Aga_i_Janusz 27.02.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 no no no, rzeczywiscie fajnie to spotkanko wygladało... szkoda szkoda, ale przeciez rodziny chorej niezostawisz. Wiosna idzie wiec myslę, że bedziemy mieli okazję cześciej sie widywac w plenerze. Poki co KUPILAM PROJEKT:) Wszelkie uwagi jak go ulepszyc mile widziane dom w rododendronach 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 27.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja również dziękuję wszystkim obecnym za spotkanie ... było smacznie i bardzo miło. Mam tylko nadzieję, że na kolejnym spotkaniu nie będę jedynym przedstawicielem Ruśca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 27.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witamy, szkoda ze nas z wami nie bylo ale u nas duze zmiany, rodzina nam sie powiekszyla a z oseskiem po knajpach nie wypada sie walesac no ale do nastepnego spotkania to mala juz podrosnie wiec mamy nadzieje, ze nadrobimy .... a jeszcze pochwalimy sie, ze chata stoi juz w tak zwanym stanie deweloperskim i w sobote wchodzi ekipa wykonczeniowa, optymistycznie w dlugi weekend majowy przeprowadzka pozdrawiamy serdecznie rysiu i zona rysia gabRysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grotolaz 27.02.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A ja zaczynam poszukiwania glazurnika, bo mój właśnie zrezygnował, więc wszystkich proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 27.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Wreszcie mam internet po tygodniowym przepięciu z TPsa do NETII. Dlatego dopiero teraz mogę podziękować za spotkanie. Duże buziaki dla Uli i Sławka (już w niedzielę byliśmy oglądać ich dom). A na koniec to wrócili z "zimy murarze" i za 2 tyg będę miał stan ZERO. Jeszcze raz dziękuje za porady i do następnego zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.02.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mam tam siostre na borówkowej A ładna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wreszcie mam internet po tygodniowym przepięciu z TPsa do NETII. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?? Masz na myśli okres zmiany regulaminu przez TP?? Czy ty korzystasz z netu Netii w Grodzisku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wreszcie mam internet po tygodniowym przepięciu z TPsa do NETII. Możesz powiedzieć o tym coś więcej?? Masz na myśli okres zmiany regulaminu przez TP?? Czy ty korzystasz z netu Netii w Grodzisku??? Korzystając z możliwości wypowiedzenia umowy do 14 lutego przeszedłem do Netii ale na łączach TPSA. Złożyłem wniosek na 6mb Wczoraj miałem 2mb Nie wiem jak to będzie chodzić ale chciałem mieć wkład w dosraniu TPsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 28.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Moi Drodzy, u mnie niedługo ma zacząć się kopanie fundamentów, więc się rozglądam za geodetą do wytyczenia budynku. Wychodzi na to, że koszt wytyczenia w naszej okolicy nie schodzi poniżej 600zł (ławy drutowe, 5 osi). Czy Wy też tyle płaciliście ? Podzielcie się wiedzą w tym temacie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 28.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 chciałem mieć wkład w dosraniu TPsie ha ha ha szczytna idea jak na razie to widzac ich podejscie do klienta indywidualnego nie wydaje mi sie by sie tym specjalnie przejmowali (co mnie nieco dziwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 28.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Proszę o pomoc. Gdzieś, kiedyś, niedawno wymienialiście adresy do firmy, która montuje szamba. Prosze o namiary pleassssssssss!!!.Izat co z Twoimi parapetami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 28.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 A macie moze jakiegos sprawnego elektryka ktory mogl by mi podlaczyc prowizorke budowlana (energetyka Jeziorna)? Bo 'polecony' przez energetyke stawia warunek ze 'TAK' ale jak tez wykona cala instalacje w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Proszę o pomoc. Gdzieś, kiedyś, niedawno wymienialiście adresy do firmy, która montuje szamba. Prosze o namiary pleassssssssss!!!. Izat co z Twoimi parapetami ? namiar na bardzo sprawną i fachową firmę od szamba 602 32 59 04 polecam jeśli chodzi o parapety to w przyszłym tygodniu będą montowane już nie mogę się ich doczekać ponoć są bardzo ładne jak zrobię zdjęcia to podeślę Ci pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 28.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Izat jesteś niezawodna. Wieeeeeelkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 28.02.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 A na koniec to wrócili z "zimy murarze" i za 2 tyg będę miał stan ZERO. Jeszcze raz dziękuje za porady i do następnego zobaczenia. a mozesz podac do nich numer telefonu? I czy ktos z okolic grodziska ma moze przydomowa oczyszczalnie scieków? zastanwiam sie czy wogole probowac to przewalczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 28.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 I czy ktos z okolic grodziska ma moze przydomowa oczyszczalnie scieków? zastanwiam sie czy wogole probowac to przewalczyc... A masz nisko wode na dzialce? Przewalczyc pewnie sie da, ale np u mnie troche ciezko, bo woda jest czasami 30cm ponizej poziomu terenu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 28.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 I czy ktos z okolic grodziska ma moze przydomowa oczyszczalnie scieków? zastanwiam sie czy wogole probowac to przewalczyc... Jeśli zaliczam się do okolic Grodziska, to tak. I nie ma z tym żadnej walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Przed tym czy walczyć czy nie sugerowałbym wybadać grunt...może się okazać, że masz samą glinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 28.02.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Moi Drodzy, u mnie niedługo ma zacząć się kopanie fundamentów, więc się rozglądam za geodetą do wytyczenia budynku. Wychodzi na to, że koszt wytyczenia w naszej okolicy nie schodzi poniżej 600zł (ławy drutowe, 5 osi). Czy Wy też tyle płaciliście ? Podzielcie się wiedzą w tym temacie Jacek Ja jeszcze nie wytyczałem, ale przymiarki pokazały ze 600 to jest dobra cena.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 28.02.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Przed tym czy walczyć czy nie sugerowałbym wybadać grunt...może się okazać, że masz samą glinę... I na to są sposoby. Zależy na ile komuś zależy i ile chce na to wydać. Chyba, że ktoś pole manewru ogranicza do "tradycyjnego" rozsączania drenażem w rodzimym gruncie, to wtedy warunki lokalne grają kluczową rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts