DR 07.03.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 czeee aszto ci sami co u mnie też licznik zostawili i gniazdo siłowe resztę ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 08.03.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czesc, Czy zna ktos aktualną cene betonu komórkowego 24 cm lub Ytonga tez 24? Brutto, netto z transportem itd. Aha i i jeszcze bloczki fundamentowe z góry dziękuję za odpowiedź Bloczek fundamentowy jest w Kaniach po 2,4 netto z transportem Cześć, Dzięki za odpowiedź. A możesz podać adres, a jeszcze lepiej tel do tego składu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 08.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Hehe, Senser popełnił literówkę przygotowując "ściągę", a reszta błąd powiela Widać przynajmniej, że Jego praca nie poszła na marne i korzystacie z gotowego wzoru... leniuszki To gdzie jest ten Nadrzyn? oj, czepiamy sie, czepiamy... jakby Senser zrobił literówkę w Musułach to by był dopiero skandal!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 08.03.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Czesc, Czy zna ktos aktualną cene betonu komórkowego 24 cm lub Ytonga tez 24? Brutto, netto z transportem itd. Aha i i jeszcze bloczki fundamentowe z góry dziękuję za odpowiedź Bloczek fundamentowy jest w Kaniach po 2,4 netto z transportem Cześć, Dzięki za odpowiedź. A możesz podać adres, a jeszcze lepiej tel do tego składu? Pamiętaj jednak, że bloczek bloczkowi nierówny. Im tańszy bloczek, tym mniej w nim betonu. Akurat na bloczkach fundamentowych to oszczędzać się nie powinno. Jeśli mogę cokolwiek doradzić, to raczej należy brać w sprawdzonych (czytaj rekomendowanych przez specjalistów) betoniarniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 08.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Fido stoja przed decyzja kupna bloczkow fundamentowych.Jakie sa rekomendowane betoniarnie w okolicach W-wy?Jak sprawdzic,ze to dobry bloczek?Sa jakies atesty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 08.03.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Fido stoja przed decyzja kupna bloczkow fundamentowych.Jakie sa rekomendowane betoniarnie w okolicach W-wy?Jak sprawdzic,ze to dobry bloczek?Sa jakies atesty? Myślę, że Twój majster będzie potrafił sprawdzić. Mój pogonił dostawcę pierwszej partii bloczków - kazał zabierać wszystko i więcej się nie pokazywać - dostawca zwinął się jak pies z podkulonym ogonem, więc coś było na rzeczy. Były ciemne, niejednolitej barwy, łatwo łapały odpryski i zdarzały się, że pękały. Myślę, że wprawny murarz to walnie młotkiem i na podstawie dźwięku określi jakość A jak kilka położy to od razu powie Ci czy trzymają wymiar. Bez mierzenia. Nie mam pojęcia jak jest z atestami bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 08.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dzieki.Podjade z majstrem w sobote do betoniarni ,ktorej namiar podał Jakub i majster przeprowadzi test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ostry,jest też w Józefinie hydraulik. Pan Kujawa - 601 332 965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 08.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 mam pytanie i prosbę czy ktos z Was ma w wersji elektroniczej następujace formularze: -Zgłoszenie zamiaru rozpoczęcia robót budowlanych -Oświadczenie o podjęciu obowiązków kierownika budowy jeśli nie to musze do Grodzia jechać Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuszka 08.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 mam pytanie i prosbę czy ktos z Was ma w wersji elektroniczej następujace formularze: -Zgłoszenie zamiaru rozpoczęcia robót budowlanych -Oświadczenie o podjęciu obowiązków kierownika budowy jeśli nie to musze do Grodzia jechać Beata oto strona do dokumentów,chyba wszędzie są takie same ,pzdr http://sppruszkow.bip.ornak.pl/pl/bip/jednostki_organizacyjne/pinb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 08.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 oto strona do dokumentów,chyba wszędzie są takie same ,pzdr http://sppruszkow.bip.ornak.pl/pl/bip/jednostki_organizacyjne/pinb oto mi chodzilo, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 08.03.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Po raz kolejny występuję z prośbą o namiar na jakiegoś nie drogiego i w miarę kompetentnego kierownika budowy....czy wszyscy budujecie bez kierowników czy są tacy, że nie polecacie?????? Ja jak na razie mam namiar na jednego za 2000 nie ważne jaka budowa i mało konkretny z tego co mogłam wywnioskować przez telefon, ma jakieś problemy ze zmianami układu ścianek działowych, ze niby nie wolno po zatwierdzeniu projektu . Dziękuję z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 08.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Po raz kolejny występuję z prośbą o namiar na jakiegoś nie drogiego i w miarę kompetentnego kierownika budowy....czy wszyscy budujecie bez kierowników czy są tacy, że nie polecacie?????? taaa, my tu wszyscy na dziko... ja to jeszcze nie wiem jaki nasz bedzie wiec nie polecam na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 To gdzie jest ten Nadrzyn? Kurde...nie wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 08.03.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Po raz kolejny występuję z prośbą o namiar na jakiegoś nie drogiego i w miarę kompetentnego kierownika budowy....czy wszyscy budujecie bez kierowników czy są tacy, że nie polecacie?????? Ja jak na razie mam namiar na jednego za 2000 nie ważne jaka budowa i mało konkretny z tego co mogłam wywnioskować przez telefon, ma jakieś problemy ze zmianami układu ścianek działowych, ze niby nie wolno po zatwierdzeniu projektu . Dziękuję z góry i pozdrawiam Namiar na mojego kierownika znajdziesz w książce adresowej. Ja byłem z niego zadowolony, robił nam adaptację projektu, potem zwracał uwagę na kluczowe momenty budowy, a nie czepiał się drobiazgów, doradzał i dysponował wieloma namiarami na poszczególnych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 08.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 To gdzie jest ten Nadrzyn? Kurde...nie wiem o co biega hehe, o to: Gotowa składnia do wklejenia w podpisie: Proszę tylko usunąć gwiazdkę inaczej widzielibyście tylko linka [url*=http://www.skolniak.pl/senser/MapaGrupy.jpg]Mapa grupy Grodzisko -Nadrzyńskiej[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 08.03.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Widzę , że niektórzy są na bieżąco z cenami... możecie mi Państwo podrzucić info o cenie stali i być może najlepszy jej skład w okolicy Radziejowic??Interesuje mnie najbardziej :drut zbrojeniowy fi 12drut zbrojeniowy fi 8drut gładki fi 6 drut wiazałkowy Za info dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 08.03.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Namiar na mojego kierownika znajdziesz w książce adresowej. Ja byłem z niego zadowolony, robił nam adaptację projektu, potem zwracał uwagę na kluczowe momenty budowy, a nie czepiał się drobiazgów, doradzał i dysponował wieloma namiarami na poszczególnych fachowców. no, wreszcie ktoś zareagował z naszych okolic i mi pomógł. Rozmawiałam z ww Panem, konkretny się wydaje przez tel i nie drogo. Pewnie się na niego zdecyduję, dziękuję raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.03.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja też dodałem namiar na kierownika budowy A jeszcze raz, nie zobaczę że ktoś tu coś kiedyś cuś...jakiś tel poda!! A nie znajdę go w książce to łeeeeep poleci!! Jakby tak każdy wklepał dziennie nawet jeden tel to w tydzień już by była niezła baza!! A tak śierściuchy leniuchy tylko ble ble ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts