bobo30 20.11.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jak będę miała chwilkę to podjadę od nowego Giovanniego i ocenię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tonpil 21.11.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Hej! Rozumiem ze wiekszość z Was nie miala stycznosci z firma Eko-bud (dzieki izat za info) Moze natomiast budowaliscie z ekipa p. Leszka Stępniaka lub p.Piotra Kolusa. Chetnie wysluchalbym wrazen i opinii o tych ekipach, gdyz miedzy innymi z nimi rozmawialem o budowie domu. Obie firmy wybudowaly podobno sporo domow w okolicach Nadarzyna, wiec moze ktos z Was byl tym szczesliwcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.11.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Mam pytanie do Sensera: Jesteś zadowolony z wykonania pokrycia swojego dachu? Na fotce nie widzę czy to dachówka czy blachodachówka ale jeśli możesz polecić dobrego dekarza do blachodachówki to poproszę na priva. Blacha, ekipa 1240% godna polecenia!! Namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 21.11.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Czy możecie polecić sprawdzonego kierownika budowy???Chodzi mi o fachowca,który nie tylko podbija wpisy w dzienniku budowy,ale rzetelnie i fachowo wykonuje swoją robotę. Szukam także sprawdzonych:-cieśli-dekarzy-fachowca od CO i wody-tynkarzy Za namiary z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 CO i Woda: Jacek Gmurek: 503 084 381Rzetelny i sprawdzony, robił u mnie, sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 21.11.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Senser wielkie dzięki za namiar!!!Ile płaciliście kierownikowi budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Hej! Rozumiem ze wiekszość z Was nie miala stycznosci z firma Eko-bud (dzieki izat za info) Moze natomiast budowaliscie z ekipa p. Leszka Stępniaka lub p.Piotra Kolusa. Chetnie wysluchalbym wrazen i opinii o tych ekipach, gdyz miedzy innymi z nimi rozmawialem o budowie domu. Obie firmy wybudowaly podobno sporo domow w okolicach Nadarzyna, wiec moze ktos z Was byl tym szczesliwcem Czy chodzi ci o firme ekobud która buduje w miedzy innymi w ruscu??? Jezeli tak to wiem bardzo duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksior 21.11.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Dzięki Senser za namiary. Zaraz sprawdzę kiedy mieliby wolny termin i czy cena jest bardzo powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 21.11.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, Buduje się w Żabiej Woli potrzebuje Ekipe budowlanej, czy ktoś może ma jakieś tel. P.S. Dom już stoi Stan Otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 21.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Jeszcze sąsiadom, tym bliższym i dalszym, się nie chwaliłam... No więc dziś odebrałam pozwolenie na budowę Tylko nie mówcie, że teraz to dobiero się zaczną schody. Muszę się nacieszyć tym papierkiem póki jeszcze spokój Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 21.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No cóż Tylko pogratulować, życze teraz by wszystko Ci szło z górki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 22.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Cześć, Czy ktoś już wybierał ochronę? Ja sie zastanawiam między Solidem a Juwentusem. Juwentus lepszy cenowo, al emoże Solid lepszy? Juwentus mówi, że mają patrol zawsze na rynku w Milanówku, gość z Solida sugeruje, że on obsługuje też Podkowę. Troche mi sie nie podoba, ze mówi o konkurencji, ale... Solid z kolei niby obsluguje tylko MIlanówek, ale kto to wie? A stacjonuja zawsze na Orlenie napocz Milanówka, czyli dalej iz Juwentus. I bądź tu mądry... Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Tylko nie mówcie, że teraz to dobiero się zaczną schody Teraz to dopiero zaczną się schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 22.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Moim zdaniem jeżeli chodzi o ochrone i Żabia Wola Wycinki Osowskieto Solid są blisko 2 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 22.11.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No jeżeli się znasz chociaz troche oraz dysponujesz czasem by kontrolowac, obserwowac postep prac to spokoDomek u mnie już stoi stan otwarty, teraz szukam Ekipe od AdoZ by zrobili reszte... ( prad , CO , posadzki, pokrycie dachowe, tynki... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 22.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Juwentus mówi, że mają patrol zawsze na rynku w Milanówku, gość z Solida sugeruje, że on obsługuje też Podkowę. Troche mi sie nie podoba, ze mówi o konkurencji, ale... Solid z kolei niby obsluguje tylko MIlanówek, ale kto to wie? A stacjonuja zawsze na Orlenie napocz Milanówka, czyli dalej iz Juwentus. I bądź tu mądry... Z moich informacji wynika, że Solid ma gęściej patrole, czyli mają mniejsze rejony - krótszy czas dojazdu, chociaż teoretycznie w umowie czasy są podobne. Co do cen... ja miałem ofertę z Solidu, potem z Juventusu o ok. 25% niższą, zarówno na montaż jak i na monitoring. Jak zadzwoniłem do handlowca z Solidu ponegocjować, to stanęło na kwotach ciut niższych jak w Juve, ale z większym zakresem instalacji! Cena za monitoring identyczna w obu firmach. Nie chcę Ci nic sugerować. Negocjuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 22.11.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Juwentus mówi, że mają patrol zawsze na rynku w Milanówku, gość z Solida sugeruje, że on obsługuje też Podkowę. Troche mi sie nie podoba, ze mówi o konkurencji, ale... Solid z kolei niby obsluguje tylko MIlanówek, ale kto to wie? A stacjonuja zawsze na Orlenie napocz Milanówka, czyli dalej iz Juwentus. I bądź tu mądry... Z moich informacji wynika, że Solid ma gęściej patrole, czyli mają mniejsze rejony - krótszy czas dojazdu, chociaż teoretycznie w umowie czasy są podobne. Co do cen... ja miałem ofertę z Solidu, potem z Juventusu o ok. 25% niższą, zarówno na montaż jak i na monitoring. Jak zadzwoniłem do handlowca z Solidu ponegocjować, to stanęło na kwotach ciut niższych jak w Juve, ale z większym zakresem instalacji! Cena za monitoring identyczna w obu firmach. Nie chcę Ci nic sugerować. Negocjuj! na wycinki osowskie Solid proponuje instalacja okolo 3tys monitoring miesienczny za 80zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 22.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Przepraszam Mandre, że Ci zwracam uwagę, ale nie sądzisz, że Twoje odpowiedziami są nieco chaotyczne i wprowadzają trochę bałaganu? Rysiu zastanawia się nad wyborem ochrony w Milanówku: Juwentus mówi, że mają patrol zawsze na rynku w Milanówku, gość z Solida sugeruje, że on obsługuje też Podkowę. (...) Solid z kolei niby obsluguje tylko MIlanówek, ale kto to wie? a Ty odpisujesz o Wycinkach Osowskich: Moim zdaniem jeżeli chodzi o ochrone i Żabia Wola Wycinki Osowskie to Solid są blisko 2 min. Teraz podajesz konkretne kwoty: na wycinki osowskie Solid proponuje instalacja okolo 3tys monitoring miesienczny za 80zeta Niby ok, ale cena za montaż zależy przede wszystkim od zakresu prac i ilości urządzeń. Można wykonać instalację z centralą, klawiaturą i 2 czujkami PIR (ochrona wejścia/klawiatury, ochrona centrali) za ok. 1000zł, więc podawanie konkretnej kwoty, bez wiedzy czego ona dotyczy, jest bezwartościowe. Natomiast cena monitoringu zależy od ilości obiektów w rejonie i od konkurencji. Poza tym, cena którą podajesz za monitoring, jest prawdopodobnie ceną netto. Pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 22.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Masz racje AS , troche zamieszałem.Wiadomo że cena zalezy od ilość czujek itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna-osowiec 22.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 cześć jestem tu nowa Mam zakupion a działkę na osowcu, projekt, wylane fundamenty tylko niestety trochę nie tak jak trzb i poszukuje teraz akipy z tych okolic. może wy polecicie jakąś dobrą i niedrogą ekipę Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts