Senser 24.01.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Fakt, że rok temu ale ja za szambo z montażem 10 m3 zapłaciłem 2800,00 złKoparka chyba 250 zł (??).Producent Kozerki k. Grodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Senser, masz jakieś namiary na tą firmę??Interesuje mnie kompleksowa obsługa z montażem i podłączeniem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.01.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 witam dopchlam sie do netu spotkanie poprosze tez tylko net widze od swieta , wiec jezeli bedziemy ustalac termin i w koncu bedzie klepniety jakis dzien godzina i miejsce to prosze o wyslanie smsa bardzo dziekuje witam wszystkich nowych, trzymam Zygmor kciuki nam tez poprzeciekalo troszke przy kominie i troszke dziwnie bo na scianie tez, ale myslimy ze to z balkonu jakos zacieklo Izat dalej walczysz z kafelkami Sylwia niepamietam masz domek juz zamkniety czy jeszcze otwarty(wykonczenia na wiosne planujesz tzn co??) Ula no wy to juz prawie mieszkacie , jescze cos dokanczacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 witam dopchlam sie do netu spotkanie poprosze tez tylko net widze od swieta , wiec jezeli bedziemy ustalac termin i w koncu bedzie klepniety jakis dzien godzina i miejsce to prosze o wyslanie smsa bardzo dziekuje witam wszystkich nowych, trzymam Zygmor kciuki nam tez poprzeciekalo troszke przy kominie i troszke dziwnie bo na scianie tez, ale myslimy ze to z balkonu jakos zacieklo Izat dalej walczysz z kafelkami Sylwia niepamietam masz domek juz zamkniety czy jeszcze otwarty(wykonczenia na wiosne planujesz tzn co??) Ula no wy to juz prawie mieszkacie , jescze cos dokanczacie??? Victoria mam otwarty i właśnie przymierzam się do wykończeniówki tylko kolejność muszę poustalać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a ja cały czas mam na głowie poddaszowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 24.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 chyba niedługo rozwiążą tą naszą grupę piszą tylko ze 4 osoby Czytuje Wasze posty więc się przestraszyłam Może 5 osób wystarczy? Buduję w Otrębusach jest to już stan surowy zamknięty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.01.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 edyryt, żeby móc czytać ktoś musi coś pisać budujesz bardzo ładny domek w moim stylu w innym wątku widziałam wklejone przez Ciebie zdjęcie parapetu z breciej sardy masz może jakies inne ujęcie ,mniej pod światło do zaprezentowania?? chętnie bym zobaczyła, bo mam mieć takie same te u Ciebie wydają się bardzo jednolite i jasne więc jakbys miała to czekam na fotkę plissssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No Iza mam to szambo! Budmar telefony: 22-7522154, 503071580, 602325904. pytalem o warunki np 8m3 z montazem , czyli z wykopoem itd 4500. To jest ten sam wykonawca co u sąsiadki. Najpierw dzwonisz a potem gosc przyjeżdza i dokonuje wyceny co i ile. mozna spróbowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.01.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 dzięki gawełku jesteś jak zwykle niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 24.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 penny - Rośnie, rośnie ... a na wiosnę się jeszcze bardziej uaktywni Słyszałem, że są problemy z "trafieniem" na wodę w przypadku wierconych studni, więc może ta zabawa zbyt drogo kosztować. Właśnie się dowiedziałem, że woda w studniach kopanych jest na glębokości ok 7 metrów i jest słabej jakości. Czy masz podobne informacje od Twoich znajomych ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 24.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 penny - Rośnie, rośnie ... a na wiosnę się jeszcze bardziej uaktywni Słyszałem, że są problemy z "trafieniem" na wodę w przypadku wierconych studni, więc może ta zabawa zbyt drogo kosztować. Właśnie się dowiedziałem, że woda w studniach kopanych jest na glębokości ok 7 metrów i jest słabej jakości. Czy masz podobne informacje od Twoich znajomych ? Pozdrawiam. Właśnie z nimi rozmawiałam więc ich studnie mają po 8 kregów, każdy ma 80 cm wysokości. Jeśli chodzi o jakość wody - to jak jeszcze nie było wodociągów, bądź obecnie jak nie ma wody, to przełączają cały dom na studnie i używają jej do wszystkiwgo, również do picia. Robili badania tej wody i jest do picia zdatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.01.2007 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 edyryt,Gdzie w Otrębusach, bo je oczywiście też. Choć mamy puki co tylko fundamenty pod śniegiem, ale budowa zaczęta i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 25.01.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 żeby móc czytać ktoś musi coś pisać czuję się winna , ale obiecuję, że jak już zaczniemy budowę na wiosnę i będziemy mieli jakieś doświadzczenia w tej materii to się chętnie podzielimy. Na razie mogłabym tylko postękać na urzędy, ale to nikomu do szczęścia nie jest potrzebne, zresztą to nasza narodowa cecha więc na codzień wszyscy mają pewnie aż po uszy tego narzekania Pozdrawiam zimowo ps. szukamy jakiegoś fachowca, który by nam wykarczował zagajnik akacji rosnący na naszej działce (mamy pozwolenie na wycinkę), macie jakieś namiary??? a propos podobno akacja jest idealna do kominka ?? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 25.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 izat Postaram się jak najszybciej wkleic coś nowegoZygmorMy budujemy po mniej ceiekawej stronie Otrębus od ulicy Pszczelińjkiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.01.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 edyryt, to chyba jesteś moją najbliższą sąsiadką z tamtej strony ja buduję w Strzeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 25.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No to super. A ja juz myslałam że oprócz Zygmora nikogo z najbiższej okolicy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jeszcze ja jestem z twojej okolicy... Polska to w końcu twoja okolica?? )))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 25.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No oczywiście !!!!!!!!!!!Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 25.01.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 edyryt,No to już wszystko jasne, ale muszę się tam wybrać, bo rzadko tamtędy jeździmy przez te cholernie krzywe dekle od kanalizacji, na których można zawieszenie zostawić. Dziwne, że od kilkunastu lat nie mogą tego zrobić. Ale choć chodnik macie, tylko nie wiem czy on biegnie po Waszej stronie czy przeciwnej. Ten chodnik nie mógł powstać przez 50 lat, ale od kilku już jest, ale ta szkoła rolnicza obecnie nie ma już takiej rangi jak kiedyś, ale ma chodnik...My budujemy pod samym Karolinem. Zapraszamy wiosną, wtedy jest tam najładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 25.01.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 chodnik jest po naszej stronie. Nawierzchnia na drodze to fakt tragedia, ale ja pokonuję jedynie odcinek około 100 metrów i staram się nie jeżdzić w stronę Brwinowa.A szkoły już nie ma została zlikwidowana rok temu. Szkoda miała 100 letnie tradycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts