ostry 05.03.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Szanowna Grupo Prosze o pomoc w znalezieniu szpeca od c.o. , c.w.u. i innych "rurek". Jak dotad nie udalo mi sie znalezc nikogo kto wzbudzal by zaufanie... Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ostry, Ty jednak żyjesz naskorb plisss parę słów jak się mają Twoje włości a nie tak cichutko siedzisz jak myszka pod miotełką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 05.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ostry, Ty jednak żyjesz naskorb plisss parę słów jak się mają Twoje włości a nie tak cichutko siedzisz jak myszka pod miotełką Siemka Izat Zyje, zyje... Pracodawce zmienilem i tak sobie poprawilem ze nie mam czasu na Forum zgladnac Budowa stoi i czeka okna, alarm, hydraulike, elektryke itd itp. A tak a propos to odwiedzilem Twoj domek Sliczny. Szkoda ze Cie akurat nie bylo. Umowe z dekarzem Koprowskim u Ciebie podpisalem. Mam nadzieje ze miejsce podpisania umowy przyniesie mi szczescie i dach bedzie pierwsza klasa Kiedy u Ciebie przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 ostry, Ty jednak żyjesz naskorb plisss parę słów jak się mają Twoje włości a nie tak cichutko siedzisz jak myszka pod miotełką Siemka Izat Zyje, zyje... Pracodawce zmienilem i tak sobie poprawilem ze nie mam czasu na Forum zgladnac Budowa stoi i czeka okna, alarm, hydraulike, elektryke itd itp. A tak a propos to odwiedzilem Twoj domek Sliczny. Szkoda ze Cie akurat nie bylo. Umowe z dekarzem Koprowskim u Ciebie podpisalem. Mam nadzieje ze miejsce podpisania umowy przyniesie mi szczescie i dach bedzie pierwsza klasa Kiedy u Ciebie przeprowadzka? Maćku, to chyba jakieś komisowe mi się należy poza tym wynajem sali konferencyjnej w Rezydencji też kosztuje ja też żałuję, że mnie nie było mogłeś uprzedzić .... a GG to już zmieniłeś czy jak ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 05.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ma ktos najświeższe informacje gdzie najbliżej mnie i za ile można dostać beton z gruchy?? (Radziejowice jakby ktos nie wiedział) Będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 05.03.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Kochani, a u mnie dach niedługo będzie się kładł nad poddaszem.Poszukuję gwoździarki, albo zszywacza dekarskiego, bo pewnie sam będę kładł gont bitumiczny.Ewentualnie proszę o radę skąd to pozyskać na kilka dni, lub tydzień, bo wszystko będzie się odbywać na płycie OSB, a to trudny materiał do mocowania papy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 06.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Aga, Polecam hurtownie Hael ( tel 7298969) w Strzeniowce. Wyglada niepozornie ale moga zalatwic wszystko i to po duzo lepszych cenach niz inne hurtownie w okolicy. Dzieki - niestety nie sa na dzien dobry najtansi (9,2 za pustak 24 z transportem) - to w Zalesiu znalazlam za 9... szukam zatem dalej:) 7,25 sa w Garwolinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Szanowna Grupo Prosze o pomoc w znalezieniu szpeca od c.o. , c.w.u. i innych "rurek". Jak dotad nie udalo mi sie znalezc nikogo kto wzbudzal by zaufanie... Pozdr! Jeśli chodzi o hydraulika to polecam tego, przy okazji zerkniesz na naszą stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam Grupęmam pytanie - może umiecie mi pomóc - zdaje się, ze będę szukać działki na trasie katowickiej - nadarzyn,podkowa, falenty i tak dalej (wymieniłam tylko miejscowości ktore mi się rzucają w oczy:>)czy możecie mi polecić gdzie szukac działki i jakie u Was są mniej więcej ceny za metraż gruntu?Sorki za zbyt rozwlekłe pytanie ale coś nie moge znaleźć osobnego tematu pt działki na południu Warszawy:>pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 06.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Witam Grupę mam pytanie - może umiecie mi pomóc - zdaje się, ze będę szukać działki na trasie katowickiej - nadarzyn,podkowa, falenty i tak dalej (wymieniłam tylko miejscowości ktore mi się rzucają w oczy:>) czy możecie mi polecić gdzie szukac działki i jakie u Was są mniej więcej ceny za metraż gruntu? Sorki za zbyt rozwlekłe pytanie ale coś nie moge znaleźć osobnego tematu pt działki na południu Warszawy:> pozdrawiam w naszej gminie (Żabia Wola), jakieś 10 km za Nadarzynem ceny kształtują sie od 30 do 80 pln za metr, miejscowości wzdłuż trasy katowickeij: Żelechów, Osowiec, Musuły itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Działki są chyba w każdym z tych miejsc coś znajdziesz...W moich Musułach ceny są pewnie od 60 zł do może 120 zł (i okolice).Z chęcią polecił bym ci "moje" sąsiednie działki ale niestety (chyba) właściciel się wstrzymał...działki ładne w kwadratach nie ma się do czego przyczepić od 1200 do 1600 m2.Chyba lepszej metody nie będzie jak tylko osobist wycieczka.Ja i sto innych osób da ci namiar...a dla ciebie będzie to tylko namiar..Nie będziesz tego widział a tak się raczej nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 w naszej gminie (Żabia Wola), jakieś 10 km za Nadarzynem ceny kształtują sie od 30 do 80 pln za metr, A gdzie są po 30 zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 06.03.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ma ktos najświeższe informacje gdzie najbliżej mnie i za ile można dostać beton z gruchy?? (Radziejowice jakby ktos nie wiedział) Będę wdzięczny... Ja brałem z grodziska. Jadąc w stronę błonia pierwsza w prawo zaraz za wiaduktem - widać. Całkiem tania betoniarnia i wg mojego majstra beton pierwsza klasa. I nie o budokrusz mi chodzi, który jest trochę dalej. tel. 0-22 755 55 93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 06.03.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 czeeee studniarz to Paluchowski 502286560 polecam Takze polecam Dzięki za ten namiar. Byłem w szoku. Poprzedni studniarz z którym gadałem powiedział mi, że może w czerwcu. A Pan Paluchowski może wiercić już w przyszłym tygodniu. Biorąc pod uwagę wasze dobre rekomendacje, zdecydowałem się na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ile ten studniarz bierze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 06.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 w naszej gminie (Żabia Wola), jakieś 10 km za Nadarzynem ceny kształtują sie od 30 do 80 pln za metr, A gdzie są po 30 zł?? niedawno nasza gmina robila przetarg, teściowa szukała, Żelechów... mogę też podać namiary na babeczkę która sprzedawała w grudniu po 35 pln, jedyny minus to odległośc od mediów, koło 200 m , jest też fajne osiedle Osowiecki Dwór gdzie działki sa juz uzbrojone, osiedle jest zamnknięte i tam są po 50 EUR, wiec wszystko zależy od standardu, uzbrojenia itd no a poza tym ceny ida galopem w górę...więc ytrzeba się spieszyć, jeśli chodzi o rejony Podkowa, Milanowek to tam jest duuuuzooo drożej wiec nawet nie sprawdzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 06.03.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ile ten studniarz bierze?? Aktualnie 100zł/metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 06.03.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ma ktos najświeższe informacje gdzie najbliżej mnie i za ile można dostać beton z gruchy?? (Radziejowice jakby ktos nie wiedział) Będę wdzięczny... Ja brałem z grodziska. Jadąc w stronę błonia pierwsza w prawo zaraz za wiaduktem - widać. Całkiem tania betoniarnia i wg mojego majstra beton pierwsza klasa. I nie o budokrusz mi chodzi, który jest trochę dalej. tel. 0-22 755 55 93 Sprawdziłem ceny na dziś - ceny netto: B-20 - 211 za metr Dojazd jak do mnie 30 km - 80 za gruchę. Pompa 200 godzina pracy i 100 dojazd. Drogo??, czy cena OK?? A tak na marginesie _ widziałem , że gruchy maja takie długie podajniki...czy każda tak ma ?? i jakiej to może być długości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 06.03.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ile ten studniarz bierze?? Aktualnie 100zł/metr to jaka wersje studni wziales? u nas bedzie robil w przyszlym tygodniu pod koniec i bedzie po 60 zł z mb + 200 filtry, a wode mamy na 29m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 06.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 dostałam pierwszą wycenę od Pana Staszka z Ksiązenic - 43 stan surowy otwarty z więźbą dachową... wydaje mi sie ze to troche drogawo... Kto mi może jeszcze polecić w miare sprawdzoną, ale tańszą ekipe? PLIS PLIS PLIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts