izat 20.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 OK czyli rozumiem, że wypraktykujesz to źródło? mam nadzieję, że ziemia będzie wporzo ja na razie wstrzymam się z jej nawożeniem, muszę zrobić nawodnienie i takie tam pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 21.07.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Hubert masz jakies źródło drwna nie drozszego od mebli z ikea? Powiem tak, wybierz nawet najtańszą kuchni Ikea a ja ci o 100,00 zł taniej załatwie drzewa ....oooo w sumie zaraz powiesz, że ci wystarcza szafka pod zlew....nie, głupi pomysł Mogę się zorientować u swojego kolegi. Pytanie jakie drzewo cię interesuje i w jakiej ilości?? Ja sam osobiście zaczynam dochodzić do przekonania, żeby samemu kupować w lesie i samemu zająć się pracą... Może na przyszłą zimę mi się tak uda... A jak tam ziemskie tematy...?? Czesc podestępny Hubertusie , co do drewna ok 2-3 góra 4 m szesc interesuje mnie drewno suche, tanie, tzn brzoza, olszyna, a moze dębina i mieszanki pokrewne, z tym ze porąbane/pociete do palenia. co do ziemskich klimatów to iza t dala mi namiar jestem wstępnie umówiony na za 3 tygodnie cena ok 100-300 za wanne, zalezy jaka ziemia sie trafi, humus 500 ale nie jest mi potrzebny - to chyba niedrogo ? dajcie mi tez namiar na ziemie, ja mam umówionego faceta na ziemie lekko przepuszczalną, nie glinę i nie piach ale i nie czarnoziem - za 230-250zł za wywrotke (chyba 10m3). pytałam po znajomych, mówili że to tanio, ale widze ze to pojęcie względne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 21.07.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a w ogóle to szukam murarza od zaraz (no i tynkarzy, ale ich to szukam od 3 miesięcy...), do malutkiej robótki - tu podmurować jedną cegłę, tam wylać dwa stopnie, tu wymurować taką donice z cegły postarzanej.... dwa dni roboty albo i półtorej, znacie może kogoś takiego???? co by umiał i miał małą przerwę w grafiku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.07.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Hubert masz jakies źródło drwna nie drozszego od mebli z ikea? Powiem tak, wybierz nawet najtańszą kuchni Ikea a ja ci o 100,00 zł taniej załatwie drzewa ....oooo w sumie zaraz powiesz, że ci wystarcza szafka pod zlew....nie, głupi pomysł Mogę się zorientować u swojego kolegi. Pytanie jakie drzewo cię interesuje i w jakiej ilości?? Ja sam osobiście zaczynam dochodzić do przekonania, żeby samemu kupować w lesie i samemu zająć się pracą... Może na przyszłą zimę mi się tak uda... Czesc podestępny Hubertusie , co do drewna ok 2-3 góra 4 m szesc interesuje mnie drewno suche, tanie, tzn brzoza, olszyna, a moze dębina i mieszanki pokrewne, z tym ze porąbane/pociete do palenia. co do ziemskich klimatów to iza t dala mi namiar jestem wstępnie umówiony na za 3 tygodnie cena ok 100-300 za wanne, zalezy jaka ziemia sie trafi, humus 500 ale nie jest mi potrzebny - to chyba niedrogo ? dajcie mi tez namiar na ziemie, ja mam umówionego faceta na ziemie lekko przepuszczalną, nie glinę i nie piach ale i nie czarnoziem - za 230-250zł za wywrotke (chyba 10m3). pytałam po znajomych, mówili że to tanio, ale widze ze to pojęcie względne.... nie ma sprawy Asia ale dokad ta ziemia??? Czyli gdzie stacjonujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.07.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Hubert masz jakies źródło drwna nie drozszego od mebli z ikea? Powiem tak, wybierz nawet najtańszą kuchni Ikea a ja ci o 100,00 zł taniej załatwie drzewa ....oooo w sumie zaraz powiesz, że ci wystarcza szafka pod zlew....nie, głupi pomysł Mogę się zorientować u swojego kolegi. Pytanie jakie drzewo cię interesuje i w jakiej ilości?? Ja sam osobiście zaczynam dochodzić do przekonania, żeby samemu kupować w lesie i samemu zająć się pracą... Może na przyszłą zimę mi się tak uda... Czesc podestępny Hubertusie , co do drewna ok 2-3 góra 4 m szesc interesuje mnie drewno suche, tanie, tzn brzoza, olszyna, a moze dębina i mieszanki pokrewne, z tym ze porąbane/pociete do palenia. co do ziemskich klimatów to iza t dala mi namiar jestem wstępnie umówiony na za 3 tygodnie cena ok 100-300 za wanne, zalezy jaka ziemia sie trafi, humus 500 ale nie jest mi potrzebny - to chyba niedrogo ? dajcie mi tez namiar na ziemie, ja mam umówionego faceta na ziemie lekko przepuszczalną, nie glinę i nie piach ale i nie czarnoziem - za 230-250zł za wywrotke (chyba 10m3). pytałam po znajomych, mówili że to tanio, ale widze ze to pojęcie względne.... nie ma sprawy Asia ale dokad ta ziemia??? Czyli gdzie stacjonujesz Gawelku jak by to byla niezla ziemia to i ja bym wywrotke chetnie wzial za te pieniadze jesli jest to tyle co trzy tatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 to chyba niemozliwe ale od 2 dni nikogo nie bylo na naszej stronce , jeszcze troche i odejdzie do lamusa, ale nie tak łatwo troche ję podrasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.07.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dzisiaj ja podciągnę temat macie jakieś namiary na firmę wynajmującą kontenery na śmiecie budowlane z wywozem?? jeśli tak, to proszę o namiary jak najlepiej to załatwić, wynająć na jakiś czas czy od razu załadować i się z kontenerem pożegnać?? jaki jest mniej więcej koszt takiej imprezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 24.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 CZE poszukuję sprawdzonego kierownika budowy budowa ma się rozpocząć od września z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dzisiaj ja podciągnę temat macie jakieś namiary na firmę wynajmującą kontenery na śmiecie budowlane z wywozem?? jeśli tak, to proszę o namiary jak najlepiej to załatwić, wynająć na jakiś czas czy od razu załadować i się z kontenerem pożegnać?? jaki jest mniej więcej koszt takiej imprezy? U nas stal kiedys jarper, dryndnij do dzialu komunalnego do gminy powinni miec info co i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 24.07.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dzisiaj ja podciągnę temat macie jakieś namiary na firmę wynajmującą kontenery na śmiecie budowlane z wywozem?? jeśli tak, to proszę o namiary jak najlepiej to załatwić, wynająć na jakiś czas czy od razu załadować i się z kontenerem pożegnać?? jaki jest mniej więcej koszt takiej imprezy? Ja korzystałem z usług firmy BYŚ - tel. 835 40 48 (jako jedyni byli skłonni podstawić kontener ). Za duży kontener (7 m3) zapłaciłem 370 zł. Za to nawaliłem im tyle śmieci, że ledwo wciągnęli kontener na samochód Później kolega mi powiedział, że on się dogaduje ( ) z kierowcami firmy ASMA BEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 24.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Senser, dzieki za stolarza od schodów, swoją pracę wykonał pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dzięki piękne chłopaki podzwonię i popytam tak się zastanwawiam jak w takim kontenerze układać te śmiecie, chodzi mi głównie o styropian, on zajmuje dużo miejsca .... najpierw wkłada się to w wory czy od razu buch do kontenera?? takim sposobem to same resztki styro zajmą pół kontenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dzięki piękne chłopaki podzwonię i popytam tak się zastanwawiam jak w takim kontenerze układać te śmiecie, chodzi mi głównie o styropian, on zajmuje dużo miejsca .... najpierw wkłada się to w wory czy od razu buch do kontenera?? takim sposobem to same resztki styro zajmą pół kontenera http://www.pruszkow-mzo.pl http://www.bestja.com.pl http://www.widar.pl AsmaBel - 877 24 89; 877 24 10 Zamawiając kontener, powiedz, że to na styropian. Po pierwsze mogą podstawić większy kontener, bo śmieci będą bardzo lekkie, a po drugie dadzą siatkę lub płachtę na kontener, żeby śmieci nie fruwały. Oczywiście można też pakować te resztki styropianu w worki. Ja tak robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Senser, dzieki za stolarza od schodów, swoją pracę wykonał pięknie No proszę... Ten facet to chyba będzie musiał mi zejść z ceny, że ho ho... Jak tam możesz to się pochwal na priv jak cię to wyszło finansowo i czy tylko schody robił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 25.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 cze senser Jam możesz to podziel się kosztami jakie bierze hydraulik. Mam się spotkać i nic niewiem o kosztach .jak możesz to wyślij na priv z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Zbych, dziękuję pięknie :* jesteś jak zwykle niezawodny cieszę się, że zaglądasz do naszej grupy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Zbych, dziękuję pięknie :* jesteś jak zwykle niezawodny cieszę się, że zaglądasz do naszej grupy pozdrawiam serdecznie Rozumiem, że jeszcze nie zrobił u ciebie Alarmu i jesteś przed negocjacjami cenowymi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Zbych, dziękuję pięknie :* jesteś jak zwykle niezawodny cieszę się, że zaglądasz do naszej grupy pozdrawiam serdecznie Rozumiem, że jeszcze nie zrobił u ciebie Alarmu i jesteś przed negocjacjami cenowymi?? dlaczego napisałeś <Alarmu> z wielkiej litery a <ciebie> z małej? :D:D:D masz jakiś szacunek do alarmu Zbycha czy co???? :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Zbych, dziękuję pięknie :* jesteś jak zwykle niezawodny cieszę się, że zaglądasz do naszej grupy pozdrawiam serdecznie Rozumiem, że jeszcze nie zrobił u ciebie Alarmu i jesteś przed negocjacjami cenowymi?? dlaczego napisałeś <Alarmu> z wielkiej litery a <ciebie> z małej? :D:D:D masz jakiś szacunek do alarmu Zbycha czy co???? :D:D:D:D Ja mam wielki szacunek do ALARMU oraz ZBYCHA a Zbych nie ma dla mnie czasu! Zbychu, ja sie ustawie na samym koncu kolejki, ale nie zostawiaj mnie bez alarmu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.07.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ja mam wielki szacunek do ALARMU oraz ZBYCHA a Zbych nie ma dla mnie czasu! Zbychu, ja sie ustawie na samym koncu kolejki, ale nie zostawiaj mnie bez alarmu!!! Widzisz....popełniasz podstawowy błąd! Ucz się od najlepszych, patrz jak rozgrywa sprawę izat ona nie narzeka na alarmik Zbycha Jednym słowem więcej cukiera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts