Jajcek 20.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Osatatnio byo u nas gwarno przed spotkaniem u Zygmora a teraz jakos tak zbyt cicho jakby albo wszyscy sie wybudowali i byli na urlopie albo moze byli zbyt zajeci budową zeby klikac? . szkoda wielka. Może ktoś coś powie .... Ja nie mogę bo wciąż dzwonie do seksownej konsultantki z Orange A tak swoją droga...ostatnio wracajac z Janek podjechałem na tą dużą inwestycję co się tam tak mocno k. Atlasu rozkopało...a mówię sobie co mi tam, zapytam o tą ziemię...i faktycznie d...a. Mówił coś w wrześniu?? Nie pytałem o szczegóły nie wiem czy czasem właśnie nie chodziło o tą kolejną inwestycję?? W każdym bądź razie ty jesteś na miejscu i na tobie spoczywa obowiązek powiadomienia mnie o jakichkolwiek ruchach w tym temacie No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Ja tez sie na te ziemie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Osatatnio byo u nas gwarno przed spotkaniem u Zygmora a teraz jakos tak zbyt cicho jakby albo wszyscy sie wybudowali i byli na urlopie albo moze byli zbyt zajeci budową zeby klikac? . szkoda wielka. Może ktoś coś powie .... Ja nie mogę bo wciąż dzwonie do seksownej konsultantki z Orange A tak swoją droga...ostatnio wracajac z Janek podjechałem na tą dużą inwestycję co się tam tak mocno k. Atlasu rozkopało...a mówię sobie co mi tam, zapytam o tą ziemię...i faktycznie d...a. Mówił coś w wrześniu?? Nie pytałem o szczegóły nie wiem czy czasem właśnie nie chodziło o tą kolejną inwestycję?? W każdym bądź razie ty jesteś na miejscu i na tobie spoczywa obowiązek powiadomienia mnie o jakichkolwiek ruchach w tym temacie No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Ja tez sie na te ziemie pisze no nie ma sprawy tylko niech to będzie o 20 zl a nie po 200 bo im sie w d... poprzewracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Osatatnio byo u nas gwarno przed spotkaniem u Zygmora a teraz jakos tak zbyt cicho jakby albo wszyscy sie wybudowali i byli na urlopie albo moze byli zbyt zajeci budową zeby klikac? . szkoda wielka. Może ktoś coś powie .... Ja nie mogę bo wciąż dzwonie do seksownej konsultantki z Orange A tak swoją droga...ostatnio wracajac z Janek podjechałem na tą dużą inwestycję co się tam tak mocno k. Atlasu rozkopało...a mówię sobie co mi tam, zapytam o tą ziemię...i faktycznie d...a. Mówił coś w wrześniu?? Nie pytałem o szczegóły nie wiem czy czasem właśnie nie chodziło o tą kolejną inwestycję?? W każdym bądź razie ty jesteś na miejscu i na tobie spoczywa obowiązek powiadomienia mnie o jakichkolwiek ruchach w tym temacie No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Ja tez sie na te ziemie pisze no nie ma sprawy tylko niech to będzie o 20 zl a nie po 200 bo im sie w d... poprzewracało ja ostatnio uslaszalem taki tekst: Tania jak barszcz, tansza od piachu raptem trzy stowki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Osatatnio byo u nas gwarno przed spotkaniem u Zygmora a teraz jakos tak zbyt cicho jakby albo wszyscy sie wybudowali i byli na urlopie albo moze byli zbyt zajeci budową zeby klikac? . szkoda wielka. Może ktoś coś powie .... Ja nie mogę bo wciąż dzwonie do seksownej konsultantki z Orange A tak swoją droga...ostatnio wracajac z Janek podjechałem na tą dużą inwestycję co się tam tak mocno k. Atlasu rozkopało...a mówię sobie co mi tam, zapytam o tą ziemię...i faktycznie d...a. Mówił coś w wrześniu?? Nie pytałem o szczegóły nie wiem czy czasem właśnie nie chodziło o tą kolejną inwestycję?? W każdym bądź razie ty jesteś na miejscu i na tobie spoczywa obowiązek powiadomienia mnie o jakichkolwiek ruchach w tym temacie No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Ja tez sie na te ziemie pisze no nie ma sprawy tylko niech to będzie o 20 zl a nie po 200 bo im sie w d... poprzewracało ja ostatnio uslaszalem taki tekst: Tania jak barszcz, tansza od piachu raptem trzy stowki" tzeba odpowiedzic fuck yourself, może zrozumieja a jak nie to zawze po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vooyo 21.06.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 jak wyżej, dzieki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 21.06.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Dzięki, czyli za ile chcial go sprzedac w stanie surowym? za 100 000 z dzialka? Agusia, 100 tys. to byłby czysty zarobek, po odliczeniu kosztów budowy i działki. Facet chciał 250 tys. za dom w stanie surowym otwartym na działce 1000m2, bez doprowadzonego gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.06.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Osatatnio byo u nas gwarno przed spotkaniem u Zygmora a teraz jakos tak zbyt cicho jakby albo wszyscy sie wybudowali i byli na urlopie albo moze byli zbyt zajeci budową zeby klikac? . szkoda wielka. Może ktoś coś powie .... Ja nie mogę bo wciąż dzwonie do seksownej konsultantki z Orange A tak swoją droga...ostatnio wracajac z Janek podjechałem na tą dużą inwestycję co się tam tak mocno k. Atlasu rozkopało...a mówię sobie co mi tam, zapytam o tą ziemię...i faktycznie d...a. Mówił coś w wrześniu?? Nie pytałem o szczegóły nie wiem czy czasem właśnie nie chodziło o tą kolejną inwestycję?? W każdym bądź razie ty jesteś na miejscu i na tobie spoczywa obowiązek powiadomienia mnie o jakichkolwiek ruchach w tym temacie No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Ja tez sie na te ziemie pisze no nie ma sprawy tylko niech to będzie o 20 zl a nie po 200 bo im sie w d... poprzewracało ja ostatnio uslaszalem taki tekst: Tania jak barszcz, tansza od piachu raptem trzy stowki" tzeba odpowiedzic fuck yourself, może zrozumieja a jak nie to zawze po angielsku Nie no panowie...jak to wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.06.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Nie opierdzielony, tylko doznałeś zaszczytu kręcenia się za moimi sprawami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No Hubert czuję sie z leka opierdzielony, ale ręke trzymam na pulsie z tą ziemią bo Iza chciała i ja z dwie wywrotki też, jak masz ochote to drydnij do mnie i wpadnij na kawke Nie opierdzielony, tylko doznałeś zaszczytu kręcenia się za moimi sprawami!! gaweł masz kolejny etat jeśli chodzi o ziemię to ja też liczę na "małe co nie co" na jakiś podszepcik jeśli ktoś będzie coś wiedział o dobrym źródle tego cennego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.06.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Gaweł..ja tez ja tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 21.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Hej! Jestem już w Grodzisku. Z radością donoszę, że mamy wstawione okna! Z wyjątkiem jednego, niestety dał ciała producent i wykonał je w złym kolorze. Alarm też działa. W piątek montaż bramy garażowej i będzie kończone przyłącze prądu. Luuudzie! Prąd w domu! Drzwi wejściowe będą też za jakieś 2 tygodnie. Normalnie szok. Cywilizacja wkracza do naszego Gargamela dużymi krokami. Cieszę się jak małe dziecko. Izat? Mam do Ciebie pytanko. Ile dajesz za piasek kwarcowy? Czy to to samo co Ceresit CT 29? Mój wykonawca wie, gdzie można go kupić za 32zł/worek. Masz taniej? I jeszcze jedno. Właśnie odezwał się do nas urząd skarbowy. Uważa, że powinniśmy byli zapłacić za działkę 100% więcej. Czy może ktoś przerabiał ten temat z US w Grodzisku? Co prawda mamy wycenę rzeczoznawcy, ale wiecie jak to jest. W operacie stoi, że działka warta była trochę mniej niż 20% więcej. Czy ma ktoś dla nas jakieś rady jak tę sprawę załatwić z minimalną szkodą? Chyba ktoś zapomniał, albo nie jest świadomy, że na nasz koszt przebudowywana była linia energetyczna i że musieliśmy podnieść teren, a więc że odwiedziło nas 280 największych wywrotek kiprując to, co miały na naczepie. Tyle u nas. Pozdrawiam. ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.06.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ula, miło Cię widzieć brakowało Cię tutaj zdecydowanie jeśli chodzi o piasek kwarcowy, to tak naprawdę nie wiem po ile będę go miała, jeszcze do mnie nie przyjechał nie mam pojęcia czy Ceresit coś tam to to samo lub podobne zapytam swojego tynkarza Ula fotki poproszę byle dużo pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.06.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Z ta ziemią to mam pomysł może kupmy jakąs dzialke do spółki wykopiemy ziemie i weźniemy, a dół sprzedamy jako staw, dół chłonny albo cos w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.06.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Z ta ziemią to mam pomysł może kupmy jakąs dzialke do spółki wykopiemy ziemie i weźniemy, a dół sprzedamy jako staw, dół chłonny albo cos w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 22.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Hej, Możecie podać mi namiary do dobrego glazurnika i kogoś do gładzi? Koledze sie ekipa "wysypała" i ma problem DziekiPozdrawiamTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr38 22.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Podlaczam sie pod zapytanie Freudka... Tez szukam. I jakos do zadnego nie moge sie przekonac Ostry, Chyba ostro testowałeś kierowników budowy. Ciekawi mnie efekt. Masz jakiegoś godnego polecenia? A może jeszcze jakąś sprawdzoną ekipę budowlaną??? Izat Wielkie dzięki za namiary. Przydadzą się. Pozdrwiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.06.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Z ta ziemią to mam pomysł może kupmy jakąs dzialke do spółki wykopiemy ziemie i weźniemy, a dół sprzedamy jako staw, dół chłonny albo cos w tym rodzaju To może jeszcze inaczej...kupicie działkę a ja odbiorę tą ziemię co będzie ZALEGAĆ wam z tego stawu mogę wziąść gratis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.06.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Gaweł.. ja tez ja tez... Boooże same sępy i charpagany jakieś no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Gaweł.. ja tez ja tez... Boooże same sępy i charpagany jakieś no!!! senser.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 22.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja się wtrącę znów po sąsiedzku... poszukuję namiarów na speca od balustrad drewnianych - najchętniej takich jak ma Zielona (zdjęcia są przy temacie o jej ogrodzie w "Pamiętajcie o ogrodach"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts