abromba 22.06.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No tak, inteligentnie nie napisałam, że balustrad balkonowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 22.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Uffffffffffffff.................. PO 2,5 miesięcznyhc bojach dostaliśmy wreszcie kredyt!!! A juz się mocno wkurzałem tym zwodzeniem, ale nareszcie.... Złożyłem wniosek o wypłatę pierwszej transzy, ciekawe czy nie będzie problemów.. Pozdrawiam wszystkich, niech sie mury..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Rysiek gratuluję my tez dzis złozylismy dyspozycje wypłaty 1 transzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 23.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Nawiązując do tematu ziemi.Dam nr na priva-dlaczego?Człowiek jezdzi patelnią w duzej firmie i za 50 zlociszy moze podrzucic ziemi z budowy.Sąsiad juz skorzystal.Jakość zalezy od tego co i gdzie wykopią-trzeba sie dogadywac.Cene podaje do Waszej wiadomosci.Nr -sami rozumiecie-jakby wszyscy na raz to niemialby czasu prowadzić.A generalnie to wystarczy złapać takową patelnie i pogadac z kierowcą.W tym konkretnym przypadku ziemie wozili z Okęcia do Grójca.Jak zaproponowałem Nadarzyn to facet rzucił banana na twarz i od razu chciał jechać na działke z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Nawiązując do tematu ziemi. Dam nr na priva-dlaczego? Człowiek jezdzi patelnią w duzej firmie i za 50 zlociszy moze podrzucic ziemi z budowy.Sąsiad juz skorzystal.Jakość zalezy od tego co i gdzie wykopią-trzeba sie dogadywac.Cene podaje do Waszej wiadomosci. Nr -sami rozumiecie-jakby wszyscy na raz to niemialby czasu prowadzić. A generalnie to wystarczy złapać takową patelnie i pogadac z kierowcą.W tym konkretnym przypadku ziemie wozili z Okęcia do Grójca.Jak zaproponowałem Nadarzyn to facet rzucił banana na twarz i od razu chciał jechać na działke z transportem. Mery dzieki bardzo poprosze na priva ten numer- ziemie bede potrzebowała na jesieni bo teraz dopiero startujemy z budową.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 23.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Senser, dzięki.Ludki, ja będę miała na jesieni trochę dobrego humusu do oddania, ale za transport trzeba by cos facetowi dac. Kto ma do mnie najbliżej? I jest chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 25.06.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witajcie Od niedawna chodzi mi po głowie sprawa drenażu wokoło ław fundamentowych. Nie wiem za bardzo co zrobić. Na wiosnę miałem wodę około 60 cm poniżej poziomu gruntu a teaz jest jakieś 1,2m. Zamierzam wyciągnąc fundament 80cm ponad poziom obecnego gruntu i podsypać domek. ale nadal rodzi się pytanie czy nie trzeba odprowadzić wody spod fundamentów. Co o tym myslicie? Może ma ktoś drenaz u siebie? Może macie fachowca od tych spraw, który mógłby doradzić co zrobić? Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 25.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witam,Znacie gdzieś w okolicy tartak oferujący impregnację ciśnieniową drewna na więźbę? PZDRTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 25.06.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 http://www.impregnacja-drewna.pl/index.php?id=6&sub=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.06.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 http://www.impregnacja-drewna.pl/index.php?id=6&sub=0 Ja korzystałem z usług tej firmy (zamawiałem więźbę i deski na deskowanie dachu). Nie jestem zadowolony zarówno z obsługi, jak i z jakości drewna! Szczegóły w moim dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Zbychu, witaj w naszej grupie Tamlin, ja korzystałam z impregnacji w Antoninowie i hmmm na łoko wyglądało łoki cieśla po przecięciu stwierdził, ze impregnat głęboko spenetrował drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.06.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Zbychu, witaj w naszej grupie Już dawnoooo zawitał...i to na dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Zbychu, witaj w naszej grupie Już dawnoooo zawitał...i to na dobre... serio?? nie wiedziałam .... szkoda, że na dobre a nie na stałe terytorialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.06.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ten pan zajmuje się jak wiesz drenażem Drenuje ostro kieszenie naszych grupowych forumowiczów Ale zaraz mnie objedzie, jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ten pan zajmuje się jak wiesz drenażem Drenuje ostro kieszenie naszych grupowych forumowiczów Ale zaraz mnie objedzie, jak ta lala nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.06.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 nie zauważyłam To był moment. Oj tam, żartuje przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 nie zauważyłam To był moment. Oj tam, żartuje przecież. wiem wiem ale chciałabym mieć takiego sąsiada ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.06.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 podlizuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 hihihi bobo nie mów, że Ty nie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 26.06.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Podlaczam sie pod zapytanie Freudka... Tez szukam. I jakos do zadnego nie moge sie przekonac Ostry, Chyba ostro testowałeś kierowników budowy. Ciekawi mnie efekt. Masz jakiegoś godnego polecenia? A może jeszcze jakąś sprawdzoną ekipę budowlaną??? Piotr Piotr, Mam Pania Kierownik z Owczarni (k. Podkowy Lesnej) ale czy godna polecenia to Ci powiem jak cos zrobi... Na razie zrobila tylko dobre wrazenie... Jesli chcesz to dam Ci namiary na priva. Co do ekipy to mnie lepiej nie pytaj bo mam zaczynac za miesiac a wyglada na to ze moja firma budowlana pomimo ze polecana kiedys na Forum nie jest godna polecenia... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts