Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ostry, Ty jednak żyjesz :D

naskorb plisss parę słów jak się mają Twoje włości

a nie tak cichutko siedzisz jak myszka pod miotełką :)

Siemka Izat :)

Zyje, zyje... Pracodawce zmienilem i tak sobie poprawilem ze nie mam czasu na Forum zgladnac ;)

Budowa stoi i czeka okna, alarm, hydraulike, elektryke itd itp. A tak a propos to odwiedzilem Twoj domek :) Sliczny. Szkoda ze Cie akurat nie bylo. Umowe z dekarzem Koprowskim u Ciebie podpisalem. Mam nadzieje ze miejsce podpisania umowy przyniesie mi szczescie i dach bedzie pierwsza klasa :)

Kiedy u Ciebie przeprowadzka? :)

ostry, Ty jednak żyjesz :D

naskorb plisss parę słów jak się mają Twoje włości

a nie tak cichutko siedzisz jak myszka pod miotełką :)

Siemka Izat :)

Zyje, zyje... Pracodawce zmienilem i tak sobie poprawilem ze nie mam czasu na Forum zgladnac ;)

Budowa stoi i czeka okna, alarm, hydraulike, elektryke itd itp. A tak a propos to odwiedzilem Twoj domek :) Sliczny. Szkoda ze Cie akurat nie bylo. Umowe z dekarzem Koprowskim u Ciebie podpisalem. Mam nadzieje ze miejsce podpisania umowy przyniesie mi szczescie i dach bedzie pierwsza klasa :)

Kiedy u Ciebie przeprowadzka? :)

Maćku, to chyba jakieś komisowe mi się należy ;)

poza tym wynajem sali konferencyjnej w Rezydencji też kosztuje :D

ja też żałuję, że mnie nie było :(

mogłeś uprzedzić ....

a GG to już zmieniłeś czy jak ...??

Kochani, a u mnie dach niedługo będzie się kładł nad poddaszem.

Poszukuję gwoździarki, albo zszywacza dekarskiego, bo pewnie sam będę kładł gont bitumiczny.

Ewentualnie proszę o radę skąd to pozyskać na kilka dni, lub tydzień, bo wszystko będzie się odbywać na płycie OSB, a to trudny materiał do mocowania papy.

Aga,

Polecam hurtownie Hael ( tel 7298969) w Strzeniowce. Wyglada niepozornie ale moga zalatwic wszystko i to po duzo lepszych cenach niz inne hurtownie w okolicy.

Dzieki - niestety nie sa na dzien dobry najtansi (9,2 za pustak 24 z transportem) - to w Zalesiu znalazlam za 9... szukam zatem dalej:) 7,25 sa w Garwolinie:)

Witam Grupę

mam pytanie - może umiecie mi pomóc - zdaje się, ze będę szukać działki na trasie katowickiej - nadarzyn,podkowa, falenty i tak dalej (wymieniłam tylko miejscowości ktore mi się rzucają w oczy:>)

czy możecie mi polecić gdzie szukac działki i jakie u Was są mniej więcej ceny za metraż gruntu?

Sorki za zbyt rozwlekłe pytanie ale coś nie moge znaleźć osobnego tematu pt działki na południu Warszawy:>

pozdrawiam

Witam Grupę

mam pytanie - może umiecie mi pomóc - zdaje się, ze będę szukać działki na trasie katowickiej - nadarzyn,podkowa, falenty i tak dalej (wymieniłam tylko miejscowości ktore mi się rzucają w oczy:>)

czy możecie mi polecić gdzie szukac działki i jakie u Was są mniej więcej ceny za metraż gruntu?

Sorki za zbyt rozwlekłe pytanie ale coś nie moge znaleźć osobnego tematu pt działki na południu Warszawy:>

pozdrawiam

w naszej gminie (Żabia Wola), jakieś 10 km za Nadarzynem ceny kształtują sie od 30 do 80 pln za metr, miejscowości wzdłuż trasy katowickeij: Żelechów, Osowiec, Musuły itd

Działki są chyba w każdym z tych miejsc coś znajdziesz...

W moich Musułach ceny są pewnie od 60 zł do może 120 zł (i okolice).

Z chęcią polecił bym ci "moje" sąsiednie działki ale niestety (chyba) właściciel się wstrzymał...działki ładne w kwadratach nie ma się do czego przyczepić od 1200 do 1600 m2.

Chyba lepszej metody nie będzie jak tylko osobist wycieczka.

Ja i sto innych osób da ci namiar...a dla ciebie będzie to tylko namiar..

Nie będziesz tego widział a tak się raczej nie da....

Ma ktos najświeższe informacje gdzie najbliżej mnie i za ile można dostać beton z gruchy?? (Radziejowice jakby ktos nie wiedział) :) Będę wdzięczny...

Ja brałem z grodziska. Jadąc w stronę błonia pierwsza w prawo zaraz za wiaduktem - widać. Całkiem tania betoniarnia i wg mojego majstra beton pierwsza klasa. I nie o budokrusz mi chodzi, który jest trochę dalej.

tel. 0-22 755 55 93

czeeee

studniarz to Paluchowski 502286560 polecam

Takze polecam :)

Dzięki za ten namiar. Byłem w szoku. Poprzedni studniarz z którym gadałem powiedział mi, że może w czerwcu. A Pan Paluchowski może wiercić już w przyszłym tygodniu. Biorąc pod uwagę wasze dobre rekomendacje, zdecydowałem się na niego.

w naszej gminie (Żabia Wola), jakieś 10 km za Nadarzynem ceny kształtują sie od 30 do 80 pln za metr,

A gdzie są po 30 zł?? :o

niedawno nasza gmina robila przetarg, teściowa szukała, Żelechów...

mogę też podać namiary na babeczkę która sprzedawała w grudniu po 35 pln, jedyny minus to odległośc od mediów, koło 200 m :( ,

jest też fajne osiedle Osowiecki Dwór gdzie działki sa juz uzbrojone, osiedle jest zamnknięte i tam są po 50 EUR,

wiec wszystko zależy od standardu, uzbrojenia itd

no a poza tym ceny ida galopem w górę...więc ytrzeba się spieszyć, jeśli chodzi o rejony Podkowa, Milanowek to tam jest duuuuzooo drożej wiec nawet nie sprawdzałam

Ma ktos najświeższe informacje gdzie najbliżej mnie i za ile można dostać beton z gruchy?? (Radziejowice jakby ktos nie wiedział) :) Będę wdzięczny...

Ja brałem z grodziska. Jadąc w stronę błonia pierwsza w prawo zaraz za wiaduktem - widać. Całkiem tania betoniarnia i wg mojego majstra beton pierwsza klasa. I nie o budokrusz mi chodzi, który jest trochę dalej.

tel. 0-22 755 55 93

Sprawdziłem ceny na dziś - ceny netto:

B-20 - 211 za metr

Dojazd jak do mnie 30 km - 80 za gruchę.

Pompa 200 godzina pracy i 100 dojazd.

Drogo??, czy cena OK??

A tak na marginesie _ widziałem , że gruchy maja takie długie podajniki...czy każda tak ma ?? i jakiej to może być długości??