Senser 30.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja własnie nie chcę mieszkać na wsi, żadne tam "zające kicające po łące" i "sarenki co jedzą z ręki" Ano właśnie...dla każdego coś miłego...widzisz a ja akurat kocham takie klimaty...owszem wszystko ma swoją "cenę", ale kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 30.08.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a może.... ktos zna jakis przemiłych tynkarzy..... którzy zechcieliby rozpocząć przce na mojeje budowie???? może ktoś coś wie....moze ktoś kogoś zna....moze nie jest zachłanny i sie podzieli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.08.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Ja własnie nie chcę mieszkać na wsi, żadne tam "zające kicające po łące" i "sarenki co jedzą z ręki" Ano właśnie...dla każdego coś miłego...widzisz a ja akurat kocham takie klimaty...owszem wszystko ma swoją "cenę", ale kocham Serdecznie zapraszam do ruśća moje privatne stadko kuropatw, oraz mnóstwo zajecy i foxes też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.08.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 gaweł, jednak żyjesz tak długo Cię tu nie było muszę się pochwalić, Pan Janusz ułożył mi pierwsze gresy ale to cieszy a wybieranie ich to niezła frajda, choć większość narzeka na ten etap ja mam przy tym dobrą zabawę pozdrowionka dla Ciebie serdeczne gawełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.08.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 gaweł, jednak żyjesz tak długo Cię tu nie było muszę się pochwalić, Pan Janusz ułożył mi pierwsze gresy ale to cieszy a wybieranie ich to niezła frajda, choć większość narzeka na ten etap ja mam przy tym dobrą zabawę pozdrowionka dla Ciebie serdeczne gawełku Ano żyje dzieki za pozdrowienia ciekaw jestem jak tam glazurnik i efekty lego działalności, czy jestes wstępnie zadowolona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.08.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jestem "wstępnie zadowolona" ale poczekajmy na efekty końcowe a tak w ogóle to zapraszam na oględziny mam info dla osób, które chciałyby ubezpieczyć dom w budowie mający np okna mało TU ubezpiecza od kradzieży elementy na stałe wbudowane ubezpieczyłam w Compensie mam nadzieję, że nie będę musiała skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacynto 30.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam, czy ktoś z Państwa korzystał ostatnio z usług biura architektonicznego Ław-Bud z Grodziska Maz. ? Jeśli tak, to proszę o informacje czy polecacie to biuro czy raczej należy go unikać. Chodzi mi o wykonanie adaptacji gotowego projektu z niewielkimi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 omijac jak najszerszym łukiem i podobnież omijać biuro mathia tez...chyba, ze masz mnóstwo czasu i jeszcze więcej cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 31.08.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam, czy ktoś z Państwa korzystał ostatnio z usług biura architektonicznego Ław-Bud z Grodziska Maz. ? Jeśli tak, to proszę o informacje czy polecacie to biuro czy raczej należy go unikać. Chodzi mi o wykonanie adaptacji gotowego projektu z niewielkimi zmianami. Całkowicie zgadzam się z Sylvią1. Jak sobie przypomnę ... Resztę mojej opinii masz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.08.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 asz to ty też u tej pani robiłes adaptacje? współczuje...dobrze ze wykonawca wyłapuje kolejne błędy tej pani bo było krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.08.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 jestem "wstępnie zadowolona" ale poczekajmy na efekty końcowe a tak w ogóle to zapraszam na oględziny mam info dla osób, które chciałyby ubezpieczyć dom w budowie mający np okna mało TU ubezpiecza od kradzieży elementy na stałe wbudowane ubezpieczyłam w Compensie mam nadzieję, że nie będę musiała skorzystać Dzieki skorzystam na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjam80 31.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam, czy ktoś z Państwa korzystał ostatnio z usług biura architektonicznego Ław-Bud z Grodziska Maz. ? Jeśli tak, to proszę o informacje czy polecacie to biuro czy raczej należy go unikać. Chodzi mi o wykonanie adaptacji gotowego projektu z niewielkimi zmianami. my robiliśmy też w Grodzisku Maz. ale nie w tym biurze. Ze swojej pani jestem bardzo zadowolona (nie zdarła z nas tak kasy jak chcieli inni) - ewentualne namiary na priv. Pozdrawiam ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 31.08.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 asz to ty też u tej pani robiłes adaptacje? współczuje...dobrze ze wykonawca wyłapuje kolejne błędy tej pani bo było krucho Taa... robiłem U mnie miała małe szanse na sknocenie, bo likwidowałem tylko dwa okna i mały wykusz na dachu. Zdziwiłem się też, że to nie jej pieczątki widnieją na mojej adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.08.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ech ot u ans dłuższa historia bo pani najpeirw przez pomysłke biura zamówiła nie tąwersje rpoejktu co trzeba (miał byc bez garazu ale ze scianka kolankowa) a zamowila bez garazu i bez scianki wiec musiała doprojektowac ta scianke. błędow masa poprzez fundmenty i wieńce a kończac na wieżbie... (zapomniała ze po podniesieniu trzeba obiniżyc jętke coby sufit nie był na 3,5 m) reszte błędow to opisze zez szczegółami jak juz bede miała dom odebrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacynto 01.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Dziękuję wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje pytanie o Ław-Bud na tym forum jak również prywatnie. Oczywiście z tą firmą dam sobie już spokój. A może ktoś z forumowiczów mógłby mi polecić jakiegoś architekta, który za rozsądne pieniądze wykonuje solidną robotę. Z góry dzięki i pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 01.09.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Serdecznie zapraszam do ruśća moje privatne stadko kuropatw, oraz mnóstwo zajecy i foxes też są Zapomniałeś dodać bażanty - słyszałem że miejscowe koło łowieckie wypuszcza na wiosnę pewną ilość samic. Podobno kiedyś , jak w miejscu Twojego domu były jeszcze pola, ustawiano tam płot z siatki w kształcie litery L a nastepnie od Nadarzyna szła nagonka i łapano zające ...na eksport Opowiadał mi to rodowity Nadarzynianin no i myśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No....i teraz się o Gawła dom wszystko obija cham jeden nie mógł sobie chałupy gdzie indziej postawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 a ja sie ciesze wlasnie wstawili mi okna mam domek z oknami ale ladnie wyglada, a przeszklenia nawet spore wyszly(inaczej na papierku wygladaja) kto to bedzie teraz myl pozdrowiam wszystkich, mocno, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Victoria, GRATULUJĘ okienek :):) ja będę to samo przeżywać od środy poproszę o zdjęcia koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Izat zapraszam na ogladansko info co do zdjec wyslalm na priv to co jutro bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts