Senser 26.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A tak ogólnie to faktycznie... STO LAT STO LAT ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 26.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Senser, o ile się nie mylę, to źle kogoś podpisałeś "wombaty2". Niestety nie kojarzę jaki jest prawidłowy nick (sorry), ale wombaty2 siedzieli obok nas przy drugim końcu stołu. No chyba, że to ja coś pomieszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 26.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Senser, o ile się nie mylę, to źle kogoś podpisałeś "wombaty2". Niestety nie kojarzę jaki jest prawidłowy nick (sorry), ale wombaty2 siedzieli obok nas przy drugim końcu stołu. No chyba, że to ja coś pomieszałem. faktycznie to nie Wombaty tylko kto to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.02.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 ojjjjjjjj ale przeoczylismy taka impreze buuuuuuuuuuuu niedaruje sobie ale nic niewiedzialam a dzisiaj dopiero mam komp, wiec deczko poniewczasie a tyle nowych osob no Bobo30 , meza chyba niezwaiodlam postaram sie byc na nastepnym spotkanku, i miec conieco a nans na mapce niema, wlasnie ogladalm ta wersje co jest robiona naszej strony grupowej PROSZE wpiszcie nas dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a nans na mapce niema, wlasnie ogladalm ta wersje co jest robiona naszej strony grupowej PROSZE wpiszcie nas dziekuje Wpisać można...tylko pytanie gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 faktycznie to nie Wombaty tylko kto to ??? Ja nie wiem o co wam chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 26.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 faktycznie to nie Wombaty tylko kto to ??? Ja nie wiem o co wam chodzi?? my wombaty tez nie wiemy o co chodzi, bo nie widzimy zeby ktos (Senser) nas oznakowal naszym nikiem ale gdyby ktos ciekawy chcial sobie przypomniec jak wygladamy, to siedzielismy przez dlugi czas pomiedzy ~AS~ami a Monkiem w poblizu Walacikow. Widac nas na pierwszym zdjeciu - taka fajna babeczka w golfie i taki jeden w t-szircie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 26.02.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 PS Ale numer, jestem pierwszy na setnej stronie Hehehe, no to stawiasz:)... Cóż poradzić, trzeba będzie to sie postawi... Dla Ciebie Ogniowy - bedzie tak jak preferujesz - piwko bezalkoholowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 faktycznie to nie Wombaty tylko kto to ??? Ja nie wiem o co wam chodzi?? my wombaty tez nie wiemy o co chodzi, bo nie widzimy zeby ktos (Senser) nas oznakowal naszym nikiem ale gdyby ktos ciekawy chcial sobie przypomniec jak wygladamy, to siedzielismy przez dlugi czas pomiedzy ~AS~ami a Monkiem w poblizu Walacikow. Widac nas na pierwszym zdjeciu - taka fajna babeczka w golfie i taki jeden w t-szircie proszę bardzo: http://img405.imageshack.us/img405/1863/74885037ackccr5hge4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 26.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 proszę bardzo: http://img405.imageshack.us/img405/1863/74885037ackccr5hge4.jpg i oto chodzilo Sylwia1 !! a Senser spryciarz to juz zdjęcie podmienił, hę ??? i sugeruje, że niby mamy z ASem problemy ze wzrokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rf600r 26.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No wiec... Jakoś w końcu tu dotarłem i........ część z Was juz poznałem na weekendowym spotkaniu w pizzerii w Milanówku. Mam na imię Marcin, ale na forum bedzie rf600r, bo przy rejestracji wyszło, że Marcinów to sporo tutaj. Na razie 1000 m działka w Starej Wsi k. Nadarzyna leży odłogiem, ale juz niedługo. Od czasu do czasu zamierzam Was pomęczyć pytaniami laika, wiec się nie irytujcie za bardzo Pozdrawiam Marcin "rf600r" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 26.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 PS Ale numer, jestem pierwszy na setnej stronie Hehehe, no to stawiasz:)... Cóż poradzić, trzeba będzie to sie postawi... Dla Ciebie Ogniowy - bedzie tak jak preferujesz - piwko bezalkoholowe Hej, to była wyjątkowo wyjątkowa sytuacja, normalnie nie gardzę Okocimiem, tym co to tylko dla orłów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Cóż mam nadzieje, że wszystko nam opowiedzą po powrocie, może jakieś pictures Fotki ze spotkania wrzuciłem na naszą stronkę. Niestety nie spisałem się za dobrze i zdjęć jest zaledwie kilka, na pewno nie wszystkich uwieczniłem. Mam nadzieję, że Senser uzupełni galerię swoją produkcją. A może ktoś jeszcze coś "pstryknął" ? Dzieki wielkie za fotki . Fajnie było jeszcze bardziej żałuje że mnie było , ale musze powiedzieć że nowi w grupie sami młodzi i teges czuje sie starzej niż mój awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No wiec... Jakoś w końcu tu dotarłem i........ część z Was juz poznałem na weekendowym spotkaniu w pizzerii w Milanówku. Mam na imię Marcin, ale na forum bedzie rf600r, bo przy rejestracji wyszło, że Marcinów to sporo tutaj. Na razie 1000 m działka w Starej Wsi k. Nadarzyna leży odłogiem, ale juz niedługo. Od czasu do czasu zamierzam Was pomęczyć pytaniami laika, wiec się nie irytujcie za bardzo Pozdrawiam Marcin "rf600r" No witam Sasiada z za miedzy (trasy katowickiej) . Na jakiej ulicy ta dzialka mam tam siostre na borówkowej i od czasu do czas rife a bike ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 26.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 proszę bardzo: i oto chodzilo Sylwia1 !! a Senser spryciarz to juz zdjęcie podmienił, hę ??? i sugeruje, że niby mamy z ASem problemy ze wzrokiem? wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.02.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 nie chca mi sie wszystkie zdjęcia otworzyć buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.02.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 no to pobalowaliście w dość dużym gronie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mam tam siostre na borówkowej A ładna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 27.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My też dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie i czekamy na następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 27.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ULA nie zdążyłem o wszystkim pogadać. Napisz dlaczego chcieliście zrezygnować z BARTOSZA, i co chcieliście w zamian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts