korena 09.03.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Hans ale dokładnie to gdzie można ich znaleźć? telefon wpisz do bazy proszę... pana Stasia dobrze znamy kupowaliśmy od niego cały materiał na dom godny polecenia bo terminowy,niedrogi i można się dogadać ale kostki brukowej nie jest w stanie nam zorganizować bo brakuje u producenta jesteśmy umówieni z przedstawicielem firmy VEGA ZOBACZYMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 telefon wpisz do bazy proszę... No i za to medal powinni dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 09.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Senser czyń Waść swą powinność,bym mógł znaleźć się na mapce.Najlepiejsze miejsce na czerwony kwadracik byłoby nad literą c w nazwie Kałęczyn.A dla Ogniowego :wczoraj cena stali tzw.żebro w Grodzisku za wiaduktem było 3400zł za T a na targowicy 3300 zł za T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Senser czyń Waść swą powinność ,bym mógł znaleźć się na mapce. Już jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starn 09.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 to się nazywa mówisz i masz dziękuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 09.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witajcie po długiej przerwie, widzę,że jestem tu nowa Tak sobie tylko mieszkam, nie ma o czym opowiadać . Do bazy też nie mogę wejść, to pewnie kara za milczenie . Senser, przy okazji proszę o kwadracik pomiędzy i pod literkami y i L w Czarny Las. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witajcie po długiej przerwie, widzę,że jestem tu nowa Tak sobie tylko mieszkam, nie ma o czym opowiadać . Do bazy też nie mogę wejść, to pewnie kara za milczenie . Senser, przy okazji proszę o kwadracik pomiędzy i pod literkami y i L w Czarny Las. Pozdrowienia dla wszystkich Joskul ty nowa? a jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 09.03.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Sylwia, codziennie rano patrzę na te swoje ściany i dziwię się, że to wszystko udało się doprowadzić do końca, że dom stoi i my mieszkamy. Jednocześnie wydaje mi się, że czasów blokowych nigdy nie było. Nie poświęcam im ani jednej myśli, ale moi mężczyźni to trochę inny gatunek. Mąż dopiero po roku poczuł się naprawdę u siebie a starszy syn chciałby mieszkać w Milanówku Równocześnie coś, co było obojętne rok temu, teraz przeszkadza np brak ogródka, ogrodzenia. Taka to natura, chciałoby się coraz więcej, ale marazm pobudowlany kwitnie. Ale wiosennie się zrobiło, ziemia pachnie, ptaszki śpiewają, dobrze mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 09.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Jasna jest natomiast dla mnie procedura dodawania do mapki - mogę to zrobić sam, żeby nie obciążać za bardzo Sensera . _jaw_ O Sensera sie nie martw, przeżył budowe to go teraz nic nie ruszy , no ewentualnie pobudowlane długi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 09.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 posłuchajcie ludziki: jak mam się zalogowac w książce, wpisuje mój nick - bobo30, a potem jakies nowe hasło, czy jakos inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.03.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 bobo,najpierw musisz się zarejestrowaćdostaniesz priva automatycznego od AS, zalinkujesz się a potem zalogujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 09.03.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Senser czyń Waść swą powinność ,bym mógł znaleźć się na mapce. Najlepiejsze miejsce na czerwony kwadracik byłoby nad literą c w nazwie Kałęczyn. A dla Ogniowego :wczoraj cena stali tzw.żebro w Grodzisku za wiaduktem było 3400zł za T a na targowicy 3300 zł za T W domur4 płaciłem 2200zł - styczeń2007. Teraz może 2400-2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 09.03.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 czy jak dobrze rozumiem trzeba wysłać wiadomość do AS żeby się zalogować w książce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 09.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 czy jak dobrze rozumiem trzeba wysłać wiadomość do AS żeby się zalogować w książce nie jak wejdziesz na stronkę to kliknij zarejestruj się następnie wypełnij dane osobowe dostaniesz automatycznego priva na skrzynkę Muratora musisz potem kliknąc w linka który będzie w tej prywatnej wiadomości i od tej pory będziesz mógł się już logować loginem z forum i swoim hasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 10.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Senser czyń Waść swą powinność ,bym mógł znaleźć się na mapce. Najlepiejsze miejsce na czerwony kwadracik byłoby nad literą c w nazwie Kałęczyn. A dla Ogniowego :wczoraj cena stali tzw.żebro w Grodzisku za wiaduktem było 3400zł za T a na targowicy 3300 zł za T W domur4 płaciłem 2200zł - styczeń2007. Teraz może 2400-2500 To ja teraz grzecznie Cię Kuba proszę o dodanie tego domur4 do bazy adresowej na stronie grupy. Muszę kupić stal na zbrojenie stropu monolitycznego, a to juz parę kilogramów wychodzi. PS Znowu mam prąd zabezpiecznia zamienione na zwykłe bezpieczniki topikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 10.03.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Fajnie, ze ta baza adresowa juz dziala Gratuluje wszystkim w to zamieszanym My jak juz bedziemy mieli jakies doswiadczenie w tej mierze to podamy swoje kontakty, na razie bedziemy raczej czerpali pelnymi garsciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 10.03.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Szanowni grupowicze!czy ktos ma jakies doswiadczenia lub przemyslenia w zwiazku z podpisywaniem umow w skladach budowlanych na kompleksowe zaopatrzenie budowy od A do Z?Czy to sie oplaca (podobno niektore sklady oferuja znizki jesli sie u nich kupi calosc materialow i gratisowa dostawe we wskazane miejsce - tak czytalem ale jak na razie zero konkretow)? Czy lepiej pojezdzic samemu, szukac nizszych cen i organizowac transport na wlasna reke (i kieszen)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 10.03.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Szanowni grupowicze! czy ktos ma jakies doswiadczenia lub przemyslenia w zwiazku z podpisywaniem umow w skladach budowlanych na kompleksowe zaopatrzenie budowy od A do Z? Czy to sie oplaca (podobno niektore sklady oferuja znizki jesli sie u nich kupi calosc materialow i gratisowa dostawe we wskazane miejsce - tak czytalem ale jak na razie zero konkretow)? Czy lepiej pojezdzic samemu, szukac nizszych cen i organizowac transport na wlasna reke (i kieszen)? Z mojego skromnego doświadczenia (kupiłem już prawie wszystko) wiem, że nie wszystko jest tanie w jednym miejscu. Należy szukać w różnych miejscach i pytać o ceny loko budowa. Porównywać ceny z transportem. Sporo żeczy kupiłem w Domur4, ale styropian w Błoniu, dachówka w Wolicy, drzewo w Radomiu itd. Szukać i nie trzymać sie jednego dostawcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 to ja poproszę o namiary na szamba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 10.03.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 czeeeejakub jest to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts