izat 02.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 do mnie nikt nie telefonował buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 sorry ale na prawde czasu nie mam jak tak dalej pójdzie to nie wyrobie sie z wszystkim do swiat i w ogóle. bede mial w sobote słuzbe to popiszemy i pogadamy na pewno cos sklece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 do mnie nikt nie telefonował buuuuuuuuuuuu A byłas na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 właśnie nie byłam tak jak Jacek, ale do mnie nikt nie dzwonił tak jak Ula do Jacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 do mnie nikt nie telefonował buuuuuuuuuuuu podaj nr to zadzwonie a jakbys jeszze tak nie na priv to zobaczysz ile bedziesz miala telefonow nie tylko odemnie i Gawla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 do mnie nikt nie telefonował buuuuuuuuuuuu do mnie tez nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 do mnie nikt nie telefonował buuuuuuuuuuuu podaj nr to zadzwonie a jakbys jeszze tak nie na priv to zobaczysz ile bedziesz miala telefonow nie tylko odemnie i Gawla Jacku, jesteś taki miły, dziękuję za pocieszenie już mi lepiej gawełka w to nie wciągaj :D:D:D zresztą on ma numer telefonu (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ojjjjj bidaki malo nas bylo my cala 5 Ual i Slawek Bobo 30 i ???(przeprasza ale skleroza ) posiedzielismy,miejsce fajne, ale was obgadalismy jedzonko smaczne(przynajmniej dzieci zadowolone) powychwalalismy swoje budowy oraz ekipy ktore nam dobrze zrobily lub co nieco spiep... no i natyle, czesc pojechala do innego lokalu aby pociagnac impreze dalej pewnie suto zakrapiana , a czesc do domu zdjec brak nkt z aparatem niebyl pare prezentow rozdalam ale jescze mi sporo zostalo wiec omu komu bo ide do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.12.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ja ja ja ja ja poproszę dzisiaj prezenty dla mnie wskazane bo jakoś mi tak smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.12.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 do mnie nikt nie telefonował buuuuuuuuuuuu podaj nr to zadzwonie a jakbys jeszze tak nie na priv to zobaczysz ile bedziesz miala telefonow nie tylko odemnie i Gawla Jacku, jesteś taki miły, dziękuję za pocieszenie już mi lepiej gawełka w to nie wciągaj :D:D:D zresztą on ma numer telefonu (chyba ) on ma a ja nie ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 ojjjjj bidaki malo nas bylo my cala 5 Ual i Slawek Bobo 30 i ???(przeprasza ale skleroza ) posiedzielismy,miejsce fajne, ale was obgadalismy jedzonko smaczne(przynajmniej dzieci zadowolone) powychwalalismy swoje budowy oraz ekipy ktore nam dobrze zrobily lub co nieco spiep... no i natyle, czesc pojechala do innego lokalu aby pociagnac impreze dalej pewnie suto zakrapiana , a czesc do domu zdjec brak nkt z aparatem niebyl pare prezentow rozdalam ale jescze mi sporo zostalo wiec omu komu bo ide do domu o prezenciki chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 jakaś straszna cisza po tej imprezie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.12.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Prawda , ale przed tez tu były puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 03.12.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 na spotkaniu było super:))) fajną mamy grupę, nie ma co przyszła raczej stara gwardia, do listy podanej przez Victorię nalezy dodać Rysiu razy 2,5:))), pogadalismy, ale nie tylko o budowie, o zyciu tez:) tematy wszelkie miejsce bardzo sympatyczne, jedzonko dobre i niedrogie, możemy tam sie spotkac następnym razem, juz nie moge się doczekac, teraz mam blisko Victorii dziękujemy za prezenty, żebys Ty widziała jak mój mąż się ucieszył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geezer 04.12.2006 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A ja tak nieśmiało chciałbym się "wprosić" i przywitać... Jestem na etapie wykańczania w środku, dom z przyłączami (poza gazem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witajcie,właśnie przeczytałam o spotkanku (minionym) oj szkoda, że nie zajrzałam w piątek. No cóż, może następnym razem. Mam prośbę o poradę odnośnie okien połaciowych Fakro. Znalazłam w necie adres do Blachotrapezu (ul.Królewska 28). Czy ktoś tam kupował i czy wszystko było OK. A może są jeszcze jacyś dystrybutorzy tych okien w naszych okolicach?PozdrAgathea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cooooo Nie no...takie jajo jeszcze mi się nie przytrafiło!!! Kurde, ja myślałem o kolejnej sobocie!!!!!!! Jakąś mi się nie przewinęła przez oko żadna data!!! Także, nas nie było dlatego, że nie o tą Sobotę mi chodziło!! Niezła jazda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 04.12.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Cześć,Szkoda, że Jajcek nie pochwalił się smsem, który do nas wysłał. Życzył w nim miłego spotkania. No i jak tu się do niego nie odezwać po tak miłym geście? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.12.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 dobra dobra Ula, już się tutaj nie tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 04.12.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Iza? A może moim zamiarem było zawstydzenie kogoś z tego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts