jakub jankowski 20.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A ja pradu nie mam ale dzis dachówkę kupiłem. A co tam Jakub, napisz jaką wybrałeś ... Roben "jesienny liść" cena 2,66 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 20.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dokonałem rezerwacji na 15 osób. młodu... Oooo to kto pierwszy ten lepszy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 20.02.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 p.s. tu jest bardzo wczesna, alfa testowa wersja strony. W fazie testów wpisy do książki można dodawać bez logowania, ale po testach wszystko zostanie usunięte. Jeśli chodzi o rejestrację, to docelowo będzie ona powiązana z loginami z forum, więc obecnie można się zarejestrować tylko w celach testowych. fajnie sie zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 20.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A ja pradu nie mam ale dzis dachówkę kupiłem. A co tam Jakub, napisz jaką wybrałeś ... Roben "jesienny liść" cena 2,66 brutto Ja szukam kasztanowej. Dostałeś dobrą cenę, gdzie kupowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 20.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A ja pradu nie mam ale dzis dachówkę kupiłem. A co tam Jakub, napisz jaką wybrałeś ... Roben "jesienny liść" cena 2,66 brutto Ja szukam kasztanowej. Dostałeś dobrą cenę, gdzie kupowałeś ? Wiem (skromy jestem ) dlatego kupiłem wcześniej dachlux Wolice k.janek 739-75-45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 20.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 To jest EXPRES 2 tyg temu dostałem pozwolenie na budowe a prunt pędę miał prawdopodobnie w przyszłym tyg. Tylko nie wiem ile będzie to $ Wszystko da rade obejść Powinno to trwać pól roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 20.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 To jest EXPRES 2 tyg temu dostałem pozwolenie na budowe a prunt pędę miał prawdopodobnie w przyszłym tyg. Tylko nie wiem ile będzie to $ Wszystko da rade obejść Powinno to trwać pól roku Tempo rzeczywiście zawrotne ... ale widzę, że dajesz radę Też mogę się już pochwalić, że moje pozwolenie uprawomocniło się w ubiegłym tygodniu Teraz przeraża mnie koszmarna ilość decyzji do podjęcia przy rozpoczynaniu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 To jest EXPRES 2 tyg temu dostałem pozwolenie na budowe a prunt pędę miał prawdopodobnie w przyszłym tyg. Tylko nie wiem ile będzie to $ Wszystko da rade obejść Powinno to trwać pól roku Tempo rzeczywiście zawrotne ... ale widzę, że dajesz radę Też mogę się już pochwalić, że moje pozwolenie uprawomocniło się w ubiegłym tygodniu Teraz przeraża mnie koszmarna ilość decyzji do podjęcia przy rozpoczynaniu budowy spokojne teraz to jeszcze nic jak bedzie wykończeniówka to dopiero jest jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 20.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 To jest EXPRES 2 tyg temu dostałem pozwolenie na budowe a prunt pędę miał prawdopodobnie w przyszłym tyg. Tylko nie wiem ile będzie to $ Wszystko da rade obejść Powinno to trwać pól roku Tempo rzeczywiście zawrotne ... ale widzę, że dajesz radę Też mogę się już pochwalić, że moje pozwolenie uprawomocniło się w ubiegłym tygodniu Teraz przeraża mnie koszmarna ilość decyzji do podjęcia przy rozpoczynaniu budowy spokojne teraz to jeszcze nic jak bedzie wykończeniówka to dopiero jest jazda gawel ... nie kop leżącego lepiej napisz czy znasz jakiegoś pana koparkowego z ruśca, co by humus zebrał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 20.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 lepiej napisz czy znasz jakiegoś pana koparkowego z ruśca, co by humus zebrał ...Dzisiaj w Ruścu widziałem koparke przy hali. Coś tam kopią na zewnątrz. Podjedz zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Komunikat!! Spotkanie odbędzie się w Pizzeri Gemini Milanówek ul. Głowackiego 7A Godzina: 15:00 Data: 2007.02.25 Niedziela. Dokonałem rezerwacji na 15 osób. Koniec, kropka, kaplica, przepadło, amen w pacierzu, czym skorupka za młodu... bawcie się dobrze wymieniajcie doświadczenia i róbcie dużo zdjęć miłego spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Hans już jesteś na mapie... Ciekawe kiedy na grupie pojawi się Klos?? Dokumentacja będzie foto...a może i Video Jak popiją to może cyrki zaczną odstawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witajcie, Poradźcie proszę skąd by tu baraczek wziąć (znaczy kupić, wynająć) na budowę. Potrzebuję na budowę jako mieszkanko dla ekipy; ruszamy za miesiąc i nie mamy ich gdzie ulokować. Z góry dziękuję za poradę w Strzeniówce stoją baraczki po 400zł za m-c 602294565 I to chyba będzie najtańsza opcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 21.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witajcie, Poradźcie proszę skąd by tu baraczek wziąć (znaczy kupić, wynająć) na budowę. Potrzebuję na budowę jako mieszkanko dla ekipy; ruszamy za miesiąc i nie mamy ich gdzie ulokować. Z góry dziękuję za poradę w Strzeniówce stoją baraczki po 400zł za m-c 602294565 I to chyba będzie najtańsza opcja?? To zależy na jak długi okres jest planowana budowa. Jak ktoś chce zamknąć budynek w jeden sezon, to może tak, a jeżeli dłużej, to kontenery można taniej znaleźć, nie mówiąc o np. blaszakach. Zależy jeszcze, do czego ten "baraczek" ma służyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 W sumie racja...Może być też tak, że może lepiej by było kupić garaż blaszany??Po budowie zostanie i może się przyda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 To jest EXPRES 2 tyg temu dostałem pozwolenie na budowe a prunt pędę miał prawdopodobnie w przyszłym tyg. Tylko nie wiem ile będzie to $ Wszystko da rade obejść Powinno to trwać pól roku Tempo rzeczywiście zawrotne ... ale widzę, że dajesz radę Też mogę się już pochwalić, że moje pozwolenie uprawomocniło się w ubiegłym tygodniu Teraz przeraża mnie koszmarna ilość decyzji do podjęcia przy rozpoczynaniu budowy spokojne teraz to jeszcze nic jak bedzie wykończeniówka to dopiero jest jazda gawel ... nie kop leżącego lepiej napisz czy znasz jakiegoś pana koparkowego z ruśca, co by humus zebrał ... ja nie kopie ja informuję Ostrówek ma Pan Jacek Bajerski ze starej wsi 600 984 503 lub mam też namiar na koparke CASE ale to jest kawalek dalej od nas 602 171 089 powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 21.02.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 W sumie racja... Może być też tak, że może lepiej by było kupić garaż blaszany?? Po budowie zostanie i może się przyda?? jak już to tym mowa ... to może komuś już nie jest potrzebny blaszak pobudowlany ... chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 21.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 To jest EXPRES 2 tyg temu dostałem pozwolenie na budowe a prunt pędę miał prawdopodobnie w przyszłym tyg. Tylko nie wiem ile będzie to $ Wszystko da rade obejść Powinno to trwać pól roku Tempo rzeczywiście zawrotne ... ale widzę, że dajesz radę Też mogę się już pochwalić, że moje pozwolenie uprawomocniło się w ubiegłym tygodniu Teraz przeraża mnie koszmarna ilość decyzji do podjęcia przy rozpoczynaniu budowy spokojne teraz to jeszcze nic jak bedzie wykończeniówka to dopiero jest jazda gawel ... nie kop leżącego lepiej napisz czy znasz jakiegoś pana koparkowego z ruśca, co by humus zebrał ... ja nie kopie ja informuję Ostrówek ma Pan Jacek Bajerski ze starej wsi 600 984 503 lub mam też namiar na koparke CASE ale to jest kawalek dalej od nas 602 171 089 powodzenia. Dzięki Gaweł ... na Ciebie można zawsze liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Chyba coś między wami zaiskrzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts