Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość ~AS~
Dobra, proszę państwa to ustalmy w końcu tą godzinę spotkania.

Padła tu chyba jedna z propozycji g. 15:30.

Więc może niech będzie ta 15:30 żeby zamknąć temat.

Miejsce Pizzeria Milanówek

Data: 2007.02.25 NIEDZIELA

Nooo, widzę że wprowadzasz w życie swój plan 8)

Dobrze, że chociaż nie 15:47 ;)

A nie może być chociaż 15:00 ?

p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa ;) wersja strony. W fazie testów wpisy do książki można dodawać bez logowania, ale po testach wszystko zostanie usunięte. Jeśli chodzi o rejestrację, to docelowo będzie ona powiązana z loginami z forum, więc obecnie można się zarejestrować tylko w celach testowych.

No widzisz...temat przyschnął a ja nawet o tobie zapomniałem..

No właśnie kolega AS im później zaczniemy tym krócej będzie :-)

Więc faktycznie, może zróbmy 15:00??

No kolego...wielkie pokłony się należą...niezła robota...no i ogrom dobrej roboty...

Pytanie tylko....czy rozbudowa kategori/tworzenie kategori będzie dostępne??

A ty kreciku jeden...ujawniłeś się wreszcie :-) !!

p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa ;) wersja strony. W fazie testów wpisy do książki można dodawać bez logowania, ale po testach wszystko zostanie usunięte. Jeśli chodzi o rejestrację, to docelowo będzie ona powiązana z loginami z forum, więc obecnie można się zarejestrować tylko w celach testowych.

miodzio :D :D

Gość ~AS~
No widzisz...temat przyschnął a ja nawet o tobie zapomniałem..

No właśnie kolega AS im później zaczniemy tym krócej będzie :-)

Więc faktycznie, może zróbmy 15:00??

Jeżeli komuś 15:30 "ratuje życie" to niech już będzie. Mój pobyt i tak jest uzależniony od samopoczucia najmłodszej latorośli. Mam nadzieję, że da parę minut posiedzieć :)

No kolego...wielkie pokłony się należą...niezła robota...no i ogrom dobrej roboty...

Pytanie tylko....czy rozbudowa kategori/tworzenie kategori będzie dostępne??

Moim zdaniem, kategorie są na tyle skończonym zbiorem, że dla zachowania porządku powinna się tym zajmować ograniczona liczba osób (czyli na razie ja :) ). Jest taka kategoria "inne" i przy braku odpowiedniej kategorii wpis należy dodawać tam! Ja będę dodawał brakujące kategorie i przesuwał wpisy. Chyba nie jest to najgorsze rozwiązanie. Poza tym, jest jeszcze jedna "specjalna" kategoria - "czarna lista", to wiadomo, dla zasłużonych. Wpisy można dodawać jednocześnie do 5 kategorii, więc jeżeli mamy np. zasłużonego murarza, to dodajemy go jednocześnie do "Murarzy" i do "Czarnej Listy".

A ty kreciku jeden...ujawniłeś się wreszcie :-) !!
8)

No naprawde super:) jak będziemy się logować to dobrze byłoby, żeby było widac kto dodał dany kontakt. I Kerowników bym zamieniła na kierowników, ale to niekoniecznie:) :lol:

Gość ~AS~
jak będziemy się logować to dobrze byłoby, żeby było widac kto dodał dany kontakt.

Tak już jest. Możesz się zarejestrować testowo. Potem jak się zalogujesz i coś dopiszesz, to będzie widać, że to Twój wpis.

I Kerowników bym zamieniła na kierowników, ale to niekoniecznie:) :lol:

"Kerownicy" poprawieni ;)