izat 17.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 zygmor i jak sobie radzicie?? uruchomiłeś jakiś inny wjazd czy ten przez który my wjeżdżaliśmy rozjeżdżając Wasze piękne rododendrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.01.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 izat,Wjazd jest ten sam, ale go poszerzyłem na całą możliwą szerokość lip i podobno powinien wystarczyć choć szykują się transporty głównie dostawczym lublinem, ale w hurtowni mówią, że dadzą sobie radę, ale już wiadomo co się nie da to się nie dowiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 17.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 drink taki lajcikowy Sunrice z prawdziwego soku pomarańczowego wyciskanego i tequili z dodatkiem grenadiny mi smakuje i jest bardzo prosty do zrobienia cutuję: "Krotki przepis: 1/3 tequili (ok 40 ml) 2/3 soku pomarańczowego (ok. 120 ml) porcja grenadiny (ok 15-20 ml) Drink należy szykować w wysokich szklankach. Do nich, na kostki lodu, wlewać kolejno tequilę i sok pomarańczowy - te składniki należy wymieszać łyżeczką. Później, obowiązkowo na końcu, drink delikatnie uzupełniamy porcją grenadyny. Nie pic przez slomke! Pyyyycha!!!!!" i jeszcze chyba potrzebny plasterek pomarańczy jak pamiętam na górze szklanki - widziałem, ale anie próbowałem - więc chyba wypróbuje pozdro. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Sylvia a gdzie ty się podziewasz?? Bobo?? Sylvia...pewnie ci się sezon przedłużył a ty szczęściaro jedna...pewnie w lutym zamieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 szumszak, Jesteś słabo zorientowany taki bankiecik odbył się 10czerwca zesłego roku. Tak a`propos... Przydałby się kolejny Bankiecik...tym razem taki niezmyłkowy... Może coś w lutym?? Powtórka z Milanówka...w Milanówku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Sylvia a gdzie ty się podziewasz?? Bobo?? Sylvia...pewnie ci się sezon przedłużył a ty szczęściaro jedna...pewnie w lutym zamieszkasz?? niestety w lutym to ja dopiero wykończeniówkę zacznę... o ile mrozów nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 izat,U mnie kryzys zarzegnany, budujemy pomimo kłopotów, aby tylko z piachem mogli dojechać, (po to wczoraj i dziś bramę przedłużyłem). Traz wybieram w ekipach, ale na jedną muszę się zdecydować i budować, budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.01.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 drink taki lajcikowy Sunrice z prawdziwego soku pomarańczowego wyciskanego i tequili z dodatkiem grenadiny mi smakuje i jest bardzo prosty do zrobienia cutuję: "Krotki przepis: 1/3 tequili (ok 40 ml) 2/3 soku pomarańczowego (ok. 120 ml) porcja grenadiny (ok 15-20 ml) Drink należy szykować w wysokich szklankach. Do nich, na kostki lodu, wlewać kolejno tequilę i sok pomarańczowy - te składniki należy wymieszać łyżeczką. Później, obowiązkowo na końcu, drink delikatnie uzupełniamy porcją grenadyny. Nie pic przez slomke! Pyyyycha!!!!!" nie to zebym sie czepial ale z czystej matematyki mi wychodzi ze jezeli 1/3 to 40ml to 2/3 80ml a nie 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.01.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 po trzecim drinie 2/3 TO JEST 120ml... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 jajcek, zażalenia matematyczne proszę kierować do zielonookiej, bo ja li tylko skopiowałam jej słowa z wewątka o alkoholach w Kąciku zapaleńców ale wiesz..... ja robiłam tego drinka i wyszedł mi bardzo smaczny, więc może w tym jest jakiś sekret :D:D:D że receptura taka zakręcona zygmor, tak trzymajcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.01.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 jajcek, zażalenia matematyczne proszę kierować do zielonookiej, bo ja li tylko skopiowałam jej słowa z wewątka o alkoholach w Kąciku zapaleńców ale wiesz..... ja robiłam tego drinka i wyszedł mi bardzo smaczny, więc może w tym jest jakiś sekret :D:D:D że receptura taka zakręcona zygmor, tak trzymajcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jajcek....taki wynik wyszedł przy końcu rytuału...wiesz smakowanie wstępnę, przedwstępne...ostateczne, już naprawdę ostateczne...a wtedy 2+2 nie równe 4 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 cos nisko upadliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 19.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 jajcek, zażalenia matematyczne proszę kierować do zielonookiej, bo ja li tylko skopiowałam jej słowa z wewątka o alkoholach w Kąciku zapaleńców ale wiesz..... ja robiłam tego drinka i wyszedł mi bardzo smaczny, więc może w tym jest jakiś sekret :D:D:D że receptura taka zakręcona zygmor, tak trzymajcie!! Czołem, Receptura recepturą a poeksperymentować zawsze można Woow, ale dzisiaj w nocy wiało..... Aż cięzko było spać. No ale dach przeszedł pomyślnie test - wciąż jest na miejscu Tylko podczas tej fichury jak mocniej powiało to można było usłyszeć jakieś takie dziwne dźwięki (jakby skrzypił) - czy w ten sposób dach 'pracuje'? pozdr. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ja się boję pojechać na działkę, bo może domu nie poznam a w wawie właśnie zaczął padać grad i znów wieje Tommi, pewnie więźba tak skrzypi ważne, że nic Ci wichura nie uszkodziła, bo drzewek sporo wokół Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.01.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 a u nas ok pomijając osunietą osłone okna dachowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 U mnie też ok, ale u sąsiada zbrało kontenerek metalowy na śmieci i przeniosło do drugiego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 oj to jak w naszych stronach kontener przeniosło, to znaczy że moje śmiecie w workach też lataja po okolicy tylko juz pewnie na luzaka macie może namiar na jakieś kontenery do wypożyczenia?? co prawda jeszcze troche tych śmieci się uzbiera ..... kiedy Wy wywoziliście pozostałości po budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 może sprubuj tu: http://www.nadarzyn.pl/articles.php?id=55 Ja smieci wywozilem na bierząco i konca nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dzięki gaweł zadzwonię tam niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts