysiu,asz z żoną,bobo30 (z kawusią rozpuszczalną),pieczareczka,jolka 2 osoby,izat,wg,alicjam80 (2osoby),jajcek,gaweł z żoną i 3 dzieci, Będzie gril, a nawet dwa grile. Co do tych pierwotnych ustaleń to wycofaliśmy się, bo niektórzy zaczęli marudzić, że im to nie pasuje. Dlatego ustaliliśmy, że każdy przyniesie co przyniesie, żeby dla niego i bliskich starczyło, a na miejscu będziemy się zastanawiać nad modyfikacjami.Dodatkowo przypominamy o przywiezieniu talerzy i sztućców jednorazowych. Ewa, Ula i Sławek, oraz Zygmor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 09.06.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kochani, Zapraszamy na spotkanie 10 czerwca już od godz 12.00. Organizatorzy: Zygmor z żoną i Ula i Sławek, Zdeklarowani uczestnicy Victoria z kawusiami i dodatkami, (5 osób), sylvia1 z mężem, Senser (z herbatą), Rysiu, asz z żoną, bobo30 (z kawusią rozpuszczalną), pieczareczka, jolka 2 osoby, izat, wg, alicjam80 (2osoby), jajcek, gaweł z żoną i 3 dzieci, Będzie gril, a nawet dwa grile. Co do tych pierwotnych ustaleń to wycofaliśmy się, bo niektórzy zaczęli marudzić, że im to nie pasuje. Dlatego ustaliliśmy, że każdy przyniesie co przyniesie, żeby dla niego i bliskich starczyło, a na miejscu będziemy się zastanawiać nad modyfikacjami. Dodatkowo przypominamy o przywiezieniu talerzy i sztućców jednorazowych. Ewa, Ula i Sławek, oraz Zygmor A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Kieruj się intuicją!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 09.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Nas niestety niebędzie..... będziemy walczyli z geologiem i dodatkowymi wykupami ziemii... trzymajcie za nas kciuki :] i bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 naliczyłam 29 osób a do której przewidujecie imprezę?? ja mogę być najwcześniej o 14 poprawka, 30 osób w liście powyżej zakradł się błąd grotołaz+żona+3 dzieci gaweł sam?? czy z karkówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.06.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kochani,Zapraszamy na spotkanie 10 czerwca już od godz 12.00. Organizatorzy: Zygmor z żoną i Ula i Sławek, Zdeklarowani uczestnicy Victoria z kawusiami i dodatkami, (5 osób),sylvia1 z mężem,Senser (z herbatą),Rysiu,asz z żoną,bobo30 (z kawusią rozpuszczalną),pieczareczka,jolka 2 osoby,izat,wg,alicjam80 (2osoby),jajcek,gaweł,grotołaz z żoną i 3 dzieci, Będzie gril, a nawet dwa grile. Co do tych pierwotnych ustaleń to wycofaliśmy się, bo niektórzy zaczęli marudzić, że im to nie pasuje. Dlatego ustaliliśmy, że każdy przyniesie co przyniesie, żeby dla niego i bliskich starczyło, a na miejscu będziemy się zastanawiać nad modyfikacjami.Dodatkowo przypominamy o przywiezieniu talerzy i sztućców jednorazowych. Ewa, Ula i Sławek, oraz Zygmor izat,Już poprawiłem, dziękuję za uwagę.Nie przejmuj się, jak przyjedziesz to będziesz. Wszyscy i tak w samo południe nie przyjadą. A do której to nie wiem, trudno powiedzieć. Sami zdecydujecie.Co do karkówki gawła to nic nie wiem. Może i przywiezie jak to przeczyta. Ula ze Sławkiem obiecali kilka porcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 09.06.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Kieruj się intuicją!! Moja intuicja jest niezawodna i bardzo przebiegła , dlatego zawsze wyprowadzi mnie w pole , więc prosiłbym o jakieś inne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 09.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam, można się do grupy dopisać??. Moja lokalizacja to Stare Budy Radziejowskie , koło Radziejowic:)Na razie to tylko sciernisko, albo raczej pole uprawne, ale mam nadzieję że za rok juz będzie chałupka:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts