jakub jankowski 06.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 A u mnie mury pną sie do góry HURA!!! Uściślając to z bloczka ale i tak idę w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 06.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ma ktos najświeższe informacje gdzie najbliżej mnie i za ile można dostać beton z gruchy?? (Radziejowice jakby ktos nie wiedział) Będę wdzięczny... Ja brałem z grodziska. Jadąc w stronę błonia pierwsza w prawo zaraz za wiaduktem - widać. Całkiem tania betoniarnia i wg mojego majstra beton pierwsza klasa. I nie o budokrusz mi chodzi, który jest trochę dalej. tel. 0-22 755 55 93 Sprawdziłem ceny na dziś - ceny netto: B-20 - 211 za metr Dojazd jak do mnie 30 km - 80 za gruchę. Pompa 200 godzina pracy i 100 dojazd. Drogo??, czy cena OK?? A tak na marginesie _ widziałem , że gruchy maja takie długie podajniki...czy każda tak ma ?? i jakiej to może być długości?? Ogniowy, Aga_i_Janusz mogę wam polecić betoniarnie FABET z Pruszkowa Mogę poręczyć że B-20 to B-20 musicie sie targować i ewentualnie powołać się na mnie (ale to przy rozmowie z szefem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 06.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 dostałam pierwszą wycenę od Pana Staszka z Ksiązenic - 43 stan surowy otwarty z więźbą dachową... wydaje mi sie ze to troche drogawo... Kto mi może jeszcze polecić w miare sprawdzoną, ale tańszą ekipe? PLIS PLIS PLIS Ja płacę 40 za stan surowy otwarty z więźbą dachową. Wydaje mi sie że to tanio. Do mojego majstra co chwilę ktoś przyjeżdża i namawia go na robotę. Boję sie żeby ktoś go nie podkupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 06.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 http://www.fabet2.pl/kontakt.html To o tej mówisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 07.03.2007 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 czeeeale ceny poszły do góryja na jesieni 2006 u paluchowskiego płaciłem 50 zł mb ale dobry fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 07.03.2007 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 jakub masz rację że to tanio za co szukałem to ceny za 150 m2 i dach troszkę połamany/więcej pracy/ ceny 38-45 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.03.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 http://www.fabet2.pl/kontakt.html To o tej mówisz?? Tak to ta betoniarnia. Nie ma dopłat za dojazdy. Targuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.03.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 dzięuję Wam z apomoc - czyli w cenie do 100zł /m2 cos się znajdzie ...A jak duże muszą być u Was działeczki - wszędzie widze powyżej 1500m2 a ja na przykład chciałabym 800m2)? Czy w planach macie zapisy o takich wielkościach działek?Chciałabym jeszcze zapytać czy ktoś ma może dane dt miejscowści Falenty.I pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 07.03.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 czeee ale ceny poszły do góry ja na jesieni 2006 u paluchowskiego płaciłem 50 zł mb ale dobry fachowiec Ja już prawie byłem umówiony z firmą z milanówka za 180 zł/mb. Więc cena 100 zł/mb wydała się się super atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 dzięuję Wam z apomoc - czyli w cenie do 100zł /m2 cos się znajdzie ... A jak duże muszą być u Was działeczki - wszędzie widze powyżej 1500m2 a ja na przykład chciałabym 800m2)? Czy w planach macie zapisy o takich wielkościach działek? Chciałabym jeszcze zapytać czy ktoś ma może dane dt miejscowści Falenty. I pozdrawiam serdecznie! Normatywy na tak małe działki mają tylko (chyba) duże miasta o gęstej zabudowie oraz bliskie okolice Warszawy....ale co za tym idzie super cena z m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.03.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Może już niektórzy zauważyli może nie... Ponieważ w moim podpisie zabrakło już miejsca na dodatkowy opis... A chciałem go rozszerzyć o dodatkową pozycję czyli o nASzą Książkę Adresową, którą to stworzył niejaki pan AS Wyrzuciłem linka/opis do naszej Mapy Grupy. Mam taką propozycję. W zasadzie mapa ta to nasze dobro wspólne, więc żeby nie zaginął do niej bezpośredni kontak to każdy może w swym podpisie umieśćić linka do niej. Nawet byłoby to wskazane. Ja wciąż mogę przyjmować "zapisy" na mapę to się nie zmieniło. Gotowa składnia do wklejenia w podpisie: Proszę tylko usunąć gwiazdkę inaczej widzielibyście tylko linka [url*=http://www.skolniak.pl/senser/MapaGrupy.jpg]Mapa grupy Grodzisko -Nadrzyńskiej[/url] A wszystkich naszych grupowiczów usilnie upraszam do uzupełniania naszej bazy danych. Nie muszę chyba nikomu mówić jak to jest przydatne narzędzie...dla wszystkich nowych skróci się znacznie czas dostępu do informacji a i to trochę uporządkuje nasze forum...nie będą się wiecznie pojawiać te same numery A tam są i (mam nadzieję) będą tylko same sprawdzone namiary. A AS-owi bardzo dziękuje w imieniu własnym za tak wspaniałe nakłady własne...za tą stronkę Kawał dobrej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 07.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Książka adresowa na naszej stronie (strona grupy) przestaje być wersją testową, w związku z tym, wszystkie testowe wpisy zostały usunięte i teraz dopisujemy "na czysto" Nieco zmieniła się także procedura rejestracji, więc wszystkim zarejestrowanym do tej pory dziękuję za udział w testach i zapraszam do ponownej rejestracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 07.03.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Mam taką propozycję. W zasadzie mapa ta to nasze dobro wspólne, więc żeby nie zaginął do niej bezpośredni kontak to każdy może w swym podpisie umieśćić linka do niej. Nawet byłoby to wskazane. A AS-owi bardzo dziękuje w imieniu własnym za tak wspaniałe nakłady własne...za tą stronkę Kawał dobrej roboty... mowisz i masz a za bazę dziękujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.03.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja wciąż mogę przyjmować "zapisy" na mapę to się nie zmieniło. To w takim razie i mnie dopisz, a w zasadzie zaznacz miejsce na mapie pod literka R w miejscu u pnia drzewka znajdujacego sie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 07.03.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czesc,Czy zna ktos aktualną cene betonu komórkowego 24 cm lub Ytonga tez 24? Brutto, netto z transportem itd. Aha i i jeszcze bloczki fundamentowe z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_jaw_ 07.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witamy Wszystkich Budujących, Po kilku miesiącach zaglądania na to forum postanowiliśmy przyłączyć się do grona budujących, bądź planujących budowę w okolicach Grodziska i Nadarzyna. Od kilku dni jesteśmy szczęśliwymi(?), właścicielami działki w Książenicach. Wybraliśmy nieduży domek z pracowni "dobre domy": Proton 2. Obecnie rozglądamy się za architektem i geodetą i na pewno skorzystamy z Waszych rekomendacji, za które bardzo dziękujemy. Szukamy również w miarę niedrogiej ekipy, która wykonałaby nam ogrodzenie z siatki oraz sposobów na utwardzenie 400m polnej drogi (wiem, wiem - nieźle się wpakowaliśmy z tą drogą ). Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 07.03.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 To ja również stopkę zmodyfikowałem Z innej beczki... Powinienem się wkurzyć, ale jakoś mi się nie chce Wpadam dzis na budowę sprawdzić co i jak, bo od przyszłego tygodnia mury mają się piąc do góry, a tu prądu niet Po nitce do kłębka docieram do RBtki i widzę że wszystkie zabezpieczenia zniknęły. Na szczęście łaskawcy licznik zostawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.03.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Czesc, Czy zna ktos aktualną cene betonu komórkowego 24 cm lub Ytonga tez 24? Brutto, netto z transportem itd. Aha i i jeszcze bloczki fundamentowe z góry dziękuję za odpowiedź Bloczek fundamentowy jest w Kaniach po 2,4 netto z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 07.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gotowa składnia do wklejenia w podpisie: Proszę tylko usunąć gwiazdkę inaczej widzielibyście tylko linka [url*=http://www.skolniak.pl/senser/MapaGrupy.jpg]Mapa grupy Grodzisko -Nadrzyńskiej[/url] Hehe, Senser popełnił literówkę przygotowując "ściągę", a reszta błąd powiela Widać przynajmniej, że Jego praca nie poszła na marne i korzystacie z gotowego wzoru... leniuszki To gdzie jest ten Nadrzyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 07.03.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 czeeeod 5 03.2007 podwyżka była w budokruszu bloczka cena na dziś 4.14 brutoa było 3.14 brutto ja kupiłem z orońska po 2.05 z transportem netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts