Gość ~AS~ 24.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam, Mam do Was gorącą prośbę, szczególnie do Grodziszczan Próbuję ustalić jak w planach przebiega południowa obwodnica Grodziska. (...) Mapka znajduje sie na stronie: http://www.grodzisk.pl/index.php Czy to chodzi o tą http://www.grodzisk.pl/miasto2/mapa/pliki/mapa.htm mapkę? Jeżeli tak, to czy dobrze zakładam, że obwodnica to ta przerywana, pomarańczowa linia? Pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.10.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Tamlin, nie wolno się meldować przed odbiorem budynku przez PINB, bo mogą uznać, że skoro masz meldunek to mieszkasz, bez odbioru i nałozyć 10 tyś kary! wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam ! Jestem nowy w grupie. Budujący to za dużo powiedziane bo poszliśmy na skróty i kupiliśmy stan surowy zamknięty Jeśli mogę zadać zaawansowane w terminach budowy pytanie: Macie jakiegoś godnego polecenia fachowca od wykonania ( i ew projektu kuchni w najblizszej okolicy ) pozdrawiam Witaj w najfajniejszej grupie na forum , a gdzie konkretnie znajduje sie ten stan surowy??? Łatwiej bedzie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 24.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Bobo30. Dzięki za namiar na pana Andrzeja od drzwi. Byłem ostatnio u osób, które również zamówiły te drzwi. Dzieki ich uprzejmości mogłem dotknąć produktu. Teraz jestem umówiony na obmiar. Niestety ma długie terminy. pozdrawiam Panowie, jeśli pan Andrzej robi drzwi na zamówienie to ja też poprosze o namiar Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 25.10.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam. Niestety nie udało mi się znaleźć alternatywnych, do tych co podałemwyżej, dostawców gazu, więc zdecydowałem się na GAZ GROD. Mam zakopaną butlę i instalację dostosowaną do propan-butanu. W zeszły wtorek zamówiłem na sobotę 1500 l propan butanu, z prośbą, żeby byli jak najwcześniej.Pani w sobotę potwierdziła że będą między 9 a 12. A oto, co się przydażyło: 1. Przyjechali o 15, marnując mi dzień.2. W beczce mieli dla mnie tylko 1260 l z zamówionych 1500, bo im się skończyło. i najciekawsze, 3. Wlali mi propan, bo przecież zamawiałem propan. A ja chyba aż tak tak głupi nie jestem, może głupi, ale nie aż tak, żeby nie wiedzieć czym grzeje 3 sezony. Nie będę nic komentował, komentarz i ocenę zostawiam Wam.Ja zatankowałęm u niech w sobotę 2 razy. Pierwszy i ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.10.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wkurzajaca historia, Bard. Akurat tez sie zastanawiam nad dostawca, wiem, kogo nie bede brac pod uwage... Sluchajcie, czy ktos cos wie na temat hoteli dla zwierzat w okolicy? Musze zostawic moja psice na 2-3 dni i przyznam, ze mnie to niepokoi, slyszalam raczej zle historie o takich pensjonatach. Znalazlam jakis w Zlotoklosie na Zawadzkiej, w Otrebusach na Porannej i Wiejskiej. Moze ktos cos o nich moze powiedziec? Z gory dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.10.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ewka tu zapytaj:http://www.dagawet.com.pl/ ale jakosci nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.10.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Dzieki, wyglada bardzo fajnie! Zapisalam kontakt, i tak bede chciala ewentualnie obejrzec osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 26.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Sluchajcie, czy ktos cos wie na temat hoteli dla zwierzat w okolicy? Musze zostawic moja psice na 2-3 dni i przyznam, ze mnie to niepokoi, slyszalam raczej zle historie o takich pensjonatach. Znalazlam jakis w Zlotoklosie na Zawadzkiej, w Otrebusach na Porannej i Wiejskiej. Moze ktos cos o nich moze powiedziec? Z gory dzieki... Hej Ja swojego kota, oddawałem - o ile dobrze pamiętam - do hotelu w Brwinowie, 503990192, 7294267.Wiem że psami również się zajmują. Kot nie narzekał, tylko pani właścicielka coś wspominała że ją porządnie podrapał (co mnie nie zdziwiło, on toleruje tylko domowników ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 26.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Niestety nie udało mi się znaleźć alternatywnych, do tych co podałemwyżej, dostawców gazu, więc zdecydowałem się na GAZ GROD. (...) Nie będę nic komentował, komentarz i ocenę zostawiam Wam. Ja zatankowałęm u niech w sobotę 2 razy. Pierwszy i ostatni. Sorry, że dopiero teraz, ale będziesz miał na przyszłość, a może i innym się przyda: Dystrybucja Gazu Płynnego Bracia Maliszewscy http://www.dostawygazu.pl/ Dzisiejsza cena u nich za propan-butan: 1,59zł (z VAT). Czysty propan jest droższy o 0,10zł. Cena z dowozem w okolice Grodziska Mazowieckiego! p.s. Ogólnie nie jest teraz dobry okres na zakup, cena już wzrosła ze względu na porę roku, a ponadto jest zamieszanie na rynku ze względu na pożar w rafinerii Możejki - wypadły dostawy z Litwy, a na dodatek Litwini kupują gaz u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 26.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Sorry, że dopiero teraz, ale będziesz miał na przyszłość, a może i innym się przyda: Dystrybucja Gazu Płynnego Bracia Maliszewscy http://www.dostawygazu.pl/ Dzięki, przyda się. Jak pisałem nie dostałęm za dużo, więc pewnie będzie potr zeba dotankować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.10.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 tom17pan Andrzej robi drzwi, ale tylu ma chętnych, że termin daje na styczeń. U mnie jeszcze nie zdążył być na pomiarze. Mam nadzieję, że jednak pojawi się za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 26.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Hans skoro p. Andrzej ma takie wzięcie to pewnie i z cenami idzie do góry... Jak jedziesz z Żabiej Woli do Kaleni to za stawem po prawo jest stolarnia , gościu zrobił w zeszłym roku dla moich rodziców dwie pary bardzo solidnych drzwi garażowych . Inna sprawa że nie dotrzymał terminu no i obie pary mają inne kolory bo były robione w takim odsępie czasu że chyba zapomniał jakiego używał. Moim zdaniem drzwi są super ale trzeba gościa pilnować, nie dawać za dużej zaliczki i dokładnie ustalić co ma być zrobione i w jakiej cenie. A może to jest właśnie pan Andrzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.10.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czesc Tomek jak tam u Ciebie? Jakos nikogo nie widac . Mam informacje narescie podrasowali wodociag i jest super cisnienie, warto sie podłączyc. Jak tam szambo nie robisz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 26.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Serwus,skończył mi się urlop na ten rok więc wpadam tylko wieczorami lub w soboty. Szambo będę chciał zrobić w tym roku ale inne prace raczej nie bo dobrych wykonawców jak na lekarstwo. Planuję ruszyć z kopyta wczesną wiosna i w sierpniu się wprowadzić. Moja córka Natalka idzie do szkoły we wrześniu i jak będzie zameldowana to nie będzie problemów. Masz jakiś ciekawy namiar na tanią ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Masz jakiś ciekawy namiar na tanią ziemię? Skąd ja znam ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.10.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Masz jakiś ciekawy namiar na tanią ziemię? Skąd ja znam ten temat dla mnie on tez jakiś znajomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tak ze 2 hektary taniej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Serwus, skończył mi się urlop na ten rok więc wpadam tylko wieczorami lub w soboty. Szambo będę chciał zrobić w tym roku ale inne prace raczej nie bo dobrych wykonawców jak na lekarstwo. Planuję ruszyć z kopyta wczesną wiosna i w sierpniu się wprowadzić. Moja córka Natalka idzie do szkoły we wrześniu i jak będzie zameldowana to nie będzie problemów. Masz jakiś ciekawy namiar na tanią ziemię? No widze, że temat ziemi jest nadal na topie . Była ziemia z rozbudowy Mago w ruscu przy trasie katowickiej po 20 zł za kamaza chyba tanio . a teraz to trzeba zaczekac na jakąs okazje, bo inaczej bardzo drogo 300 do 500 zł. Jak bedzie taka okazja to oznajmię na forum uroczyscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 a propos pana Andrzeja od drzwi, to ceny ma te same od co najmniej roku, ja go umawiałam z rocznym wyprzedzeniem, ale tak naprawdę termin mozna zaklepaćna 3-4 miesiące wcześniej, to bardzo solidny i słowny człowiekpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts