Senser 14.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Poszukuje takze hydraulika/ow? Mozecie kogos polecic? Kompetentny i solidny, sprawdzony Jacek Gmurek 503 084 381 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Senser, meczu nie oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dużo zależy od tego czy musisz jeździć do Wawy w godzinach szczytu i czy musisz wjeżdżać Al Krakowską czy np możesz w Jankach skręcić w stronę Puławskiej. Jeśli chodzi o Puławską z Katowickiej to proponuje inne rozwiązanie...jadąc do W-Wy skręcić w prawo na wysokości Maximusa, w kierunku Magdalenki, przecinamy Krakowską...a dalej już jasna sprawa...lądujemy blisko Piaseczna "na wysokości" fabryki Thompsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Senser, meczu nie oglądasz? A pójdę włączyć TV, myślisz że jest co ?? Tu chyba bardziej produktywnie spędze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 14.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 aleś się wybrał, jest przerwa nawet mój mąż niekibic dzis ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 NAzwa fajna ale sama Żw jest blisko trasy lepiej odsunąć się ze 2 km, będzie ciszej Oj tak...co najmniej 2...my mamy w prostej linnii ok 3 i w nocy jeszcze słychać ale tylko na zewnątrz i nie jest to coś co można nazwać jakąkolwiek uciążliwością ale słychać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Senser, meczu nie oglądasz? No i co zrobiłaś!! Na sam koniec i musieliśmy dostać batyyy!! Znów, mówiłem!! Do doooomu...Boże i się zdenerwowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 14.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Władysław Paluchowski 502 286 560 u mnie rok temu 50 zł/mb a było tego 34 metry na razie ok choć w zime chyba uszkodził sie zawór zwrotny i czasem mam problem Dzieki wielkie! Poszukuje takze hydraulika/ow? Mozecie kogos polecic? Do CO czy do CWU i ZWU? Jeśli w miedzi to służę pomocą. Plastik klejony ewentualnie też. Pozdrawiam Robert. Ps. mam na myśli że sam robię, tylko kwestia z czego i w jakim zakresie. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 14.06.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Senser, meczu nie oglądasz? No i co zrobiłaś!! Na sam koniec i musieliśmy dostać batyyy!! Znów, mówiłem!! Do doooomu...Boże i się zdenerwowałem... Noo...mówiłeś, mówiłeś i wykrakałeś Już uspokojony po meczu (jestem kibicem, a kibicowanie naszej reprezentacji to nie bułka z masłem )całkowiecie subiektywnie stwierdzę, że remis byłby naszym wielkim sukcesem, ale chyba niestety niezasłużonym. Poprawa w porównaniu z meczem z Ekwadorem była duża - tutaj chciaż nie trzeba było się wstydzić za grę naszych gwiazd, ale ciągle jak widać awans do finałów MŚ to szczyt naszych możliwości. To taki mały off-topic po północy (więcej nie będę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.06.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Senser, meczu nie oglądasz? No i co zrobiłaś!! Na sam koniec i musieliśmy dostać batyyy!! Znów, mówiłem!! Do doooomu...Boże i się zdenerwowałem... Noo...mówiłeś, mówiłeś i wykrakałeś Już uspokojony po meczu (jestem kibicem, a kibicowanie naszej reprezentacji to nie bułka z masłem )całkowiecie subiektywnie stwierdzę, że remis byłby naszym wielkim sukcesem, ale chyba niestety niezasłużonym. Poprawa w porównaniu z meczem z Ekwadorem była duża - tutaj chciaż nie trzeba było się wstydzić za grę naszych gwiazd, ale ciągle jak widać awans do finałów MŚ to szczyt naszych możliwości. To taki mały off-topic po północy (więcej nie będę) Asz zgadzam sie z tobą, ktos kiedys powiedział, że "i kleska jest zwyciestwem kiedy przyjdzie w pore..." i tak sie stało odpasc tez trzeba umiec zklasą ja tam jestem zadowolony z wyniku i mile zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.06.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Cóz sie stało Hubercie że jestes o tak poźnej porze czyżby ??? jakas sexowana lala z ORANGE cię zwerbowala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.06.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ale poczekaj jeszcze na bardziej optymistyczne glosy np ŻW to bardzo ładne okolice, Wiem bo moja rodzina ma działkę w Kaleni (mam tam pszczoły ), a kolega w Osowcu 30-35 minut myslę, że przezyjemy:)))z "niemężem" (jeszcze nim nie jest ) Mimo wszystko chyba sie pokusimy, ale jak pisałam, dziłka dopiero po roztopach 2007 więc trochę czasu mamy. Ale jakoś się uparłam na Żabią......suuuuper nazwa........... bez pszesady . z Żabiej Woli do warszawy w 35 min ??? w godzinach szczytu ??? to najlepiej faxem lub smsem. Dojeżdzam juz 3 rok do pracy z Ruśca (o 10 km blizej stolicy) i wyjeżdzamy z małzonką o 6.20 Ania jest w pracy okolo 7.oo na filtrowej, a ja na Krajewskiego (żoliborz) około 7.15. mamy do pracy na 7.30 . Gdybysmy mieli później to byłby korek jak niewiem co. Tak że troche realizmu please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.06.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 faktycznie jestesmy sąsiadami, widze twoja dzialke z balkonu , mieszkam na środkowej 79 no patrz i spotkaliśmy się na forum, a ja chyba własnie od elektryka p. Miecia słyszałem, że ogrzewasz dom prądem (prawda?) i tak myślałem żeby podejść i pogadać ... bo też mam taki plan No zgadza się dokładnie> . kiedy bedziesz na budowie?. Wpadaj nie ma sprawy, chetnie Cię poznam i odp na wszystkie pytania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.06.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 ale poczekaj jeszcze na bardziej optymistyczne glosy np ŻW to bardzo ładne okolice, Wiem bo moja rodzina ma działkę w Kaleni (mam tam pszczoły ), a kolega w Osowcu 30-35 minut myslę, że przezyjemy:)))z "niemężem" (jeszcze nim nie jest ) Mimo wszystko chyba sie pokusimy, ale jak pisałam, dziłka dopiero po roztopach 2007 więc trochę czasu mamy. Ale jakoś się uparłam na Żabią......suuuuper nazwa........... bez pszesady . z Żabiej Woli do warszawy w 35 min ??? w godzinach szczytu ??? to najlepiej faxem lub smsem. Dojeżdzam juz 3 rok do pracy z Ruśca (o 10 km blizej stolicy) i wyjeżdzamy z małzonką o 6.20 Ania jest w pracy okolo 7.oo na filtrowej, a ja na Krajewskiego (żoliborz) około 7.15. mamy do pracy na 7.30 . Gdybysmy mieli później to byłby korek jak niewiem co. Tak że troche realizmu please. wczoraj miałam tą nieprzyjemność jechać do Nadarzyna i z powrotem na północ Warszawy w godzinach szczytu i zajęło mi to ponad godzinę :( jakaś ślamazarna chyba jestem dodam, że jeżdżę przez Pruszków przez Janki jechałabym pewnie z półtorej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.06.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Iza to co powiedziałem dotyczy normalnych dni roboczych, a nie masowych szalenstw zwiazanych z dlugoweekendowymi wyjazdami. W takie dni jezdze przez Pruszków jest o wielel lepiej. No wszystko jeszze zalezy od tego na która godzine sie jedzie do pracy i wraca z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Opisowi 15.06.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 mam małe pytanko , dogaduje się właśnie z firmą MAR-BUD z Milanówka na pokrycie dachu i chciał bym się dowiedzieć czy ktoś z Waszej grupy miał jakieś doświadczenia z tą firmą (te dobe i złe) ???? Z tego co mi wiadomo ktoś narzekał na firmę "dachową" z Milanówka ale niewiem czy to na tą. Narzekali na opieszałość co oznacza że facet jest niesłowny z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 15.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 mam małe pytanko , dogaduje się właśnie z firmą MAR-BUD z Milanówka na pokrycie dachu i chciał bym się dowiedzieć czy ktoś z Waszej grupy miał jakieś doświadczenia z tą firmą (te dobe i złe) ???? Z tego co mi wiadomo ktoś narzekał na firmę "dachową" z Milanówka ale niewiem czy to na tą. Narzekali na opieszałość co oznacza że facet jest niesłowny z terminami. Jezli szef tej firmy to niejaki Stanislaw Ż. to omijac wielkim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.06.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 szefem Mar- Budu jest pan Boguszewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 18.06.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Senser, czy mógłbyś dać mi namiary na kominiarza, który robił Ci odbiór? Czas zebrać dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Senser, czy mógłbyś dać mi namiary na kominiarza, który robił Ci odbiór? Czas zebrać dokumenty. Odbiory kominiarskie: 601 341 997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts