Senser 01.12.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 mnie nie będzie rozlożył mnie na łopatki jakiś wredny wirus Matrix?? Dobra, dobra....przyznaj się, zostałaś wytypowana na sponsora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksior 01.12.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 to my się wstępnie piszemy na to spotkanko choć 14 to ciutkę za wcześnie... a z najnowszych informacji.. mamy zagwozdkę nie planowaliśmy gazu a tu okazuje się, że gazownia podciąga gazrurke od książenic i możemy mieć gaz za ok 1000 zł do płotu pytanko ile kosztuje projekt instalacji wewnątrz domu + to co od płota do domu no i wykonastwo ile? do tych z was co maja CO ile was to kosztowało? bardzo proszę o pomoc...(w ustaleniu kosztów) Sylwia W tym roku uruchomiliśmy C.O., ale było robione "na raty". Tegoroczny wkład w c.o. to: dwufunkcyjny piec Viessmanna turbo + termostat + kwasówka + grzejniki Stelradu na parter + robocizna = 5800 zł W poniedziałek wpuszczam "gipsiaków". Ale będzie białe szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 maksior dzieki za info 5800 za całość tzn materiały i robociznę i w tym piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 mnie nie będzie rozlożył mnie na łopatki jakiś wredny wirus Matrix?? Dobra, dobra....przyznaj się, zostałaś wytypowana na sponsora! ale ja naprawde jestem chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksior 01.12.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 maksior dzieki za info 5800 za całość tzn materiały i robociznę i w tym piec? Tak, bo część robót, tj. rozprowadzenie instalacji c.o. była już wykonana wcześniej. W tej cenie jest piec (dwufunkcyjny turbo bez zasobnika, bo nie robimy łazienki na górze, a na parterze jest blisko od pieca do odbiorników c.w.) z montażem i akcesoriami oraz grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 01.12.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 SPOTKANIE 02.12.2006 O GODZINIE 15.00 W MILANÓWKU W PIZZERII GEMINI UL. GŁOWACKIEGO 7A Ja bedę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 SPOTKANIE 02.12.2006 O GODZINIE 15.00 W MILANÓWKU W PIZZERII GEMINI UL. GŁOWACKIEGO 7A Ja bedę sama Termin to chya zlosliwie ktos wymyslil tak zebym tylko nie mogl przyjechac Jakby normalnie nie mogli sie 03.12.06 tylko juz dzis wredoty jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aśka1719499870 02.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 oderwe was na chwile od tematu spotkania i zadam pytanie ------- jak myslicie, mamy juz tynki wewnetrzne skończone????? przypomne, ze 3 tygodnie temu weszła nowa, 3 z kolei, ekipa!!!! no więc odpowiem, nadal nie skończyli nawet tej samej kontygnacji!!!! wciąż robią poprawki po poprzednikach!!!!!! tyle pocieszenia że bardzo ładnie ..... jeszcze jakieś dwa lata - i juz będziemy mieszkać!!! pamiętajcie młodzi (szczególnie) inwestorzy, grunt to cierpliwość i nieustający optymizm!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.12.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Aśka to co wdepniesz do nas na ogladanie roboty glazurnikawiem ze cos mu wypadlo z grafika moze sie wpasujecie??? jak bedzie wam odpowiadac mampytanie ile kosztyje urzadzenie skczynki elektrycznej oraz podpiecie domu pod prad, juz ten zmieniony z budowlanego na "normalny-mamy linie napowietrzna,a moze moge siedziec na tym budowlanym, ale mysle ze to 2 razy robota i 2x muse placici/???? A WLASNIE GOS-elektryk to jest gdzies osiagalny, robi u kogosnieodbiera od nas telefonu, a zalezy nam na czasie, podlaczenie kabli w skrzynce licznikowej oraz podpiecie domu pod linie napowietrzna, a moze macie kogos innego????? mam nadzieje ze znajdziemy nowe miejsce na spotkanie!!! i sie niezgubie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 buuu a ja siedzę w domu i się kuruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 a ja w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.12.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 jajcek no tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ta a oni siedza i sie obzeraja w milym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 jajcej, no my przecież tutaj też siedzimy w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 O Iza no rzeczywiscie milym teraz juz wogole nie zluje e nie nie ma na spotkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 O Iza no rzeczywiscie milym teraz juz wogole nie zluje e nie nie ma na spotkanku :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.12.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 nam tutaj tak wesoło, a nikt ze spotkanka relacji nie zdaje .... piszcie i zdjęcia wklejajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 no właśnie opowiadajcie jak było bardzo jestem ciekawy, sam mam gosci w domu i nie moglem byc na spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Ula telefonowala do mnie i wiem ze ich malo bylo na spotkanku, ale miejsce im przypadlo do gustu Gawel ja caly czas czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts