wombaty2 21.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Nie moge powstrzymac sie od komentarza nt. piwnicy. Potwornie zaluje, ze jej nie mam i jeszcze bardziej zazdroszcze mini piwniczki Rysiowi. Do zobaczyska w niedziele ! ula A my niestety zegnamy sie z piwnica Jak na gmine Jaktorow to mamy bardzo sucho: lustro wody 1,7 - 2,2 m glebokosci, podsiaka spokojnie jeszcze ze 20 cm wyzej... Na piwnice zdecydowanie za wysoko ta woda... Coz, pewnie przy okazji sporo oszczedzimy ale wolelibysmy oszczedzac na czyms innym. Przy okazji dowiedzialem sie, ze mam na dzialce super piach do zaprawy i to za darmo Pozdrawiamy do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieczareczka 21.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hej wszystkim znajomym i nieznajomym gadulom zbliza sie wiosna, domek stoi i czeka az go ktos wykonczy a ja sobie mysle co zrobic z ogrodkiem; wyrownywaliscie u siebie teren a jesli tak to czym ? mamy piekna, piaszczysta glebe idealna do wzrostu sosenek - i to chyba na tyle jesli chodzi o rosliny, ktore na niej chetnie rosna; ale o trawnik bym w tym roku zawalczyla- chociaz wtedy od razu pewnie trzeba ziemia nawiezc ? nam piwnicy bylo szkoda jak zasypywali fundamenty - taki piekny dol i jeszcze tyle kasy trzeba bylo zaplacic za zasypanie nie wspomne juz o wrazeniach z zageszczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 22.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 zbliza sie wiosna, domek stoi i czeka az go ktos wykonczy a ja sobie mysle co zrobic z ogrodkiem; wyrownywaliscie u siebie teren a jesli tak to czym ? mamy piekna, piaszczysta glebe idealna do wzrostu sosenek - i to chyba na tyle jesli chodzi o rosliny, ktore na niej chetnie rosna; ale o trawnik bym w tym roku zawalczyla- chociaz wtedy od razu pewnie trzeba ziemia nawiezc ? zazdroszcze Ci tych dylematow, kiedy ja sie bede nad trawnikeim zastanawiac, jak dobrze pojdzie to wiosna 2008--ale to jest optymistyczny scenariusz Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 22.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dobra, proszę państwa to ustalmy w końcu tą godzinę spotkania. Padła tu chyba jedna z propozycji g. 15:30. Więc może niech będzie ta 15:30 żeby zamknąć temat. Miejsce Pizzeria Milanówek Data: 2007.02.25 NIEDZIELA Jeżeli to jeszcze aktualne to postaramy się wpaść, uzależniamy to tylko od pogody, oby była lepsza niż dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 22.02.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 W sumie racja... Może być też tak, że może lepiej by było kupić garaż blaszany?? Po budowie zostanie i może się przyda?? Witajcie, Dzięki forum a właściwie miłej forumowiczce z tej grupy znalazłam baraczek . Mam nadzieję, że ubijemy interesik. A ze po budowie można go odsprzedać, to tez fakt. Tak sobie myslałam, że barak będzie słuzył celom mieszkaniowym budowlańcom do ukończenia stanu surowego otwartego z dachem, czyli jakieś 3 miesiące, bo potem to już chyba niepotzrebny będzie? Jakie są wasze doświadczenia? My mamy ekipę do tego etapu "przyjezdną", a potem to już chyba "miejscowi" będą, to i spać będą we własnych domach. Takie mam wyobrażenia...ale jako że to dopiero początek, mogę się rozczarować ", Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 22.02.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A kto się zadeklarował na niedzielne spotkanko...Ulka bez Sławka i Senser i Zygmor z żoną i kto jeszcze napiszcie, proszę. A jak dojechać do tej pizzerii, to daleko od szosy (czyli ul. Królewskiej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 22.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A kto się zadeklarował na niedzielne spotkanko... Ulka bez Sławka i Senser i Zygmor z żoną i kto jeszcze napiszcie, proszę. A jak dojechać do tej pizzerii, to daleko od szosy (czyli ul. Królewskiej)? gospodynia spotkania nie jestem, ale odpowiem skoro nikt sie nie zglasza lista: 1. Sylvia1 2. Walaciki 3. Aga i Janusz 4. Ogniowy 5. bobo30 6. AS 7. asz 8. Wombaty2 (?) 9. Senser 10. MonQ chyba nikogo nie pominelam? Gemini, ul. Głowackiego 7a mapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.02.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A kto się zadeklarował na niedzielne spotkanko... Ulka bez Sławka i Senser i Zygmor z żoną i kto jeszcze napiszcie, proszę. A jak dojechać do tej pizzerii, to daleko od szosy (czyli ul. Królewskiej)? swego czasu Senser naliczył następujące osoby zgłaszające chęć wzięcia udziału w spotkaniu: 1. Sylvia1 2. Walaciki 3. Aga i Janusz 4. Ogniowy 5. bobo30 6. AS 7. asz 8. Wombaty2 (?) 9. Senser 10.Ula 11.Zygmor jeśli kogoś pominęłam to przepraszam a jeśli się nie pomyliłam to pizzeria jest tu: http://img340.imageshack.us/img340/3845/gemyk1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 22.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Sylvia1, przepraszam, że Ciebie pominąłem. Dziękuję, teraz z zamkniętymi oczami trafimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 22.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 lepiej napisz czy znasz jakiegoś pana koparkowego z ruśca, co by humus zebrał ... gościu z Parol chyba Robert ma Caterpilara tzn ze zrobi to trzy razy szybciej niż ostrówek 602171089 u mnie zrobił bardzo ładnie tzn równo i nie zdjął za dużo zajęło mu to 1,5 godziny. jeszcze mam taki namiar p. Bogdan 603919221 - ostrówek, ale o tym gościu nic nie wiem niepytany ale cztający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 23.02.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 No to czas się przedstawić. Jestem Fido__ (IRL Tomek). Czytam Was sobie od jakiegoś czasu. Nasza ekipa to Ja, Iza + 3 małe istoty. Walczymy z materią w Wycinkach Osowskich (ul. Jałowcowa) - domek jak w awatarze. Przygarniecie i doradzicie czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 cześć fido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 A kto się zadeklarował na niedzielne spotkanko... Ulka bez Sławka i Senser i Zygmor z żoną i kto jeszcze napiszcie, proszę. A jak dojechać do tej pizzerii, to daleko od szosy (czyli ul. Królewskiej)? A szukać to nie potrafimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 23.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 No to czas się przedstawić. Jestem Fido__ (...) cześć fido hehe, ale śmiesznie wyszło, jak na mitingu jakimś Walczymy z materią w Wycinkach Osowskich (ul. Jałowcowa). Przygarniecie i doradzicie czasami? To jesteś sąsiadem Jolki, Hansa_68 i Mandre. Witamy, witamy. Oczywiście, że przygarniemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.02.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Możemy przygarnąć... Trzeba tylko ustalić grafik, kto ma kiedy żarcie przynosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 23.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 lepiej napisz czy znasz jakiegoś pana koparkowego z ruśca, co by humus zebrał Marek 507046117 Kajetany (chyba). Polecam-przynajmniej nie walczy z maszyną. Miałem już chyba 5 koparek-najlepszy operator Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 23.02.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Senser - dopiero teraz zauważyłem pole Skąd pod Twoim awatarem. No no - wiedziałem że planowany jest remont Pałacu Prezydenta ale że tymczasowe lokum będzie w Musułłach - o tym nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.02.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 witaj Fido- Izo fajnie, że grupa nam się rozrasta na jakim etapie budowy jesteś?? pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 23.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 cześć Fido,Przygarniemy cię wskakuj i czuj się przyjęty.Pytaj o wszystko co cię boli, my tu za terapeutów jesteśmy...Ja zapraszam do tematów ogrodniczych, wiesz gdzie... ale jak znam odpowiedź w innym temacie to też chętnie odpowiem, tylko nie bój się zadawać pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 23.02.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzięki za bardzo miłe przyjęcie Nasz stan, to stan surowy od dwóch lat Ale teraz wrzucamy trójkę i zamierzamy do końca roku doprowadzić się do stanu permanentnego zamieszkania. Okna zamówione, umawianie ekipy w zaawansowanym stadium... Mam jednak inne pytanie. Czy macie dzieci w wieku gimnazjalnym? Jak oceniacie gimnazjum w Józefinie? Nasz najstarszy syn od września musi się na coś zdecydować. I nie wiemy czy Grodzisk, czy Józefina... A może są jakieś inne opcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts