sylvia1 09.06.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 mam pytanie a od 12 czy tak koło 14 to można przyjechac? bo wczesniej nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 mam taką nieśmiałą propozycję, żeby o ile to możliwe przywieźć po kawałku ciasta bo skoro kawa to może i ciasto .... pogodę na jutro zapowiedzieli wyśmienitą, słoneczko i wysoką temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 09.06.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Doczytałem że wtajemniczeni dostali mapkę z dojazdem. To ja też poproszę taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Co do tej karkówki to raczej nie bo ta geantu to raczej mogłaby być naszą ostatnią a źródła jakiejs hudziutkiej chwilowo nie posiadam ... ale mam coś lepszego teraz sie marynuje w zalewie miodowo-rozmarynowej zobaczymy jak tam sie uda No i chyba niestety przyjade sam , ale prztyjade na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 09.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Kieruj się intuicją!! Raczej po zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 09.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja będę między 12.00 a 13.00 i nie zostane dłużej niż do 14.00. Niestety bedę sama i muszę najpóżniej o 14 wracać do syna. Ale przywiozę kawkę i zestaw dla siebie. Zygmor spodziewaj sie telefonu ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Kieruj się intuicją!! Moja intuicja jest niezawodna i bardzo przebiegła , dlatego zawsze wyprowadzi mnie w pole , więc prosiłbym o jakieś inne wskazówki Grotołaz w jakim wieku masz pociechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja będę między 12.00 a 13.00 i nie zostane dłużej niż do 14.00. Niestety bedę sama i muszę najpóżniej o 14 wracać do syna. Ale przywiozę kawkę i zestaw dla siebie. Zygmor spodziewaj sie telefonu ode mnie nie żartuj ((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja będę między 12.00 a 13.00 i nie zostane dłużej niż do 14.00. Niestety bedę sama i muszę najpóżniej o 14 wracać do syna. Ale przywiozę kawkę i zestaw dla siebie. Zygmor spodziewaj sie telefonu ode mnie nie żartuj ((((( ty z pociechami, sorry bo nie wiem w jakim wieku moze hadzaja juz wlasnymi drogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 09.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Kieruj się intuicją!! Moja intuicja jest niezawodna i bardzo przebiegła , dlatego zawsze wyprowadzi mnie w pole , więc prosiłbym o jakieś inne wskazówki Grotołaz w jakim wieku masz pociechy? 0,5; 2,5; 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 09.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 izat, niestety nie moge zostać dłużej, a synka też nie zabiorę, bo bardzo źle znosi wszelkie wyjścia z domu ma prawo, ciąża była bardzo zagrozona, potrzebuje teraz spokoju, aby sie dostosowac i dobrze rozwijać, spróbuj przyjechać na 13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.06.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 A jakieś bliższe dane gdzie przyjechać to można prosić Kieruj się intuicją!! Moja intuicja jest niezawodna i bardzo przebiegła , dlatego zawsze wyprowadzi mnie w pole , więc prosiłbym o jakieś inne wskazówki Grotołaz w jakim wieku masz pociechy? 0,5; 2,5; 3,5 O to ja jestem w połowie tego przedziału, chyba wezme Gabrysię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.06.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 bardzo dziękuję za spoktanko ... Zygmorowi za goscinę, Adamowi za piwo , Senserowi za podwiezienie, reszcie za sałatki i mile spędzony czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.06.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Również na forum chciałbym się dołączyć do podziękowań Zygmorowi i Małżonce za goscinę, wszystkim za przemile spędzony czas, szkoda że tak szybko trzeba było wracać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi35 10.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 A ja wszystkim przesyłam całuski i dzięki za gościne i do następnego miłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.06.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Ewa, Zygmor dziekuję za zaproszenie. Powiem krótko: jaka szkoooooda, ze musiałam tak szybko wyjśc Miło było Was poznać oraz zobaczyc Wasz osławiony, urokliwy ogród. Victoria, dzieki za filmy, Ty nasz Świety Mikołaju Pozdrawiam serdecznie wszystkich starych i nowych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 10.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Ja również dziekuję wszystkim za spotkanie, zwłaszcza Szanownym Gospodarzom. PS Coś Monikę spotkanie wyczerpało, nie ma 21, a ona już śpi przed TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję GOSPODARZOM za gościnę w przecudnym ogrodzie i pozostałym sympatycznym uczestnikom spotkania za mile spędzone chwile:) Za ewentualnie rozjechane roślinki przepraszam Sławkowi dziękuję za podawanie do stołu Cieszę się, że mogłam Was wszystkich poznać :) A piwko Adama faktycznie było przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 10.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 My tez dziękujemy za spotkanie, było bardzo miło. Przepraszamy za wszelkie szkody (zwłaszcza Patryka) i już czekamy na następne. A czy w ferworze przygotowań ktoś się spostrzegł, ze mamy nowego forumowicza? WITAJ OGNIOWY - ja Cię zauważyłam Pozdrawiam Żona Grotołaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Tak jakoś to spotkanie (pomimo deklaracji przybycia uczestników) zapowiadalo sie nie powiem że dziwnie ale mialem wątpliwości jak przyjechalem pierwszy że może mało osób dopisze i że to może by bylo przykro (szczerze mówiąc). Ale było super i to jest wedlug mnie najlepsze (chociaz to może tylko moje subiektywne odczucie), że można sie było na chwile zupełnie oderwac o rzeczywiskości bo naprawde ten czas to tak przeleciał że z żalem Was wszystkich opuściłem (bo moje dziecię przywiędło ). Trzeba by to kiedyś może powtórzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts