bobo30 27.04.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 No to po kolei Edi my też blisko, około 1 km od Joskulki, w Budach Grzybek. Cześć! Senser, zapisz się na mapkę i czekaj cierpliwie, mi zajęło to około 1 miesiąca. Właśnie ostatnio dziwiłam się, że Cię nie ma, chyba lubisz to forum Jola, dawaj namiary na tego partacza Przykro mi,że tak trafiłaś. Nie ma marnych klientów, są tylko marni wykonawcy. Ty jesteś super klientem Nie daj się! Mam ten sam problem co Senser. Jak umieścić obrazek? Cytować tak ładnie jak forumowicze tez nie umiem do tej pory, albo dać odnośnik do jakiegoś linku. Nawet Edi juz się nauczyła, a taka "młoda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 28.04.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Senser, zajrzyj tu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 28.04.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Tak Senser, masz rację, najdalszy przyczułek....Obstawiam tyły !!!! Zważywszy, że kierunek jest raczej "od Warszawy" -> wg mnie jesteś w awangardzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.04.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Senser, zajrzyj tu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=15456 Aaaaa no to teraz wszystko jasne.. I jak widać nawet działa Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 28.04.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Przed Tommim chyba najprzyjemniejszy moment w czasie trwania budowy. Mury szybko się pną w górę i dom staje sie bardziej realny. Czy możemy przyjechać zobaczyć jak już będzie stał? Bobo30 No pewnie, że tak - zapraszam serdecznie już teraz pozdrawiam i pędzę na budowę Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.04.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Bobo, tylko uważaj na podłogę jak będziesz chodzić po domu u Tomiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 29.04.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A może teraz mi poradzicie jak wstawić w swój post, kawałek lub całą wypowiedź poprzedników, do której chcę się ustosunkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 29.04.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A może teraz mi poradzicie jak wstawić w swój post, kawałek lub całą wypowiedź poprzedników, do której chcę się ustosunkować? To akurat proste, w prawym górnym rogu każdego postu masz taki kwadracik, z głową. Klikasz to i w polu edycji własnego postu masz już wklejony text poprzednika, a prostą metodą kasowania textu, normalnie tak jak to ma miejsce podczas pisania możesz wykasować część lub nawet całość tego cytatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 29.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A może teraz mi poradzicie jak wstawić w swój post, kawałek lub całą wypowiedź poprzedników, do której chcę się ustosunkować? To akurat proste, w prawym górnym rogu każdego postu masz taki kwadracik, z głową. Klikasz to i w polu edycji własnego postu masz już wklejony text poprzednika, a prostą metodą kasowania textu, normalnie tak jak to ma miejsce podczas pisania możesz wykasować część lub nawet całość tego cytatu... No proszę, a ja nie wiedziałam po co ta głowa, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 29.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Senser, "skarbie", o co Ci chodzi z tą podłogą u Tommiego, bo nie załapałam? Czyżby jej nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 29.04.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Senser, "skarbie", o co Ci chodzi z tą podłogą u Tommiego, bo nie załapałam? Czyżby jej nie było? Ano dokładnie, jak to na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.04.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A propo Tommiego i braku podłogi. Mój brat opowiedział mi wczoraj taką historię: Miał coś zalewać, fundament czy płytę, nie wiem, i okazało się że w betoniarni zabrakło cementu ! Na stwierdzenie "no to weźcie z cementowni" usłyszał że cementownie już cementu nie dostarczają (rozumiem że nie dostarczają w kwietniu). Ostatecznie udało mu się wyprosić 3 gruchy na zasadzie że właściciel betoniarni przewiezie cement nocą z innej betoniarni Co to się porobiło ... Rozumiem że Tommiemu się udało i już ma podłogę (w postaci chudziaka) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 29.04.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Dobre Czy długi weekend spędzacie na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 30.04.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Ja częściowo na budowie - w sobotę kontrola Potem zwalają mi się goście, mamy chrzcino-urodziny (młodsza córeczka chrzciny, starsza 4 urodziny). Budowlańcy chcą mnie chyba wykończyć. Okazało się, że wykonawca inaczej pamięta cenę, na którą się umawialiśmy za sztachety. Była to moja jedyna umowa "na gębę" i już się okazuje, że to błąd. Wszystko na piśmie! Rozczulił mnie też facet z hurtowni. Wystawia fakturę za styropian na 150 zł, ja mówię, że miało być 90 zł, a on "przecież od 50 zł pan nie zbiednieje". No cóż, trzeba się po prostu przyzwyczaić i iść do przodu. Miłego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 30.04.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Ja także na budowie (o ile zdrowie pozwoli). Plany ambitne - dokończenie wentylacji (zostało roboty tak na 0.5 dnia), zawieszenie żyrandoli, zamontowanie ostatnich włączników, luster i kinkietów. Taka wykończeniówka. wg - co to za kontrola? z urzędu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 30.04.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Nie, to moja kontrola wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 30.04.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 A ja mam nadzieje,że odbierzemy w końcu plany domu i w przyszłym tygodniu złożymy wniosek o pozwolenie na budowę? Trzymajcie kciuki, bo troche się to przeciągnęło. najpierw konstruktor zawalił terminy, potem architekt wyjechał. Ma dziś zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 30.04.2004 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Senser, jaki masz ładny obrazek. To Twój domek? Podoba mi się. Proponuję, aby na nasze nastepne spotkanie przynieść plany naszych domów. Ja jestem zainteresowana. Też muszę sobie coś wkleić obok, bo ten ludek z trąbą nieco smutny jest. Najbardziej te obrazki to lubi moja córeczka. Włodek napisz jak tam kontrola. Po Twoich przejściach z wykonawcą wszystko jest możliwe Bogus, ty to chyba sie już wkrótce wprowadzasz? A gdzie? A Marzek zamilkł na dobre. Pewnie sobie sam ciągnie prąd. Sorry Marzek Tobie pewnie nie do śmiechu. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.04.2004 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Dokładnie tak, to nasza chałupka, która mam nadzieję nabierze realnych kształtów już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 01.05.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2004 Witajcie, Widzę, iż temat 'mojej podłogi' stał się baardzo interesujący Niniejszym donoszę więc, że podłoga już jest chudziak, bo chudziak ale jest. Powiem więcej widać już mury z drogi, a plan jest taki, co by w przyszłym tygodniu strop zalać. No i kolejne wybory przed nami - cegła klinkierowa, a dokładnie jej kolor... pozdrawiam ciepło i słonecznie Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts