Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

czy ktos wie jak mozna zalatwic sobie szybko prod w Zyrardowie???

Aga

ja nie wiem, sami czekamy, o ile wiem sa 2 drogi, jak sami zrobicie projekt to czekacie 3 mies, jak czekacie az projekt zrobi ZE to bedzie 6 miesiecy

jesli ktos zna jakies sztuczki to ja tez chętnie sie dowiem,

na razie wiem jedno budowę na pewno zaczniemy na agregacie. :cry:

nie martw się ja też budowałam na agregacie a teraz będę na nim wykańczała bo prąd ma być na wiosnę... tzn marzec kwiecień realnie liczę na maj czerwiec... spokojnie to nie takie straszne tylko ekipa musi być zdyscyplinowana coby benzyny za dużo nie poszło i włączać agregat wtedy gdy potrzeba :wink: :roll:

No to bobo30 jest już na mapie...

O cie - jak nas duzo w tej okolicy:)

Wczoraj bylam u Pani architekt - Pani Irena Ławnikowska - całkiem sympatyczna starsza Pani tylko wydaje sie byc lekko zakrecona - ktos moze z nia pracował przy projekcie?

Aga uciekaj uciekaj.. tylko nie ona... wrrr znajdź sobie mój post sprzed kilku mies dokładnie opisałam co i jak źle ta pani zrobiła z naszym projektem..

No to bobo30 jest już na mapie...

O cie - jak nas duzo w tej okolicy:)

Wczoraj bylam u Pani architekt - Pani Irena Ławnikowska - całkiem sympatyczna starsza Pani tylko wydaje sie byc lekko zakrecona - ktos moze z nia pracował przy projekcie?

Aga uciekaj uciekaj.. tylko nie ona... wrrr znajdź sobie mój post sprzed kilku mies dokładnie opisałam co i jak źle ta pani zrobiła z naszym projektem..

A czego nie zrobiła z moim...np. przez parę tygodni przetrzymała go u siebie zamiast zanieść do urzędu :evil:

Tej pani mówimy stanowcze NIE!

Gość ~AS~
AS fajne zdradź z jakich narzędzi korzystałeś ?

Eee, jakie tam narzędzia. Manufaktura taka :) Dane nie są pobierane dynamicznie, więc nie było sensu bawić się w dynamicznie budowane zestawienia. Po kolei wygląda to tak - najpierw eksploracja danych ze stron forum do mySQLa za pomocą Pythona (na dobrym łączu trwa to ok. 5min, ja mam lokalne repozytorium i pobieram tylko ostatnie strony, więc trwa to kilka sekund). Dalej to już z górki i z braku czasu nieco na skróty - eksport do Excela, mała obróbka, a na końcu usunięcie microsoftowych śmieci w edytorze tekstu (nie mylić z wordem ;)).

Gość ~AS~
Tych, którym podobały się moje statystyki, zapraszam do ponownych odwiedzin tej stronki. Dodałem pewną ciekawostkę.

A masz ambicje to systematycznie uaktualniac :p :o ??

Z technicznego punktu widzenia nie ma problemu (przynajmniej do czasu gdy admini coś namieszają w układzie forum). Pomyślę o tym przez weekend :)

do ZE Żyrardów to najlepiej po znajomosci

bobo30 - jesli tylko masz jakies znajomosci w tym zakresie do daj znac:)

Wysłałem ci info na PW

a ja tez moge prosic??

Poszło, a co do spotkania to mam nadzieję , że można się dopisać:)

Akurat mam wolne od służby, fajnie byłoby sie spotkać z tymi co juz wybudowali i z tymi co mają w tym roku jak my zmierzyć sie z tym wyzwaniem:)