Aga_i_Janusz 09.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Nie...każdy jest w psychiatryku No to ja zaraz tez dołacze - bo jeszcze nie zaczelam budowac a juz spac nie moge tylko mysle, mysle mysle... a podobno myslenie nie boli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czy ktos wie jak mozna zalatwic sobie szybko prod w Zyrardowie??? Aga ja nie wiem, sami czekamy, o ile wiem sa 2 drogi, jak sami zrobicie projekt to czekacie 3 mies, jak czekacie az projekt zrobi ZE to bedzie 6 miesiecy jesli ktos zna jakies sztuczki to ja tez chętnie sie dowiem, na razie wiem jedno budowę na pewno zaczniemy na agregacie. nie martw się ja też budowałam na agregacie a teraz będę na nim wykańczała bo prąd ma być na wiosnę... tzn marzec kwiecień realnie liczę na maj czerwiec... spokojnie to nie takie straszne tylko ekipa musi być zdyscyplinowana coby benzyny za dużo nie poszło i włączać agregat wtedy gdy potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No to bobo30 jest już na mapie... O cie - jak nas duzo w tej okolicy:) Wczoraj bylam u Pani architekt - Pani Irena Ławnikowska - całkiem sympatyczna starsza Pani tylko wydaje sie byc lekko zakrecona - ktos moze z nia pracował przy projekcie? Aga uciekaj uciekaj.. tylko nie ona... wrrr znajdź sobie mój post sprzed kilku mies dokładnie opisałam co i jak źle ta pani zrobiła z naszym projektem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 09.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No to bobo30 jest już na mapie... O cie - jak nas duzo w tej okolicy:) Wczoraj bylam u Pani architekt - Pani Irena Ławnikowska - całkiem sympatyczna starsza Pani tylko wydaje sie byc lekko zakrecona - ktos moze z nia pracował przy projekcie? Aga uciekaj uciekaj.. tylko nie ona... wrrr znajdź sobie mój post sprzed kilku mies dokładnie opisałam co i jak źle ta pani zrobiła z naszym projektem.. A czego nie zrobiła z moim...np. przez parę tygodni przetrzymała go u siebie zamiast zanieść do urzędu Tej pani mówimy stanowcze NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 To czy ja mogłbym prosić o umieszczenie mnie na mapce? Już jesteś. Kochani... Proponuje termin spotkania na 24/25 Luty. Co wy na to?? (zostało mało miesjc!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 jak dla mnie to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 09.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Proponuje termin spotkania na 24/25 Luty. Co wy na to?? (zostało mało miesjc!!)[/b] a czy Ci co jeszcze nie zaczeli budowac to tez sa zaproszeni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 09.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tych, którym podobały się moje statystyki, zapraszam do ponownych odwiedzin tej stronki. Dodałem pewną ciekawostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 AS fajne zdradź z jakich narzędzi korzystałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 09.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Proponuje termin spotkania na 24/25 Luty. Co wy na to?? (zostało mało miesjc!!)[/b] a czy Ci co jeszcze nie zaczeli budowac to tez sa zaproszeni??? No ja mam nadzieje, że tak bo się wybieram:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 09.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Izat też poszukuję kogoś do kostki granitowej, i samej kostki zresztą też(za rozsądną cene), więc jak będziesz miała jakieś namiary to się podziel. Senser jak można prosić o wpis na mapce to jestem w Ciepłe około 0.5cm pod literką P(15cm pod Jolką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 09.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 AS fajne zdradź z jakich narzędzi korzystałeś ? Eee, jakie tam narzędzia. Manufaktura taka Dane nie są pobierane dynamicznie, więc nie było sensu bawić się w dynamicznie budowane zestawienia. Po kolei wygląda to tak - najpierw eksploracja danych ze stron forum do mySQLa za pomocą Pythona (na dobrym łączu trwa to ok. 5min, ja mam lokalne repozytorium i pobieram tylko ostatnie strony, więc trwa to kilka sekund). Dalej to już z górki i z braku czasu nieco na skróty - eksport do Excela, mała obróbka, a na końcu usunięcie microsoftowych śmieci w edytorze tekstu (nie mylić z wordem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 09.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tych, którym podobały się moje statystyki, zapraszam do ponownych odwiedzin tej stronki. Dodałem pewną ciekawostkę. A masz ambicje to systematycznie uaktualniac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 09.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 do ZE Żyrardów to najlepiej po znajomosci bobo30 - jesli tylko masz jakies znajomosci w tym zakresie do daj znac:) Wysłałem ci info na PW a ja tez moge prosic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 09.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tych, którym podobały się moje statystyki, zapraszam do ponownych odwiedzin tej stronki. Dodałem pewną ciekawostkę. A masz ambicje to systematycznie uaktualniac ?? Z technicznego punktu widzenia nie ma problemu (przynajmniej do czasu gdy admini coś namieszają w układzie forum). Pomyślę o tym przez weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 AS fajnie ja PYThona nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 09.02.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czeeee bobo30przesłał byś mi na priv.namiary na gościa od alarmów ,przyłącze wody,gazuhudraulika mam zamiar ruszyć w marcu i potrzebuje jakoś mieć to połukładanez góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 09.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 To czy ja mogłbym prosić o umieszczenie mnie na mapce? Już jesteś. Kochani... Proponuje termin spotkania na 24/25 Luty. Co wy na to?? (zostało mało miesjc!!) Dzięki wielkie Senser! Teraz to zupełnie inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 09.02.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 do ZE Żyrardów to najlepiej po znajomosci bobo30 - jesli tylko masz jakies znajomosci w tym zakresie do daj znac:) Wysłałem ci info na PW a ja tez moge prosic?? Poszło, a co do spotkania to mam nadzieję , że można się dopisać Akurat mam wolne od służby, fajnie byłoby sie spotkać z tymi co juz wybudowali i z tymi co mają w tym roku jak my zmierzyć sie z tym wyzwaniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 09.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam Hura!!!!!!!!!!!!!!!!! Zalałem fundamenty Tylko zamiast 24 poszło 54 m3 Koparka 3 dni 1700zł Muszę troszke dłużej popracować by odbić straty Ciesze sie bo wiem że mam dobrze zalane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts