Gość ~AS~ 02.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Tylko nie opinie...bo się zrobi drugie forum...a na to mamy miejsce tu...wtedy to się z tego śmietnik straszny zrobi... zdecydowanie zgadzam się aby dyskusja, porady, opinie zostały tutaj Pzdr Ale ja tylko zapytałem czemu ma służyć kategoria "Wykończenia...", nie bijcie Chociaż swoją drogą... opinie i porady dotyczące doświadczeń, rozwiązań, itp. jak najbardziej na grupę, ale opinie o wykonawcach mogły by się przydać w "książce adresowej". p.s. a tak naprawdę, to jakieś kluczowe wątki też mogły by być tam kopiowane do archiwum, bo grupę się ciężko przeszuje. Tylko powinna to robić jedna osoba, właśnie żeby się forum z tego nie robiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 02.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ...ale opinie o wykonawcach mogły by się przydać w "książce adresowej". Drogi A, a moze będziemy polecać tylko tych dobrych wykonawców? Po co przyszłych sąsiadów wpuszczać w maliny? ewentualnie można jeszcze stworzyć czarną listę .... B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.02.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam WszystkichCzy z tej grupy Ktoś zaczyna budowę, kupuje materiały itp. Jestem z GrodziskaPozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 02.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Monq, moim dostawcą jest Olsen z forum ze współpracy jestem zadowolona więc polecam Dzięki izat, namiar się przydał A jeśli chodzi o zakup materiałów to współczujcie wszystkim zaczynającym budowę na wiosnę Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Kochani,Gdzie kupić najbliżej belki stropowe terivy. Znalazłem coś takiego w Grodzisku i w Jankach, lub Raszynie, a może pod Nadarzynem, lub Brwinowem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Powinniście nie współczuć tylko podnosić na duchu Tych co zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ZygmorTerive kupiłem w w-wie była tańsza niż w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 02.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Monq, moim dostawcą jest Olsen z forum ze współpracy jestem zadowolona więc polecam Dzięki izat, namiar się przydał A jeśli chodzi o zakup materiałów to współczujcie wszystkim zaczynającym budowę na wiosnę Jacek Masz jakieś konkrety na mysli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 f-rma Domur 605 58 88 17Mimo, że nie mam jeszcze pozwolenia na budowe wszystko juz kupiłem. loko grodzisk a firma z Chełmżyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ponoć materiały strasznie podrożały z tego powodu współczuję wszystkim zaczynającym przygodę z budowaniem myślę, że z powodu wykonawców tez trzeba współczuć jest coraz gorzej niestety, co sama odczuwam na szczęście większość miałam wcześniej i to wiele wcześniej umówionych nie należy z tym zwlekać szukam kogoś do układania kostki granitowej może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone namiary pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 02.02.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Monq, moim dostawcą jest Olsen z forum ze współpracy jestem zadowolona więc polecam Dzięki izat, namiar się przydał A jeśli chodzi o zakup materiałów to współczujcie wszystkim zaczynającym budowę na wiosnę Jacek Masz jakieś konkrety na mysli?? Konkretnie chodzi mi o ceny, które są już kosmicznie wysokie i zmieniają się chyba co miesiąc. Poza tym brak jest materiałów w niektórych składach. Ogólnie to rynek sprzedawcy jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.02.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 BELKI STROPOWE CENA mb 2,1 11,50 zł2,4 11,50 zł2,7 11,50 zł3,0 11,50 zł3,3 11,50 zł3,6 12,00 zł3,9 13,80 zł4,2 13,80 zł4,5 13,80 zł4,8 13,80 zł5,1 14,95 zł5,4 14,95 zł5,7 16,10 zł6,0 16,10 zł6,3 18,40 zł6,6 18,40 zł6,9 25,30 zł7,2 25,30 zł7,5 25,30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Pamiętam jak się budowaliśmy na przełomie wejścia PL do łuni...Też wszyscy mówili, że to najgorszy okres...okazuje się, że teraz jest o wiele gorszy...i droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 p.s. a tak naprawdę, to jakieś kluczowe wątki też mogły by być tam kopiowane do archiwum, bo grupę się ciężko przeszuje. Tylko powinna to robić jedna osoba, właśnie żeby się forum z tego nie robiło. Wszystko jest OK...tylko wiesz łatwo się mówi...a weź to przelej na www Zrobić to można...tylko kto?? ja się tego nie podejmę bo na tym etapie moje umiejętności się kończą...odpuściłem sobie temat od wejścia php...powiedziałem dziękuje...inni robią to lepiej a zanim ja to złapie to strace wszystkich klinetów z innych branż... Tak jak to powidziała Walcikowa...idea musi być taka, żeby tam były TYLKO sprawdzone kontakty... Dość mamy upewniania się czy to fachowiec, czy partacz na co dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 mój wkonawca od poddasza miał wypadek :( na szczęście żyje i to jest najważniejsze szukam drugiego na gwałt do skończenia pracy i do gipsowania może mnie poratujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 05.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Tak jak to powidziała Walcikowa...idea musi być taka, żeby tam były TYLKO sprawdzone kontakty... Dość mamy upewniania się czy to fachowiec, czy partacz na co dzień... Jasne, że sprawdzone. Tylko łatwo powiedzieć. Ty możesz być zadowolony i w jak najlepszej wierze kogoś polecić, a ktoś inny potem może mieć z tym "fachowcem" jakieś problemy. Temu miałyby służyć komentarze do kontaktów. p.s. a zrobić to można nawet na jakimś gotowym CMSie w ciągu kilku godzin. Ja się na razie tego nie podejmę, dopóki nie będę miał sensownego netu w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 [Jasne, że sprawdzone. Tylko łatwo powiedzieć. Ty możesz być zadowolony i w jak najlepszej wierze kogoś polecić, a ktoś inny potem może mieć z tym "fachowcem" jakieś problemy. A to święta prawda...sam to odczułem...na naszej grupie... I inna "forumowiczka" też... Na takie rzeczy nie mamy wpływu... Może zamiast komentarza jakaś skala ocen?? Dodane przez : "xxxxx" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 05.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witajcie, gdzie u nas w okolicy kupie dobre i tanie stemple? pzdrHabier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witajcie, gdzie u nas w okolicy kupie dobre i tanie stemple? pzdr Habier Są w punkcie Xero k. Kościoła św. Anny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 05.02.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witajcie, gdzie u nas w okolicy kupie dobre i tanie stemple? pzdr Habier Są w punkcie Xero k. Kościoła św. Anny to ten na rogu Łopuszańskiej z Niesiołowską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts