Vax 13.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Victoria ja proponuje najpierw glazure, terakote, drzwi a potem malowanie. Malowanie lepiej na koncu bo przy pracach montarzowych zawsze sciany sie ubrudza a to cos bedze trzeba podkuc albo sie narzedzie omsknie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 witam wszystkich nowych kolegów w naszej grupieVictoria, u mnie do przodudogadałaś się z Rafałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 13.10.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Hej!Już nie chciałam się chwalić. Ale kogo adresy prywatne miałam temu powysyłałam zdjęcia. Co prawda jeszcze mebli parę tygodni nie będzie można wnosić, ale parkiet położony, kafle powoli się kończą. Oczywiście ja w polu z ościeżnicami i drzwiami, ale tyle co potrzeba zrobiłam i wykonawca nic do mnie nie ma. Robi się po domowemu. Przytulnie, cieplutko i cichutko. Choć kominka jeszcze nie ma, ale już jutro odbieramy wkład. Jutro wpadają też stolarze. Jeden od drewna prawdziwnego, czyli parapety, listwy..., a drugi od mebli kuchennych, wnękowych itp. Jak dobrze pójdzie to po weekendzie zaczniemy kłaść panele tam, gdzie nie ma drewna. Na koniec powiem, że dowiedziałam się dziś, że muszę być gotowa na początku grudnia na przyjęcie taty z całym majdanem (sprzedaje mieszkanie), a tym samym pewnie i siebie. Tak więc termin ostateczny został chyba wyznaczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.10.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Czesc Habier! Projekt fajny i bardzo ekonomiczny przy srednich gabarytach i nieduzej powierzchni upchnieto 5 pokoi 3 łazienki garaz na 2 samochody i gospodarcze "kanciapki" . Projekt podobny do plejady. Powodzenia w realizacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Izat niestety nidogadalam sie, mam dosyc dzwonienia i proszenia by obejrzal, potem obiecywal ze wysle wycene i do dzisiaj ni widu Sylvia to w tym roku bedziecie mieli zamkniety, a w zimie wykanczacie? dzieki Vax no Ula to ja tez poprosze, tez che poogladac , no to faktycznie musicie sie sprezac, jedak drzewko i bombki w tym roku u Ciebie jak najbardziej realne a ja mam caly czas nadzieje ze my tez sie wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 14.10.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Victoria to my bardzo dziekujemy za zaproszenie. Milo mi i zonie bylo was poznac. Mam nadzieje, ze nasze kontakty beda sie tylko rozwiazjac . Zyczymy wam jak najszybszego wprowadzenia no i samych sukcesow w kontatach z fachowcami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.10.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ula i Sławek,nie zapomnij i do nas wysłać choć kilku fotek.Miło by było, gdyby Wam się to udało, ale widać, że to realne, więc nie przeszkadzam w wykańczaniu.U nas jak wiesz wszystko zaczynamy od nowa i to pewnie potrwa do wiosny, bo pomimo, że wszystko było kompletne teraz potrzebują kolejnych pieczątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eur1mtk 16.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 To dopiero początek. Nie martwcie się, najgorsze jeszcze przed wami , jak to mówią - im dalej w las, tym więcej drzew Pozdrawiam i życzę powodzenia. No to już ich pocieszyłeś Hehe, to w trosce o ich samopoczucie. Niech się hartują, jak teraz tak się zamartwiają, to co będzie potem? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, pewnie, że jesteśmy zdeterminowani. W tym tygodniu (piątek, sobota) ma się wszysstko wyjasnić . Pożyjemy- zobaczymy.... Wiemy tylko, że własnie tam znaleźliśśmy swoje miejsce na ziemi i zrobimy wszystko, żeby się udało... Dam znać, 3majcie kciuki. MARCIN, EWA I KUBUś (4,5 mieś.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam po latach Od razu przejdę do interesów szukam dostawców propan butanu w swoich okolicach i ewentualnie cen jakie daj±. Mam namiar na Gaz Grod (046 8553309) po 1,708 brutto (zrównali cenę z propanem) ZALGAZ u nas nie jeĽdzi (10 km za Żyrardowem w stronę Skierniewic) Znacie jeszcze innych? Macie ewentualnie telefon? Znacie cenę? Planujemy zalać zbiornik i fajnie by było zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 17.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Izat niestety nidogadalam sie, mam dosyc dzwonienia i proszenia by obejrzal, potem obiecywal ze wysle wycene i do dzisiaj ni widu Sylvia to w tym roku bedziecie mieli zamkniety, a w zimie wykanczacie? dzieki Vax no Ula to ja tez poprosze, tez che poogladac , no to faktycznie musicie sie sprezac, jedak drzewko i bombki w tym roku u Ciebie jak najbardziej realne a ja mam caly czas nadzieje ze my tez sie wyrobimy czy to nie przypadkiem u ciebie robi cos albo próbował cos robic pan Jacek Piecyk??? bo jesli tak, to ostrzegam przed nim nie tylko ciebie ale i wszystkich budujących się!!! to zwykły oszust! mozecie przejrzeć moje posty i sprawdzic że nie wystawiam takich opini od tak sobie, a właściwie nikomu jeszcze nigdy nie wystawiłam, ale ten człowiek zasługuje w pełni na takie miano!!! miał być zbawieniem a okazał się zesłańcem piekieł... aż gadac się nie chce... ale mi juz ostatnio w ogóle nie chce się gadać, choć was sobie czytam ale pisac mi się juz nie chce bo mam BUDOWLANA DEPRESJE.... A MOŻE ZROBIE KONKURS: jak obstawiacie, ile dni mozna tynkować jakieś 80 m@ po podłodze, czyli parter domu średniej wielkości??? jeśli majstrów jest dwóch i dwóch pomocników??? przychodzą rano o 7.00 a wychodzą około 18.00, piwa piją mało, choc piją, z budowy raczej się nie urywają... no ile dni im dajecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No to widzę Aśka, że masz ciekawe jazdy...Wogóle jak słyszę o teraz się budujących/wykańczających...to normalnie jaki ja jestem szczęśliwy, że mam to już za sobą... "Kiedyś" było tak, że co poniektóre ekipy za trzymanie terminu brały zaliczkę...teraz to chyba inwestor powinienen brać od ekipy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 17.10.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Aśka ja obstawiam, ze fachowcy u Ciebie maja okolo 240 m2 (srednio podloga x 3) do otynkowania i powinno im to zajac maxymalnie 4-5 dni roboczych. Zakladam, ze para majster + pomocnik spokojowo dziennie zrobi 50m2 bez wysilania sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 17.10.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nooo, kto daje więcej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Aśka to ja z grubej rury miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 17.10.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witajcie, Aśka ładne przeboje z tykarzami...Współczuję. Czy ktoś z Was może polecić dobrego kierownika budowy?Chodzi mi o fachowca nie tylko do podpisywania dziennika,ale kierownika który zna się na rzeczy i z którego byliście zadowoleni.Budować będę w Komorowie na wiosnę 2007 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 18.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Hej, Jeśli można to i ja się przyłączę do prośby o namiary na dobrego kierownika budowy. Zależy mi na tym, żeby często bywał na budowie no i oczywiście wiedział o co w tym wszystkim chodzi Bo ja to za bardzo nie wiem Pozdrawiam ciepło, bo za oknem prawie mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.10.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Aska nie nierobi u mnie no to pewnie siedzjuz u ciebie z 6 tygodni wywal towarzystwo na zbity i szukaj innych, niewiem czy to dokanca dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vax 18.10.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Aska nie nierobi u mnie no to pewnie siedzjuz u ciebie z 6 tygodni wywal towarzystwo na zbity i szukaj innych, niewiem czy to dokanca dobry pomysl tyle czasu to sie buduje niewielki dom od zera po dach. Aska wyrzuc partaczy na zbity pysk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 18.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 więc tak - robią juz miesiąc i jeszcze połowy dołu nie zrobili, co dopiero o całym domu mówić!!!! a wywyalić w obecnych czsach nie jest tak łatwo... zresztą, jedną drużynę już wywaliłam, skrajnych partaczy, po których do skucia była łazienka i pokój, ci przynajmniej w miare zadawalajaco robią, takie 4 z minusem - , tyle że piekielnie wolno... bo jeśli ktos kojarzy - dom do tynkowania mam przygotowany juz od 1 czerwca - tyle ze umówionych na 100% !!!! ekip tynkarskich nie przyszło cos koło 10!!! jaką mam gwarancje, że umówie ekipe na marzec dajmy na to, i że ona przyjdzie???? nie popełniajcie tego błędu co ja - nie bądźcie łatwowierni, nawet jak ekipa jest polecona, i tak może cię wystawić.... ale samo budowanie własnego domu - to i tak frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 18.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Parr, penny Inof o kierowniku wysłałem na priva. pozdr.Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts