Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

Gość ~AS~

Tylko nie opinie...bo się zrobi drugie forum...a na to mamy miejsce tu...wtedy to się z tego śmietnik straszny zrobi...

zdecydowanie zgadzam się aby dyskusja, porady, opinie zostały tutaj

Pzdr :)

Ale ja tylko zapytałem czemu ma służyć kategoria "Wykończenia...", nie bijcie :)

Chociaż swoją drogą... opinie i porady dotyczące doświadczeń, rozwiązań, itp. jak najbardziej na grupę, ale opinie o wykonawcach mogły by się przydać w "książce adresowej".

p.s. a tak naprawdę, to jakieś kluczowe wątki też mogły by być tam kopiowane do archiwum, bo grupę się ciężko przeszuje. Tylko powinna to robić jedna osoba, właśnie żeby się forum z tego nie robiło.

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ponoć materiały strasznie podrożały :(

z tego powodu współczuję wszystkim zaczynającym przygodę z budowaniem

myślę, że z powodu wykonawców tez trzeba współczuć :(

jest coraz gorzej niestety, co sama odczuwam

na szczęście większość miałam wcześniej i to wiele wcześniej umówionych

nie należy z tym zwlekać

szukam kogoś do układania kostki granitowej

może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone namiary

pozdrawiam

iza

Monq,

moim dostawcą jest Olsen z forum

ze współpracy jestem zadowolona więc polecam :)

Dzięki izat,

namiar się przydał :)

A jeśli chodzi o zakup materiałów to współczujcie wszystkim zaczynającym budowę na wiosnę :(

Jacek

Masz jakieś konkrety na mysli??

Konkretnie chodzi mi o ceny, które są już kosmicznie wysokie i zmieniają się chyba co miesiąc. Poza tym brak jest materiałów w niektórych składach. Ogólnie to rynek sprzedawcy jest teraz.

p.s. a tak naprawdę, to jakieś kluczowe wątki też mogły by być tam kopiowane do archiwum, bo grupę się ciężko przeszuje. Tylko powinna to robić jedna osoba, właśnie żeby się forum z tego nie robiło.

Wszystko jest OK...tylko wiesz łatwo się mówi...a weź to przelej na www :-)

Zrobić to można...tylko kto?? :lol:

ja się tego nie podejmę bo na tym etapie moje umiejętności się kończą...odpuściłem sobie temat od wejścia php...powiedziałem dziękuje...inni robią to lepiej a zanim ja to złapie to strace wszystkich klinetów z innych branż... :lol:

Tak jak to powidziała Walcikowa...idea musi być taka, żeby tam były TYLKO sprawdzone kontakty...

Dość mamy upewniania się czy to fachowiec, czy partacz na co dzień...

Gość ~AS~
Tak jak to powidziała Walcikowa...idea musi być taka, żeby tam były TYLKO sprawdzone kontakty...

Dość mamy upewniania się czy to fachowiec, czy partacz na co dzień...

Jasne, że sprawdzone. Tylko łatwo powiedzieć. Ty możesz być zadowolony i w jak najlepszej wierze kogoś polecić, a ktoś inny potem może mieć z tym "fachowcem" jakieś problemy. Temu miałyby służyć komentarze do kontaktów.

p.s. a zrobić to można nawet na jakimś gotowym CMSie w ciągu kilku godzin. Ja się na razie tego nie podejmę, dopóki nie będę miał sensownego netu w domu.

[Jasne, że sprawdzone. Tylko łatwo powiedzieć. Ty możesz być zadowolony i w jak najlepszej wierze kogoś polecić, a ktoś inny potem może mieć z tym "fachowcem" jakieś problemy.

A to święta prawda...sam to odczułem...na naszej grupie...

I inna "forumowiczka" też...

Na takie rzeczy nie mamy wpływu...

Może zamiast komentarza jakaś skala ocen??

Dodane przez : "xxxxx" ??