ewak39 03.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Hmmm... pokoj jest dosc maly, chyba nie wiecej, niz 25-30 metrow. dokladnie nie powiem, bo moje plany sa u pani architekt, ale tak mi sie wydaje, ze komin jest posadowiony o jakies 2,5 metra od scian - umieszczony centralnie. Sam komin ma chyba 80 cm dlugosci z kazdej strony. Jest wielki... Mam tylko jedno zdjecie z ta kobyla w tle... widac na nim cwierc pokoju (zamazane bo zdjecie robil moj 5-letni wtedy syn ). Moze Ci to da jakies pojecie. Zaprosilabym na wizyte, ale zimuje w Warszawie i w domku bywam nieregularnie... http://img522.imageshack.us/img522/7461/nicolaandmumrg1.th.jpg To, przy czym stoi ten stolik, przy ktorym siedze to wlasnie kobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 03.01.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Nie wyswietla sie bydle... nie wiem dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 za długi adres skopiuj zdjęcie lokalnie na komputer i umieść na http://imageshack.us tam są krótsze adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 04.01.2007 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Drodzy przyszli Sąsiedzi! Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego geodetę z okolic Pruszkowa w celu zrobienia mapek projektowych... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Kampinosik.....miłe okolice wybrałeś...blisko puszczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 04.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 za długi adres skopiuj zdjęcie lokalnie na komputer i umieść na http://imageshack.us tam są krótsze adresy Dzieki! Wykonalam i widac! No, widac moze niewiele... ale wiecej niz przedtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.01.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Drodzy przyszli Sąsiedzi! Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego geodetę z okolic Pruszkowa w celu zrobienia mapek projektowych... Dzięki! Witam! A jakies bliższeinfo na temat tej oklicy , co to za miejscowosc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 04.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Otrębusy, gmina Brwinów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 04.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Senser, Bo miały być Stare Babice, a wyszły Otrębusy. Ale za to w pobliżu Nadażyńskich Lasów czy czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 04.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Izat w sprawie podbitki : Ursus ul.Spisaka 13 tel 6677461.I ja też chętnie się pozbęde reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Otrębusy, gmina Brwinów... To sprubój ten telefon 692455972 lub 022-7298064 to jest Geocom w Nadarzynie. Ja miałem całą obsługe geodezyjna od A do Z i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 05.01.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Cześć,Czy ktoś mógłby mi polecić sprawdzoną firmę, która wykona kompleksowo instalację szamba tzn. (dowiezie, wykopie, podłączy do wyjścia z budynku)? Serdecznie pozdrawiam i życzę Najlepszego w w Nowym Roku, no i niech zima "budowlana" potrwa jeszcze chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 05.01.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Byliśmy dziś u Uli i Sławka. Wygląda że zadomowili się na dobre, w swoim nowym gniazdku, jeszcze kilka mebelków i będzie komplet. Udzielili nam kilka porad z których skrzętnie skorzystamy, my dopiero zaczynamy, choć papierologia trwała 2 i pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.01.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 witam czy ktoś z Was budował może dom, który przewiduje kominek na środku salonu- mam na myśli osobny słup, który jest tam zapewne ze względów podtrzymywania stropu... jak sprawdził się taki kominek? czy nie "zagracił" salonu? czy nie zmienilibyście go na kominek na którejś ze ściań? dzięki za info Mten slup raczej nie podtrzymuje stropu tylko jest to poprostu komin, ktory jest niezbedny przy kazdym kominku oczywiscie po za elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Kochani,Poszukuję betoniarni gdzie posiadają gruszkę (betoniarkę z pompą) na jednym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Kochani,Poszukuję betoniarni gdzie posiadają gruszkę (betoniarkę z pompą) na jednym samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 oj u nas takiej nie było więc kasob mozesz z tej listy wykreślić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 06.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Kochani, Poszukuję betoniarni gdzie posiadają gruszkę (betoniarkę z pompą) na jednym samochodzie. Gruszkę z pompą?? Nie sądzę, żeby w mniejszych betoniarniach mieli taką hybrydę. Jeśli w ogóle coś takiego znajdziesz, to może w Budokruszu, nie są tani (chociaż nie jest dramatycznie drogo), ale mają na pewno najbogatszą flotę, więc może mają takiego cudaka BUDOKRUSZ ODDZIAŁ GRODZISK MAZOWIECKI ul. Traugutta 48, 05-825 Grodzisk Mazowiecki, tel./fax + 48 (22) 724 14 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 10.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Wszystkich w Nowym Roku i życzę wszelkiej pomyślności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 10.01.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witajcie, mam pytanie nie związane bezpośrednio z głównym tematem naszego forum, ale nie mam kogo pytać, więc mam nadzieję, że wybaczycie Poszukuję kontaktu do kogoś, kto korzysta z hali sportowej w Grodzisku lub Milanówku. Konkretnie chodzi o grupę grającą na hali w piłkę nożną. Wraz z przeprowadzką w okolice Grodziska zupełnie nie pasuje mi dojazd na halę z której dotychczas korzystałem, a coraz bardziej mi tego brakuje. Gdyby ktoś z Was coś wiedział, to piszcie na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts