ostry 22.09.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Czy moge Was prosic o info gdzie kupowaliscie stal, beton towarowy oraz bloczki fundamentowe?? Z gory wielkie dzieki za odzew.... Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 stal- u Pelza w Grodzisku Maz. (jak skrecasz na wiadukt w kierunku Błonia to pierwsza w prawo za wiaduktem) beton- Kasob zamawiasz na telefon lub osobiście (jadąc z Grodziska w str Żyrardowa prawie naprzeciwko Kasty) bloczki brałam w Andzie jeszcze dalej za Kasobem w stronę Żyrardowa bardzo porządne... a ja poprosze o skontaktowanie się ze mną Ostry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.09.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 myślę, że ostremu bardziej będzie pasowało znaleźć jakieś namiary w okolicach Pruszkowa ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 22.09.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Izat, fornirowane są o tyle lepsze, że mniej "pracują" od drewnianych. Czyli teoretycznie powinny mieć dłuższą żywotnośc.Ale cały problem tkwi w fornirze - jeżeli jest on słabo położony, zwłaszcza na łączeniu np płaszczyzny z krawędzią, to zacznie Ci odchodzić......A to już niefajnie:( Niestety na ekspozycjach trudno jest sprawdzić jaki fornir dostaniesz gdy zamówisz drzwi.Zwykle czeka się ok 6 tygodni, ale cz ęśto te 6 tyg sie wydłuża do ośmiu - także w umowach trzeba mocno egzekwowac terminy. Spróbuj na bartyckiej 26 paw.51 w "Elit" - tam są te drozsze, ale otrzymujesz to co zamawiasz i widzisz tam w salonie:) Ewent na Kłobuckiej w pawilonie "Adamax" - nie pamietam numeru - zaraz przy bramie w równoległej alejce do Kłobuckiej, pierwszy po prawej.Tam są trochę tańsze. Jest jeszcze jedno miejsce na Kłobuckiej, tam tez fajnie robia, ale nie robią regulowanych ościeznic - nie wiem na ile Ci to potrzebne.... Jak obejrzysz to daj znać, to podeślę Ci z kim tam rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-K-K 22.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Stal kupowałem w Kaniach w składzie przy trasie Pruszków-Grodzisk, dosyć blisko z Pruszkowa. Ceny mieli sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 dziękuję wszystkim za odzew na priva, jestem wdzięcznakaga, sprawdzę te namiary, dziękujępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 22.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 To nie była reklama ) Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 gdzie kupowaliście drewnianą podbitkę??poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.09.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 PRZEPROWADZILIŚMY SIĘ!!!!!!tydzień temu, dom jest gotowy, budowa skończona, PINB zawiadomiony, kontroli nie było, zostały nam tylko drobiazgi typu montaz zyrandola, karniszajeste nam tutaj błogo i słodko, dom jest boski, akurat dla nas, dostosowany do naszego stylu zyciarozpakowuje sie juz 2 tydzien, ale tego sie uzbierało, zgroza wróciłam do pracy (w Grodzisku), rozkręcam tez grupy prywatnejesli ktos chce się nauczyc angielskiego to zapraszam, informacje na priv, młodziez i dorosli, wszystkie poziomy dzieci rosną, synek ma się swietnie, wszystko OK, tylko kasy brak, eh, pozdrawiam budujących (jeszcze) trzymam kciuki za szybki koniec moge potrzebującym polecić swietne i niedrogie drzwi wewnętrzne, 100% sosna, około 800 zł z montażem i transportem, oscieznice regulowane, mam tez dobrego stolarza od zewnętrznych barierek z drewna oraz genialnego kowala, super stolarza od schodów (od Sensera)obecnie testuję stolarza od mebli kuchennych, bo kuchni jeszcze nie mamy, zlew w umywalce, lodówka- skrzynka w garażu:) buziaki, niestety nie mam internetu na stałe, więc mniej tu zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Bobo gratuluje.... ależ ci zazdroszczę... z tym angielskim chętnie bym reflektowała za rok dla moich bąków... a w Milanówku mają ruszyć kursy ang. z funduszy Unii Europejskiej - trwać maja przez 1,5 roku warto zapytać może potrzebują lektorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 26.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Bobo rowniez gratuluje. No to okolica wzbogacila sie o kolejna legalnie zamieszkala rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 26.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Bobo! GRATULACJE!!! SUPER!!! Chyba znam to uczucie Pamiętam swoją przeprowadzkę - to już będzie rok - 1.10 - ależ ten czas szybko leci... Też na początku mebli kuchennych nie było, zlew w wannie ale lodówka była już normalna Aaaa - i nie miałem jeszcze wtedy drzwi wewnętrznych, więc w wejściu do łazienek wisiały takie zasłonki jak do prysznica. Ale już byliśmy na swoim! pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 bobo, ale się cieszę :):) nareszcie!!!!!! G R A T U L A C J E niech Wam się mieszka jak najlepiej i szybko zakładaj internet (po co się męczyć ) buziaki :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.09.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Gratulują Bobo ukończenia budowy domu Niech sie dobrze mieszka, jak najmiej usterek i niskich rachunków za eksploatację PS. Poszukuję plastikowych kratek wywietrznikowych ale wielkich, okrągłych, z 50 cm srednicy . Potrzbne mi są do zainstalowania na stryszku w szczytach pod kalenicą. Duzo wilgoci zima sie tam gromadzi i te które są tam obecnie nie dają rady. Chodzi mi o coś takiego jak na 4 zdjeciu od góry w tym linku : http://www.szkielet.com.pl/etapy.php?show=index Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Gaweł a pytałeś w centrum domów szkieletowych w nadarzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Gaweł a pytałeś w centrum domów szkieletowych w nadarzynie? Jak to wnadarzynie???? w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Bobo no to gratulujem wprowadiliscie sie jescze przed zima to poprostu rewelka a ja ciagne jak moge aby to zrobic przed swietami, swita w nowym omku, na swoim ale czy wyjdzie tynki dalej w lesie, no przepraszam teraz sie dowiedzielismy ze w angli, ych tych wszystkich majstrow, ale moze ktorys dojedzie noi teraz czekam na wycena ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Gaweł a pytałeś w centrum domów szkieletowych w nadarzynie? Jak to wnadarzynie???? w którym miejscu naprzeciwko muzeum w otrębusach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 26.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Cześć. Jestem z Białołęki. Szukam informacji o panu Marku Leszczyńskim, budowlańcu i jego ekipie. Jeżeli ktoś miał z nim do czynienia to poproszę o info na priv. DziękiPs: izat dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 27.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witajcie!Poszukuje elementów betonowych do zrobienia słupka na ogrodzenie (spełniających rolę gotowego szalunku). Coć w rodzaju kształtki prostokątnej puste w środku celem wstawienia zbrojenia i wylania betonu.Znalazlem wiele ale gotowych (od strony zewnętrznej np. imitacja kamienia itp.)natomiast nie mogę znalezc takowych do otynkowania, obudowania np. płytkami elewacyjnymi.Może gdzieś widzieliście w okolicy-b. proszę o pomoc.PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts