mery26 01.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ładne okienka-ładne.Praktycznie same tafle szkła-bo ram mało co widać.Przepraszam, ze tak nieproszony ale z racji tego że prawie codziennie mijam Waszą posiadłość 2 razy to mogę się poprzyglądać.Pozdrowienia dla brzydszej połowy.Pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Mariusz wyprzedziłeś mnie w oglądaniu okien Victorii??????? niedobry mogłeś mnie zabrać, bo ja nawet nie wiem gdzie Victoria buduje gniazdko swe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ale nic nieszkodzi dziekuje, tfu,tfu no tez bylam lekko zdziwiona robia wrazenie szczegolnie to wielkie przeszklenie obok drzwi wejsciowych, balkonowe tez niesa gorsze to Ty czesciej widzisz moje wlosci niz ja ja sie przemiesczam wkd do pracy i z powrotem, adzisiaj odbieralm okna to widzialam swoja "stodole" a przeakze i w imiemiu brzydszej polowy , dziekuje Izat przy okazji musisz sie zabrac z Mariuszem, bo on skrutem do pracy tak codziennie mam nadzieje ze kiedys poleprza droge do Pruszkowa, bo jescze troche i tiry mi tam zaczna jezdzic, bez obrazy mery26 a jak kupowalismy dzialke 10lat temu to bylo tak cicho i spokojnie, eeeeeeeecccccccchhhhhhhhhhhhh, moge se tylko powspominac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swider 02.09.2006 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 witam szanownych sąsiadów - Osowiec się kłania, od strony Adamowizny i Radoni. Widzę na mapce, że dość blisko kolegi Sensera - pozdrawiam. Kupiłem gotowy dom, tak więc odpada mi najciekawsza część zabawy Lada dzień chłopaki zaczynają mi spory remont i szykuje się sporo roboty z ogrodem. Zdaje się że mogę mieć kilka namiarów na chłopaków od wykończeniówki ze wschodu Polski którzy robią przyzwoitą robotę za rozsądną cenę - ale będę polecał jak się sprawdzą. Pozdrowienia dla całej Grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witamy kolege Swidra Nasza grupa rosnie w sile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 witamy , Swider sprawdzaj wykonawcow, sprawdzaj napewno sie przydadza a nawet ja odrazu bym wziela ekipe do tynkow wewnetrznych jak masz namiar to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swider 03.09.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Victoria,u mnie jeśli będą tynki to tylko suche, ale właśnie czyszczę spluwkę na dzisiejszego paintballa - a na paintballu będzie Paweł (z grodziska) - a od Pawla coś ze dwa tyg. temu wyszła ekipa od tynków i chyba był zadowolony.Dopytam i wezmę namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Świder... Po pierwsze faktycznie jesteś moim drugim co "bliskości" forumowym sąsiadem (może trzecim). Po drugie, nie jestem pewny czy straciłeś coś jeśli chodzi o "zabawę" przy budowaniu. Ze swojego doświadczenia wiem, że wcale nie należy do najpiękniejszych okresów mojego życia. Po trzecie...faktycznie ekipa, którą można polecić to tylko wypróbowana...choć na tej grupie zdarzały się już takie, które na jednej buowie były 100% ok a na innej niemalże kryminalistami się okazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 03.09.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witajcie, Po zaoraniu działki - zgodnie z przypuszczeniami - perz z powrotem pojawił sie jak błyskawica . Wczoraj potraktowałem to wszystko roundup'em. Ciekawe jaki będzie efekt... A moze ktoś podpowie, ile trzeba czekać na rezultat działania tego środka? I okazuje się, że wystarczy wyjść kawałek poza dom - nawet nie do lasu (jakaś łączka z kilkoma drzewkami) - i grzybów tyle, że ho, ho.... Wczorajsze wyjście na 1.5 godzinki zaowocowało 2 łubiankami, dziś podobnie CHoć dzisiaj to momentami było więcej grzybiarzy niż grzybów pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witajcie, Po zaoraniu działki - zgodnie z przypuszczeniami - perz z powrotem pojawił sie jak błyskawica . Wczoraj potraktowałem to wszystko roundup'em. Ciekawe jaki będzie efekt... A moze ktoś podpowie, ile trzeba czekać na rezultat działania tego środka?Tommi Zauważalne efekty po tyg. Całkowite po 3 tyg. I niestety nie wszystko ci wypali. Jest jedna zasda, po zaoraniu/nawiezieniu ziemi szybko siać trawę a później punktowo rundup-em.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witajcie, Po zaoraniu działki - zgodnie z przypuszczeniami - perz z powrotem pojawił sie jak błyskawica . Wczoraj potraktowałem to wszystko roundup'em. Ciekawe jaki będzie efekt... A moze ktoś podpowie, ile trzeba czekać na rezultat działania tego środka?Tommi Zauważalne efekty po tyg. Całkowite po 3 tyg. I niestety nie wszystko ci wypali. Jest jedna zasda, po zaoraniu/nawiezieniu ziemi szybko siać trawę a później punktowo rundup-em.... No niestety tez popełnilem ten sam bład, i zaorałem perz a on przecierz rozmnaża sie drogą wegetatywną przez podział, tak że tylko sie wzmocnil , ale jest na to rada trzeba dac mu odrosnac na ok 20-30 cm i następnie opryskac miesznką (randapu najlepiej 450 SL+chwastoks)o 5-10krotnym stężeniu 50mljednego i drugiego na 5 litrów wody i odczekac z 3 tyg a następnie wszystko sie rozpadnie. PS. herbicydy blokują prosesy życiowe rosliny przez co skutecznie je dobijają az do korzenia im powierzchnia lisci i czesci naziemnej będzie wieksza tym proces degradacji skuteczniejszy. Ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjam80 03.09.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Właśnie jesteśmy na etapie odchwaszczania działki, bo po 2 latach urosły chwasty wielkości prawie 1,5 m. Zostało to skoszone, zebraliśmy uschnięte chwasty i spaliliśmy (jeszcze nie całkiem - ale prawie...). Teraz się zastanawiamy nad randapem, ale mam trochę wyrzuty sumienia. Na działce spotkaliśmy żaby, jaszczurki a nawet zaskrońca. Zaskroniec to przyjaciel, żabki też. Nie chciałabym ich zabić - czy randap szkodzi zwierzątkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Właśnie jesteśmy na etapie odchwaszczania działki, bo po 2 latach urosły chwasty wielkości prawie 1,5 m. Zostało to skoszone, zebraliśmy uschnięte chwasty i spaliliśmy (jeszcze nie całkiem - ale prawie...). Teraz się zastanawiamy nad randapem, ale mam trochę wyrzuty sumienia. Na działce spotkaliśmy żaby, jaszczurki a nawet zaskrońca. Zaskroniec to przyjaciel, żabki też. Nie chciałabym ich zabić - czy randap szkodzi zwierzątkom? Na pewno odstrasza na jakis czas ale chyba nie zabija jezeli juz randap to z chwastoksem bo wtedy masz usuniete chwasty 2 i 1 liscienne i swiety spokój raz na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjam80 03.09.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jest randap razem z chwastoksem, czy pomieszać te dwa dziadostwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Jest randap razem z chwastoksem, czy pomieszać te dwa dziadostwa?? Tak oczywiscie, mam tą receptę od znajomego sadownika, ma 10 ha slicznej trawki w sadzie i raczej ręcznie tego nie pieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kochani, jak zdobyć numer policyjny domu?? czy na etapie budowania można się o to starać? pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kochani, jak zdobyć numer policyjny domu?? czy na etapie budowania można się o to starać? pozdrawiam sąsiadów policyjny???? Ależ prosze bardzo 997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Gawełku, a nie znasz bezpośredniego do naszej wsi? :D:D:D:D bo ten to ja znam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts