gawel 13.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 To znaczy Iza jak już masz licznik docelowy i umowę o dostawy energii to faktycznie masz już wszystko i nic ci wiecej nie potrzeba . Natomiast Pan Miecio Walędzik 501361383 działa na terenia RE K. Jeziorna i może jak w moim przypadku. Zalatwić warunki (choć pierwotnie RE zdłosił odmowe tlumacząc brakiem mocy przyłączeniowych i podał termin za 2 lata), umowe o przyłącze ,wykonać rbtkę. I jedyne co musialem zrobić to dac 120 zł na złożenie wniosku i złożyć jeden podpis. reszta należności po wykoniu rb i przyłączeniu licznika- jak już wszystko działa. I tylko raz musiałem osobiście pojechac do RE podpisac umowę ale byłem przez niego umówiony i zajeło mi to z pół godziny. Ponadto zajmuje się instalatorstwem i można się poradzić gdyby ktoś w RE za bardzo się rzucał w innych przypadkach np. zmiana licznika, taryfy itp. Poza tym wszystkim jest to szybko i bez koniecznosci podziwiania korytarzy siedziby RE w Konstancinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 To znaczy Iza jak już masz licznik docelowy i umowę o dostawy energii to faktycznie masz już wszystko i nic ci wiecej nie potrzeba . Natomiast Pan Miecio Walędzik 501361383 działa na terenia RE K. Jeziorna i może jak w moim przypadku. Zalatwić warunki (choć pierwotnie RE zdłosił odmowe tlumacząc brakiem mocy przyłączeniowych i podał termin za 2 lata), umowe o przyłącze ,wykonać rbtkę. I jedyne co musialem zrobić to dac 120 zł na złożenie wniosku i złożyć jeden podpis. reszta należności po wykoniu rb i przyłączeniu licznika- jak już wszystko działa. I tylko raz musiałem osobiście pojechac do RE podpisac umowę ale byłem przez niego umówiony i zajeło mi to z pół godziny. Ponadto zajmuje się instalatorstwem i można się poradzić gdyby ktoś w RE za bardzo się rzucał w innych przypadkach np. zmiana licznika, taryfy itp. Poza tym wszystkim jest to szybko i bez koniecznosci podziwiania korytarzy siedziby RE w Konstancinie wygląda na to, że wszystko mam docelowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 poprosze o namiary na koparki najblizej grodziska i radoni... bedziem umawiac termin.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 poprosze o namiary na koparki najblizej grodziska i radoni... bedziem umawiac termin.. 602171089 lub w nadarzynie Jacek Bajerski 600984503, A do czego ta koparka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mi też się przydadzą namiary na panów koparkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 13.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mi też się przydadzą namiary na panów koparkowych ten pierwszy nr jest lepszy do równania terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 na początek zdjęcie całego humusu a potem ławy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 na początek zdjęcie całego humusu a potem ławy... Sylwia, bobo polecała mi pana Bodeckiego od koparki i piachu masz do niego namiar? ostatnio mówił mi, że pracuje w okolicach Grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 IZa nie mam ale chetnie uzyskam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Pan Bodecki 605 299 874Bardzo miły Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 14.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Władysław Paluchowski 502 286 560 u mnie rok temu 50 zł/mb a było tego 34 metry na razie ok choć w zime chyba uszkodził sie zawór zwrotny i czasem mam problem Dzieki wielkie! Poszukuje takze hydraulika/ow? Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.06.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Władysław Paluchowski 502 286 560 u mnie rok temu 50 zł/mb a było tego 34 metry na razie ok choć w zime chyba uszkodził sie zawór zwrotny i czasem mam problem Dzieki wielkie! Poszukuje takze hydraulika/ow? Mozecie kogos polecic? Oczywiście że tak Pan Badowski 601271154, jeżeli sie zdecydujesz na studnie paluchowskiego to on z nim współpracuje i zrobi ci ujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia9933 14.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 bobo, dokładnie Wycinki Osowskie, ale na ich końcu, tuż przed Musułami. Hej, jestes z Wycinek Osowskich my planujemy kupic tam dom w stanie surowym, mozesz napisa cos wiecej o tamtej okolicy z gory dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 14.06.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 faktycznie jestesmy sąsiadami, widze twoja dzialke z balkonu , mieszkam na środkowej 79 no patrz i spotkaliśmy się na forum, a ja chyba własnie od elektryka p. Miecia słyszałem, że ogrzewasz dom prądem (prawda?) i tak myślałem żeby podejść i pogadać ... bo też mam taki plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 14.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Witam wszystkich, chciałabym zapytać Was, jak z dojazdem z Żabiej Woli i okolic do Warszawy. W przyszłym roku zamierzamy kupić tam działke (jak cos sie znajdzie przystępnego). Oboje pracujemy w Warszawie (w chwili obecnej dojeżdżam 15 min. do pracy) dlatego tez dojazdy troche nas przerażają!!!! pozdrówka dla Wszystkich (być może) Przyszłych Sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 14.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Asia, odczucia dotyczące uciążliwości dojazdów to bardzo indywidualna sprawa. Znam takich którzy dojeżdżają z ŻW i mówią że jest ok, ale ja ostatnio jechałem z Ruśca (10 km bliżej Wawy) i byłem załamany. Pierwszy korek był już w Nadarzynie (od 3M do świateł)a co się dzieje dalej czyli Janki i Raszyn to już chyba wszyscy wiedzą. Dużo zależy od tego czy musisz jeździć do Wawy w godzinach szczytu i czy musisz wjeżdżać Al Krakowską czy np możesz w Jankach skręcić w stronę Puławskiej. Poza godzinami szczytu z ŻW na Okęcie jedzie się ok 25 minut. Jeżeli oboje z mężem jesteście związani pracą z Wawą to ale poczekaj jeszcze na bardziej optymistyczne glosy np ŻW to bardzo ładne okolice, Wiem bo moja rodzina ma działkę w Kaleni (mam tam pszczoły ), a kolega w Osowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 14.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ale poczekaj jeszcze na bardziej optymistyczne glosy np ŻW to bardzo ładne okolice, Wiem bo moja rodzina ma działkę w Kaleni (mam tam pszczoły ), a kolega w Osowcu 30-35 minut myslę, że przezyjemy:)))z "niemężem" (jeszcze nim nie jest ) Mimo wszystko chyba sie pokusimy, ale jak pisałam, dziłka dopiero po roztopach 2007 więc trochę czasu mamy. Ale jakoś się uparłam na Żabią......suuuuper nazwa........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 14.06.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 30-35 minut w godzinach szczytu do centrum Wawy bedzie ponad godzinkę NAzwa fajna ale sama Żw jest blisko trasy lepiej odsunąć się ze 2 km, będzie ciszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Podobno jak budowali bazę Spedpolu ok 2 km od naszej działki to ziemia była po 50 zł za wywrotkę Booooże!!! Mogłeś już o tym nie pisać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Co do ziemi z Volwo to jest zachwaszczona jak nie wiem co i droga 200-250. Jak budowali hale obok spedpolu to kupilem 30 kamazów po 20zl za szt. Tak ze trzeba poczekac jak będzie taniej. Panowie, mieszkacie/budujecie się przy terenach inwestycyjnych....baaaaaardzo was proszę dajcie znać Senserwowi jak taki temat się nadarzy ponownie...plz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts