Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość ~AS~
Senser, o ile się nie mylę, to źle kogoś podpisałeś "wombaty2". Niestety nie kojarzę jaki jest prawidłowy nick (sorry), ale wombaty2 siedzieli obok nas przy drugim końcu stołu. No chyba, że to ja coś pomieszałem. :)

ojjjjjjjj ale przeoczylismy taka impreze

buuuuuuuuuuuu niedaruje sobie

ale nic niewiedzialam :-?

a dzisiaj dopiero mam komp, wiec deczko poniewczasie

a tyle nowych osob :D :D

no Bobo30 , meza chyba niezwaiodlam 8)

postaram sie byc na nastepnym spotkanku, i miec conieco :lol:

a nans na mapce niema, wlasnie ogladalm ta wersje co jest robiona naszej strony grupowej

PROSZE wpiszcie nas dziekuje :D

faktycznie to nie Wombaty

tylko kto to ???

Ja nie wiem o co wam chodzi?? 8) :lol:

my wombaty tez nie wiemy o co chodzi, bo nie widzimy zeby ktos (Senser) nas oznakowal naszym nikiem

ale gdyby ktos ciekawy chcial sobie przypomniec jak wygladamy, to siedzielismy przez dlugi czas pomiedzy ~AS~ami a Monkiem w poblizu Walacikow. Widac nas na pierwszym zdjeciu - taka fajna babeczka w golfie i taki jeden w t-szircie :D

faktycznie to nie Wombaty

tylko kto to ???

Ja nie wiem o co wam chodzi?? 8) :lol:

my wombaty tez nie wiemy o co chodzi, bo nie widzimy zeby ktos (Senser) nas oznakowal naszym nikiem

ale gdyby ktos ciekawy chcial sobie przypomniec jak wygladamy, to siedzielismy przez dlugi czas pomiedzy ~AS~ami a Monkiem w poblizu Walacikow. Widac nas na pierwszym zdjeciu - taka fajna babeczka w golfie i taki jeden w t-szircie :D

proszę bardzo:

http://img405.imageshack.us/img405/1863/74885037ackccr5hge4.jpg

No wiec...

Jakoś w końcu tu dotarłem i........ część z Was juz poznałem na weekendowym spotkaniu w pizzerii w Milanówku.

Mam na imię Marcin, ale na forum bedzie rf600r, bo przy rejestracji wyszło, że Marcinów to sporo tutaj.

Na razie 1000 m działka w Starej Wsi k. Nadarzyna leży odłogiem, ale juz niedługo.

Od czasu do czasu zamierzam Was pomęczyć pytaniami laika, wiec się nie irytujcie za bardzo

Pozdrawiam

Marcin "rf600r"

PS

Ale numer, jestem pierwszy na setnej stronie :D

Hehehe, no to stawiasz:)... :D

Cóż poradzić, trzeba będzie to sie postawi...

Dla Ciebie Ogniowy - bedzie tak jak preferujesz - piwko bezalkoholowe :lol: :lol:

Hej, to była wyjątkowo wyjątkowa sytuacja, normalnie nie gardzę Okocimiem, tym co to tylko dla orłów:)

Cóż mam nadzieje, że wszystko nam opowiedzą po powrocie, może jakieś pictures :D

Fotki ze spotkania wrzuciłem na naszą stronkę. Niestety nie spisałem się za dobrze i zdjęć jest zaledwie kilka, na pewno nie wszystkich uwieczniłem. Mam nadzieję, że Senser uzupełni galerię swoją produkcją. A może ktoś jeszcze coś "pstryknął" ?

Dzieki wielkie za fotki :D . Fajnie było jeszcze bardziej żałuje że mnie było :cry: , ale musze powiedzieć że nowi w grupie sami młodzi :o i teges czuje sie starzej niż mój awatarek :oops: :lol:

No wiec...

Jakoś w końcu tu dotarłem i........ część z Was juz poznałem na weekendowym spotkaniu w pizzerii w Milanówku.

Mam na imię Marcin, ale na forum bedzie rf600r, bo przy rejestracji wyszło, że Marcinów to sporo tutaj.

Na razie 1000 m działka w Starej Wsi k. Nadarzyna leży odłogiem, ale juz niedługo.

Od czasu do czasu zamierzam Was pomęczyć pytaniami laika, wiec się nie irytujcie za bardzo

Pozdrawiam

Marcin "rf600r"

No witam Sasiada z za miedzy (trasy katowickiej) :D . Na jakiej ulicy ta dzialka mam tam siostre na borówkowej i od czasu do czas rife a bike :D ?