Senser 31.01.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Właśnie buduje Stronke z podziałami , mam także serwer więc nie ma problemu , jutro rano już będzie. podam potem Link. Zrobisz stronkę, ale czy każdy sam będzie mógł to edytować?? Jeśli tak to tak... Ty wyjedzisz na 2 tyg na urlop i??? Ja bym pozostał przy wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 pewnie masz racje, samo zrobienie to nic, potem mogloby byc duzo roboty przy aktualizacjach Wiem co mówię...swego czasu przeżyłem zmasowany atak na mapę... I była załama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 31.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 myslalam zeby zrobic jakas bazke i wrzucic na serwer np nasz czyli walacikow, dzialaloby to na tej samej zasadzie co mapa Sensera tylko rzeczywiscie pozostaje kwestia przekazania do mnie namiarow Na dłuższą metę, nie sądze żeby to był dobry pomysł... Uwierz mi wysiądziesz...będziesz musiała to wiele razy aktualizować... Moja rada jest taka, żeby zrobić nowy wątek w klubie budujących... Np o nazwie: Baza adresowa Grupy Grodzisko-Nadarzyńskiej... I byśmy wprowadzili zasadę, że każdy z naszej grupy może postawić tylko jednego posta, do którego przez opcję "zmeień" można by dodawać jakieś wpisy...każdy by to robił w dowolnym momencie...na nikimi nie spoczywałby obowiązek aktualizacji... A moim zdaniem rozwiązanie z wątkiem na grupie nie jest szczególnie szczęśliwe. Słabe możliwości przeszukiwania, brak możliwości sortowania, podziału na kategorie, itp. Zdecydowanie lepiej to zrobić na osobnej stronie, z zapleczem np. na mySQLu z tym, że każdy sam by dopisywał swoje wpisy za pomocą formularza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jak ktoś się chcę dopisać na mapę to proszę o info...żeby znów operacji na serwerach nie powielać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 31.01.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nie martw się Firmy tu tak nie rosną jak grzyby po deszczu a sporo ich tak nie ma.. na forum można będzie wpisać , potem moge wszystkie adresy wyłapać i wkleić na Stronke z opisami i mapą dojazdu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A moim zdaniem rozwiązanie z wątkiem na grupie nie jest szczególnie szczęśliwe. Słabe możliwości przeszukiwania, brak możliwości sortowania, podziału na kategorie, itp. Zdecydowanie lepiej to zrobić na osobnej stronie, z zapleczem np. na mySQLu z tym, że każdy sam by dopisywał swoje wpisy za pomocą formularza. Aaaaaa ja wiedzy w tym zakresie nie mam... Ale jeśli mogłoby to działać przez formularz....to panie medal, nawet dwa...ktoś tu o serwerach mówił...panie, toż to nowe perspektywy się przed nami otwierają !! Tylko jeszcze jedno... Dobrze by było edytować/dodawać nowe kategorie?? A wejście po wysłaniu sms-a na nume 7584 1,22 zł z VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Wycinka drzew liściastych: Senser hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 31.01.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 pewnie masz racje, samo zrobienie to nic, potem mogloby byc duzo roboty przy aktualizacjach Wiem co mówię...swego czasu przeżyłem zmasowany atak na mapę... I była załama bo mapa też powinna być w wersji hi-tech dane powinny być w bazie danych, dopisywałbyś nazwę użytkownika, koordynaty i po sprawie p.s. ale nam się dzisiaj temat ożywił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 31.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 czy ktoś Wie czy w Wycinkach Osowskich ( przed Musułami ) dociera Internet ?? Dzwoniłem ostatnio do TPSa nie mogli mi odpowiedzieć bo nie znają Wycinek... aaaaahhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 31.01.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 czy ktoś Wie czy w Wycinkach Osowskich ( przed Musułami ) dociera Internet ?? Dzwoniłem ostatnio do TPSa nie mogli mi odpowiedzieć bo nie znają Wycinek... aaaaahhh.... Nie widziałeś reklam Plusa? "Internet jest wszędzie" Jeśli tylko tepsa zechce Ci kabel podłączyć, to o internet się nie martw. Poczytaj tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 31.01.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Niestety od Plusa w Wycinkach zdaleka zmieniam Operatora na innego.. jak jescze okien nie było to miałe ze 3 krechy z oknami to latam po domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.01.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 jutro Panowie montują mi szambojeśli wszystko pójdzie ok to chętnie polecę ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 czy ktoś Wie czy w Wycinkach Osowskich ( przed Musułami ) dociera Internet ?? Dzwoniłem ostatnio do TPSa nie mogli mi odpowiedzieć bo nie znają Wycinek... aaaaahhh.... Ty to się zoirentuj...bo na wiosnę (w końcu) ma ruszyć duża inwestycja tlekomuny na terenie ŻW...mają dotrzeć też do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Muszę się jeszcze raz przejść wokół chałupy, bo ostatnio internetu Plusa nie widziałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 31.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Czytałem o tym , Rozdzielnia ma byc w Musulach światłowody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.01.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 bo mapa też powinna być w wersji hi-tech dane powinny być w bazie danych, dopisywałbyś nazwę użytkownika, koordynaty i po sprawie Pewnie...najlepiej podpiąć pod to GPS.... I kamerki internetowe z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandre 31.01.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jedno jest pewne nikomu nie polecam LiveBoxa TPSy , testowałem to G. zawiesza sie 3 razy na 2 godziny... zreszta Tpsa nie przyznaje sie do tych pudełek a producent jest SAGEM hehehe takze i oni sie nieprzyznawaja ze podpisali z Tpsa umowe na korzystanie tego badziejstwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 31.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 bo mapa też powinna być w wersji hi-tech dane powinny być w bazie danych, dopisywałbyś nazwę użytkownika, koordynaty i po sprawie Pewnie...najlepiej podpiąć pod to GPS.... I kamerki internetowe z sypialni no, no, no... się Panowie zagalopowali baza może byc w mySQLu, ( jest u nas na lap.pl ), ale skoro mandre robi jakąś stronę ..... Pzdr ps. wit to moja uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Senser,A te kamerki w sypialni, to jakiś Big Brother ma z tego być, czy coś podobnego? W bądź razie my się zimy nie boimy i BUDUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.02.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 baza może byc w mySQLu, ( jest u nas na lap.pl ), ale skoro mandre robi jakąś stronę ... Robi stronkę, ale aplikacje w SQL-u to chyba AS ma zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts