Gość ~AS~ 12.02.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Senser mam 130mb pokręconych fundamentów Zaraz, to będzie dom, czy centrum handlowe?? Wiesz, czasy niepewne mamy... Pewnie Jakubowi się zamarzyła własna replika Wilczego Szańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 No tak Robi sobie połączenie podziemne z Warszawą A tak poza tematem mapka nieco znów została zaktualizowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 12.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Senser mam 130mb pokręconych fundamentów Zaraz, to będzie dom, czy centrum handlowe?? Wiesz, czasy niepewne mamy... Pewnie Jakubowi się zamarzyła własna replika Wilczego Szańca. ha,ha,ha a może konkurencja dla Świątyni Opatrzności ..... zawsze szansa na jakieś dofinansowanie z budżetu IV RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 12.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Co do spotkania, to w sumie może bardziej Niedziela 25 Luty?? Co do miejsca to ja bym zrobił powtórkę jeśli chodzi o Pizzerie w Mialnówku Godz... 14:00 ??? Na razie naliczyłem następujące osoby zgłaszające chęć wzięcia udziału w spotkaniu: 1. Sylvia1 2. Walaciki 3. Aga i Janusz 4. Ogniowy 5. bobo30 6. AS 7. asz 8. Wombaty2 (?) 9. Senser Dajcie znać co myślicie o godzinie i dacie?? Potwierdzamy chec udzialu w spotkaniu, jezeli wszystko pojdzie po naszej mysli to bedziemy w niedziele o 14 - szanse sa duze, bylyby jeszcze wieksze gdyby to byla sobota. Jesli bedziemy to nasz stan odzwierciedla aktualny liczebnik przy nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Senser mam 130mb pokręconych fundamentów Zaraz, to będzie dom, czy centrum handlowe?? Wiesz, czasy niepewne mamy... Pewnie Jakubowi się zamarzyła własna replika Wilczego Szańca. ha,ha,ha a może konkurencja dla Świątyni Opatrzności ..... zawsze szansa na jakieś dofinansowanie z budżetu IV RP Słuchajcie to skromny domek dla 4 osób tylko, że w parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Słuchajcie to skromny domek dla 4 osób tylko, że w parterze Dobra, dobra, skromny domek, nie z nami te numery! Mój to jest skromny, fundamenty mają ok. 81mb : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 12.02.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 a u mnie mają ok 46 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja chciałem taki malutki jak sylvia, ale żona nalegała by był trochą większy i tak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.02.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja chciałem taki malutki jak sylvia, ale żona nalegała by był trochą większy i tak wyszło. No, no... Coś w tym rozmiarze jednak musi być, w ubiegłym tygodniu Beata też zauważyła, że to o rozmiar chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 12.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja chciałem taki malutki jak sylvia, ale żona nalegała by był trochą większy i tak wyszło. No, no... Coś w tym rozmiarze jednak musi być, w ubiegłym tygodniu Beata też zauważyła, że to o rozmiar chodzi niektórym to się wszystko kojarzy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzieki Hubertowi jestem już na mapie grupy, ale latwo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 niektórym to się wszystko kojarzy...... A z czym ci się....ooooo nieeeee aty św.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja chciałem taki malutki jak sylvia, ale żona nalegała by był trochą większy i tak wyszło. Swoją drogą pokaźny ten domek...pokaźny...oj pójdzie CH-efów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 12.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja chciałem taki malutki jak sylvia, ale żona nalegała by był trochą większy i tak wyszło. No, no... Coś w tym rozmiarze jednak musi być, w ubiegłym tygodniu Beata też zauważyła, że to o rozmiar chodzi niektórym to się wszystko kojarzy...... No komu? Kto "się czerwienił" pisząc o rozmiarze mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Przez was zastanawiamy się z żoną czy nie wybraliśmy za dużego A tam mamy 202m2 netto + garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 12.02.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Przez was zastanawiamy się z żoną czy nie wybraliśmy za dużego A tam mamy 202m2 netto + garaż Stanowczo, ale jakie możliwości taki dom:) Zwłaszcza ten dach to Was pokosztuje...ale napewno efekt będzie piekny... Ale o gustach się nie dyskutuje. Ogólnie fajnyyy, spoko domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.02.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Przez was zastanawiamy się z żoną czy nie wybraliśmy za dużego A tam mamy 202m2 netto + garaż Stanowczo, ale jakie możliwości taki dom:) Zwłaszcza ten dach to Was pokosztuje...ale napewno efekt będzie piekny... Ale o gustach się nie dyskutuje. Ogólnie fajnyyy, spoko domek. Jutro przyjeżdża dekarz na szczegółową wycenę dachówki ceramicznej Chce za ułożenie 25 zł dachówka i 10 zł obróbka. Dachówka z gąsiorami "jesienny liść" to koszt 15 tys.+ folia itp Napiszcie proszę czy cena robocizny jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.02.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Jest jeden plus tej wielkiej budowli - zostaje mało miejsca dla trawki wiec mało koszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 12.02.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Jest jeden plus tej wielkiej budowli - zostaje mało miejsca dla trawki wiec mało koszenia Szczerze mówiąc, ładny domek, ja bym się na niego nie rzucił bo dla mnie za duży i za dużo dachu , a ponieważ 90% zamierzam sam robic to mierze siły na zamiary, dlatego Nasz jest troszkę mniejszy i prostszy. Co do ceny za dach to ci nie odpowiem , gdyż ewentualnie obróbki blacharskie to może mi ktos zrobi , albo powygina w/g mojej sugesati blachę, ale pamiętaj ze tych blaszek wkoło przy kopertach i cudach jest sporo, a to wychodzi obwód dachu razy conajmniej 3 x 10 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Przez was zastanawiamy się z żoną czy nie wybraliśmy za dużego A tam mamy 202m2 netto + garaż Stanowczo, ale jakie możliwości taki dom:) Zwłaszcza ten dach to Was pokosztuje...ale napewno efekt będzie piekny... Ale o gustach się nie dyskutuje. Ogólnie fajnyyy, spoko domek. a co ty chcesz od dachu bez lukarn mało okien dachowych troche spory ale nic takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts