Aga_i_Janusz 20.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Więc może niech będzie ta 15:30 żeby zamknąć temat. Miejsce Pizzeria Milanówek Data: 2007.02.24 (??) ZA - Aga_i_Janusz + Weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 20.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dobra, proszę państwa to ustalmy w końcu tą godzinę spotkania. Padła tu chyba jedna z propozycji g. 15:30. Więc może niech będzie ta 15:30 żeby zamknąć temat. Miejsce Pizzeria Milanówek Data: 2007.02.24 (??) pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wprowadziłem mały zamęt...chodzi o datę wcześniej proponowana była Niedziela...więc chodzi o Niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 20.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wprowadziłem mały zamęt...chodzi o datę wcześniej proponowana była Niedziela...więc chodzi o Niedzielę... niedziela ok zabookujesz stolik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dobra, proszę państwa to ustalmy w końcu tą godzinę spotkania. Padła tu chyba jedna z propozycji g. 15:30. Więc może niech będzie ta 15:30 żeby zamknąć temat. Miejsce Pizzeria Milanówek Data: 2007.02.25 NIEDZIELA Nooo, widzę że wprowadzasz w życie swój plan Dobrze, że chociaż nie 15:47 A nie może być chociaż 15:00 ? p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa wersja strony. W fazie testów wpisy do książki można dodawać bez logowania, ale po testach wszystko zostanie usunięte. Jeśli chodzi o rejestrację, to docelowo będzie ona powiązana z loginami z forum, więc obecnie można się zarejestrować tylko w celach testowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No widzisz...temat przyschnął a ja nawet o tobie zapomniałem.. No właśnie kolega AS im później zaczniemy tym krócej będzie Więc faktycznie, może zróbmy 15:00?? No kolego...wielkie pokłony się należą...niezła robota...no i ogrom dobrej roboty... Pytanie tylko....czy rozbudowa kategori/tworzenie kategori będzie dostępne?? A ty kreciku jeden...ujawniłeś się wreszcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 20.02.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No widzisz...temat przyschnął a ja nawet o tobie zapomniałem.. No właśnie kolega AS im później zaczniemy tym krócej będzie Więc faktycznie, może zróbmy 15:00?? nie no, jak z babami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 20.02.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa wersja strony. W fazie testów wpisy do książki można dodawać bez logowania, ale po testach wszystko zostanie usunięte. Jeśli chodzi o rejestrację, to docelowo będzie ona powiązana z loginami z forum, więc obecnie można się zarejestrować tylko w celach testowych. miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No widzisz...temat przyschnął a ja nawet o tobie zapomniałem.. No właśnie kolega AS im później zaczniemy tym krócej będzie Więc faktycznie, może zróbmy 15:00?? Jeżeli komuś 15:30 "ratuje życie" to niech już będzie. Mój pobyt i tak jest uzależniony od samopoczucia najmłodszej latorośli. Mam nadzieję, że da parę minut posiedzieć No kolego...wielkie pokłony się należą...niezła robota...no i ogrom dobrej roboty... Pytanie tylko....czy rozbudowa kategori/tworzenie kategori będzie dostępne?? Moim zdaniem, kategorie są na tyle skończonym zbiorem, że dla zachowania porządku powinna się tym zajmować ograniczona liczba osób (czyli na razie ja ). Jest taka kategoria "inne" i przy braku odpowiedniej kategorii wpis należy dodawać tam! Ja będę dodawał brakujące kategorie i przesuwał wpisy. Chyba nie jest to najgorsze rozwiązanie. Poza tym, jest jeszcze jedna "specjalna" kategoria - "czarna lista", to wiadomo, dla zasłużonych. Wpisy można dodawać jednocześnie do 5 kategorii, więc jeżeli mamy np. zasłużonego murarza, to dodajemy go jednocześnie do "Murarzy" i do "Czarnej Listy". A ty kreciku jeden...ujawniłeś się wreszcie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 miodzio no bez przesady poza tym, liczę na Twoją fachową pomoc przy opracowaniu szaty graficznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 20.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 miodzio no bez przesady poza tym, liczę na Twoją fachową pomoc przy opracowaniu szaty graficznej to co kobiecą reką - różyk z fioletem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Pewnie....do tego ciapki i kwiatki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 20.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa wersja strony. W fazie testów wpisy do książki można dodawać bez logowania, ale po testach wszystko zostanie usunięte. Jeśli chodzi o rejestrację, to docelowo będzie ona powiązana z loginami z forum, więc obecnie można się zarejestrować tylko w celach testowych. No naprawde super:) jak będziemy się logować to dobrze byłoby, żeby było widac kto dodał dany kontakt. I Kerowników bym zamieniła na kierowników, ale to niekoniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 I Kerowników bym zamieniła na kierowników, ale to niekoniecznie:) Oho...zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 20.02.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 jak będziemy się logować to dobrze byłoby, żeby było widac kto dodał dany kontakt. Tak już jest. Możesz się zarejestrować testowo. Potem jak się zalogujesz i coś dopiszesz, to będzie widać, że to Twój wpis. I Kerowników bym zamieniła na kierowników, ale to niekoniecznie:) "Kerownicy" poprawieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 20.02.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witajcie, Poradźcie proszę skąd by tu baraczek wziąć (znaczy kupić, wynająć) na budowę. Potrzebuję na budowę jako mieszkanko dla ekipy; ruszamy za miesiąc i nie mamy ich gdzie ulokować. Z góry dziękuję za poradę w Strzeniówce stoją baraczki po 400zł za m-c 602294565 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 20.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Oho...zaczęło się złośliwosc czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.02.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Lidex,ja widziałem taki barakowóz po prawej stronie przy drodze, która biegnie od skrzyżowania za szkołą w Adamowiźnie w kierunku do cukierni Roszkowskiego ( skręcasz w lewo na tym skrzyzowaniu jadąc w kierunku do Grodziska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.02.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Roszkowskiego To chyba coś nowego?? Ja znam Rzeczkowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Komunikat!!Spotkanie odbędzie się w Pizzeri Gemini Milanówek ul. Głowackiego 7AGodzina: 15:00Data: 2007.02.25 Niedziela.Dokonałem rezerwacji na 15 osób. Koniec, kropka, kaplica, przepadło, amen w pacierzu, czym skorupka za młodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts