sylvia1 13.01.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Sylwia, jak na razie nie mam zastrzeżeń do Koprowskiego dużo wcześniej umówił się ze mną na styczeń i jak obiecał tak zaczął pracę sam się odezwał, że jest już gotów, ja nie ponaglałam jak zadzwoniłam do niego, że pilnie potrzebuję założyć rynny spustowe, to też przyjechał przykro mi, że tak Cię traktuje Iza ale to chyba do Bobo miało być? A Bobo to nie Sylwia ?? jakoś sie zawsze przyzwyczaiłam ze to ja reaguje na imie Sylwia mało tych Sylw po świecie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.01.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 pytaj pytaj a nuż ktoś odpowie szumszak, jakim aparatem foto się bawisz to z jakiegoś szerokątnegoo obiektywu zapewne ciekawi mnie co to za zabawka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 szumszak to wiem gdzie to jest 500 m ode mnie , nie ma sprawy z tymi pytaniami dawaj cos tam doradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 14.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 szumszak to wiem gdzie to jest 500 m ode mnie , nie ma sprawy z tymi pytaniami dawaj cos tam doradzimy ok - tylko żebyś nie mówił, że masz dość... za kwadrans zaczynam... P.S. Czy jesli zamieszcze plik autocadowski, to będzie jakiś problem? P.S.2 Witamy więc sąsiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 szumszak to wiem gdzie to jest 500 m ode mnie , nie ma sprawy z tymi pytaniami dawaj cos tam doradzimy ok - tylko żebyś nie mówił, że masz dość... za kwadrans zaczynam... P.S. Czy jesli zamieszcze plik autocadowski, to będzie jakiś problem? P.S.2 Witamy więc sąsiada:) Dobra dawaj PS co do problemu to sie okarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 spoko ale gdzie ten domek bo cos nie widze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 14.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 sciagnij raz jeszcze ten plik - narysowalem wyrazniej Kojarzysz okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 No cóz to mamy troche dalej do siebie pewno z 700 m ale co tam fajna dzialka i zaciszna za laskiem to jest chyba niedaleko takiego klinkierowego domu na sprzedaż. A ja mieszkam mniej wiecej w polowie ulicy osiedlowej na prostopadlej do niej uliczce środkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 14.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 zaciszna bedzie przez jakies 2 latka, zanim sie wokol wszyscy nie pobuduja:) ale nie ukrywam, ze mi sie tam podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Tonajwazniejsze że ci sie dzialka podoba jakos to bedzie a na kiedy planujesz wprowadzkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 14.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Dobre pytanie... najpierw go trzeba zbudowac a potem wykonczyc... tak wiec 1,5r czy jakos tak... na razie tam rosna grzyby... wiem, bo widzialem na wlasne oczy... Czy ktos może napisac parę słow o okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 My budowalismy domek od 5 maja 2003 do 7 listopada 2003 , ale nie mielismy gdzie mieszkac i trzeba sie bylo sprężyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 14.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Szybko:) Ale "jak cza to cza" Wyszedł bardzo ładnie:) Jakiej wielkości masz dzialke? Ile czasu jedziesz do Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Pogadajmy na gg bo zaraz nam zwrócą uwage ze to nie czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Pogadajmy na gg bo zaraz nam zwrócą uwage ze to nie czat Bo to nie czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 14.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 mam nadzieję, że trochę ściemnieje czy ktoś się może orientuje ile kosztuje robocizna za zrobienie podbitki?? staram się ustalić z jakiej półki cenowej jest mój dekarz ok 25 zł za m2. Ponawiam swoje pytanie: "czy ktoś z Was mógłby podesłac mi namiary an kierownika rozsądnego??" jak na razie mam jedną ofertę i to za 1500-2000 pln to chyba dużo jak na budwę 100 m2 domku prze połtora miesiąca. Z tego co wiem kierownik bierze za przyjazd a nie zbiorczo?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 14.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czat nie czat:) wiec do rzeczy... ponizej jest plik cadowski rzutu parteru: http://szumszak.com/_murator/Rzut_parteru_02.dwg Prosilbym o naniesienie zmian, jakie widzielibyscie w ukladzie scian... Kiedys byl podobny watek tyczacy tego samego tematu, ale czesc obrazkow akurat z naniesionymi zmianami wlasnie przepadla... W szczegolnosci usmiecham sie do gwiazdki - bo ona przerabiala ten temat...Oczywiście kreatywność innych mile widziana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.01.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 szumszak,wrzuć rzuty w formacie jpgnie każdy ma cada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 15.01.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 15.01.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 w Twoim przyszłym domku sporo miejsca przewidziano na komunikację w stosunku do m 2 powierzchni ta ściana narożna między kuchnią a salonem jest ścianą nośną?? straaaasznie mała łazienka a co jest na poddaszu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts