Jajcek 07.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Musuły rządzą... widzę, że w waszej wiosce zagęszczenie forumowiczów.. co Wy tam macie jakis uzdrowiskowy mikroklimat? Zaraz mikroklimat.... Po prostu VIP-oska dzielnica nie rozsmieszaj mnie bo mi sie zajady porobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 07.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dzięki za zaproszenie, chociaż z tym bieganiem, to Senser przesadził oczywiście. . Na razie próbuję się zmobilizować do biegania, ale pogoda nie sprzyja dostarczając łatwych wymówek Ale w zeszłą niedzielę rano nieświadomie truchtałem koło Was . Twój domek jest przy samej Zdrojowej, czy jakoś w głębi? Trochę w głębi, na Wiosennej (najbardziej wyboistej w całej okolicy , ale skoro wśród ViP-ów...... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.02.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 [ nie rozsmieszaj mnie bo mi sie zajady porobily Ja też bym zadzrościł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 07.02.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Musuły rządzą... no nie damy sie bez walki RUSIEC! KOLEJNO ODLICZ! RAZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Musuły rządzą... no nie damy sie bez walki RUSIEC! KOLEJNO ODLICZ! RAZ! dwa Gdzie sie Tomek podziewałes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.02.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Po statystykach widac, ze grupa jest juz calkiem liczna spotkania średnio raz na pół roku to oczy zrobiła "ooo co ty, u nas nie ma szans..." I tak jak widzę, po naszych inicjatywach chyba ma rację.... no właśnie kiedy spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 07.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Widzę , że najbliżsi sasiedzi naszej posiadłości to Walaciki To tylko rzut beretem przez drogę. Mam do Was drodzy sąsiedzi pytanie - dojezdzacie może do Warszawy?? Którędy lepiej Wam się dojeżdza i jak to w godzinach porannych wygląda?? Jakby wyjeżdzac koło 6.30 z naszych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 07.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 cześć chciałbym się zapytać skąd zamawialiście więżbe na dach bo mam dylemat i niewiem gdzie się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 07.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Musuły rządzą... no nie damy sie bez walki RUSIEC! KOLEJNO ODLICZ! RAZ! jak tak to i ja ... Trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 07.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 cześć chciałbym się zapytać skąd zamawialiście więżbe na dach bo mam dylemat i niewiem gdzie się udać Podłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 cześć chciałbym się zapytać skąd zamawialiście więżbe na dach bo mam dylemat i niewiem gdzie się udać Podłączam się do pytania Heloł sąsiedzie . Tradycyjne pytanko skąd konkretnie z ruśca??? (A moze juz pytałem ???? ) Co do twojego pytania mozna do w-wy dojechac samochodem my wyjeżdżamy o 6.20 i jestesmy w centrum ok 7.00 Można również autobusem wyjazd 6.05 - okęcie 6.45 - hala banacha ok 7.00 (bilet 5.40 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 07.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 cześć chciałbym się zapytać skąd zamawialiście więżbe na dach bo mam dylemat i niewiem gdzie się udać Podłączam się do pytania Heloł sąsiedzie . Tradycyjne pytanko skąd konkretnie z ruśca??? (A moze juz pytałem ???? ) Co do twojego pytania mozna do w-wy dojechac samochodem my wyjeżdżamy o 6.20 i jestesmy w centrum ok 7.00 Można również autobusem wyjazd 6.05 - okęcie 6.45 - hala banacha ok 7.00 (bilet 5.40 zł) Hehe ... pytałeś pytałeś ... ale ja o drewno pytam sie narobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 sorry niedocztalem. co do drewna to trzeba przejsc sie po bdowach i spytac jak cos namierze to dam znac . A ewracając do standardowego pytania , z jakiej czesci rusca jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.02.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Musuły rządzą... widzę, że w waszej wiosce zagęszczenie forumowiczów.. co Wy tam macie jakis uzdrowiskowy mikroklimat? Zaraz mikroklimat.... Po prostu VIP-oska dzielnica Azali prawde powiadasz sasiedzie:) ja powiem wiecej i mikroklimat i vipowska dzielnica - VIP - Variaci i Postrzelency co sie z miast na wies wynosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 07.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 sorry niedocztalem. co do drewna to trzeba przejsc sie po bdowach i spytac jak cos namierze to dam znac . A ewracając do standardowego pytania , z jakiej czesci rusca jestes? gawel, oj krótka pamięć ale przypomnę ... działkę mamy niedaleko skrzyżowania Głównej i Osiedlowej - szczególny mikroklimat robi stojący tam kontener na śmieci ) z góry dzięki za wszelkie informacje o więźbie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 sorry niedocztalem. co do drewna to trzeba przejsc sie po bdowach i spytac jak cos namierze to dam znac . A ewracając do standardowego pytania , z jakiej czesci rusca jestes? gawel, oj krótka pamięć ale przypomnę ... działkę mamy niedaleko skrzyżowania Głównej i Osiedlowej - szczególny mikroklimat robi stojący tam kontener na śmieci ) z góry dzięki za wszelkie informacje o więźbie. Jacek O very sorry , ale gambeta ze mnie ze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nudziłem się i zrobiłem małą statystykę aktywności użytkowników naszej grupy. Ot, taka ciekawostka - statystyka o rety , to musiałeś się solidnie nudzić Senser mistrzu złotousty a o sobie pomyslałam, że będę na szarym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witaj Jolu, inicjatorko ruchu grupowego (tylko bez skojarzeń) widzę, że po cichutku nas czytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.02.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Senser to ja też na mapke poproszę : w połowie odległości miedzy literka K w Budy-Grzybek a literką C w Czarny Las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 07.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Musuły rządzą... widzę, że w waszej wiosce zagęszczenie forumowiczów.. co Wy tam macie jakis uzdrowiskowy mikroklimat? Zaraz mikroklimat.... Po prostu VIP-oska dzielnica Azali prawde powiadasz sasiedzie:) ja powiem wiecej i mikroklimat i vipowska dzielnica - VIP - Variaci i Postrzelency co sie z miast na wies wynosza Dokładnie, ostatnio moja ponad 80 letnia sasiadka przy mojej wizycie na działce rzekła : Panie, co to sie narobiło....dzieci moje do miasta uciekły a tu sie miastowe na wioskę pchają....ciekawa sprawa, jakie jest Wasze zdanie o takich stwierdzeniach?? Jakie plusy, jakie minusy?? My się wyprowadzamy , gdyz za cene mieszkania będziemy mieli dom, i to nie mały, a w stolicy coraż ciężej się żyje, za szybko, za toksycznie i do tego coraz droższe metry...czy nasza decyzja może być słuszna?? Jakie sa Wasze w tym doswiadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts