forum_user 15.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Walaciki a nie lepiej oddac akacje do tatrtaku, albo zawezwac pana do siebie i zrobi wam krokwie i inne materialy drewniane, plot lub cos innego, akacja to dobry material, na wiezbie i 100lat wytrzyma bez wiekszych problemow(wystarczy przesmarowac jakims siuwaksem) akacja to twarde drzewo, pieknie sie wygina przy obrobce, sliczne meble giete z tego wychodza ale to tak moje dybanie to ja poprosze to miejsce na mapie ale kawalek brakuje, miescimy sie w prawym gornym rogu dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 zapomnialam staram sie skontaktowac ze ZBYCHEM(alarmy) ale cos mi niewychodziczy ktos ma namiar, prosze na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dziś ZE wykonała A skąd ta pewność, że zaklad jest kobietą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 15.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a gdzie w Radoniach? ja tyż Radonie Witam ulica Gogola. Numeru jeszcze nie znam ale tak gdzieś 13 lub 15 bliżej skrętu z tej głównej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a gdzie w Radoniach? ja tyż Radonie Witam ulica Gogola. Numeru jeszcze nie znam ale tak gdzieś 13 lub 15 bliżej skrętu z tej głównej drogi.to w sumie bardzo blisko nas zerknij sobie na mape... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam ulica Gogola. Numeru jeszcze nie znam ale tak gdzieś 13 lub 15 bliżej skrętu z tej głównej drogi. Aaaaa Gogola...kupiło się działkę od muzyka Ciekawy jestem po ile on te działki teraz puszcza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 15.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a gdzie w Radoniach? ja tyż Radonie Witam ulica Gogola. Numeru jeszcze nie znam ale tak gdzieś 13 lub 15 bliżej skrętu z tej głównej drogi.to w sumie bardzo blisko nas zerknij sobie na mape... To wasz jest ten dom tak głeboko pod lasem prywtną drogą od ulicy Gogola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 dziś ZE wykonała A skąd ta pewność, że zaklad jest kobietą?? he, he, pewnie chciałam napisac Energetyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 po ile ta akacja? Panowie od wycinki pocieli juz na kawalki dlugosc kolo 2m, ta akacja nadaje sie tylko do kominka, na krokwie i mebelki sie nie nada , powiedzieli,ze za 120 plnow powinno pojsc, nie orientuje sie w cenach drewna niestety Pzdr Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To wasz jest ten dom tak głeboko pod lasem prywtną drogą od ulicy Gogola? Nie z tej strony...oni "sąsiadują" z tym gminnym osiedlem co jest przy zakręcie/zajezdni. Mówiłeś, że na rogu w Musułach ktoś cię uprzedził...czy masz na myśli działkę na zakręcie przy kapliczce?? Nie przypucujesz się jak teraz chodzi ziemia w tej okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Nie przypucujesz się jak teraz chodzi ziemia w tej okolicy?? A co masz zamiar sprzedac i przeniesc sie do w-wki??? klimacik sie popsuł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 po ile ta akacja? Panowie od wycinki pocieli juz na kawalki dlugosc kolo 2m, ta akacja nadaje sie tylko do kominka, na krokwie i mebelki sie nie nada , powiedzieli,ze za 120 plnow powinno pojsc, nie orientuje sie w cenach drewna niestety Pzdr Beata Beatko bardzo chętnie odkupie połowe czyli 10 m3 co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 15.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To wasz jest ten dom tak głeboko pod lasem prywtną drogą od ulicy Gogola? Nie z tej strony...oni "sąsiadują" z tym gminnym osiedlem co jest przy zakręcie/zajezdni. Mówiłeś, że na rogu w Musułach ktoś cię uprzedził...czy masz na myśli działkę na zakręcie przy kapliczce?? Nie przypucujesz się jak teraz chodzi ziemia w tej okolicy?? Dokładnie tą działkę z kapliczka mam na myśli. Cena to żadna tajemnica:) 65zł/m2, drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A co masz zamiar sprzedac i przeniesc sie do w-wki??? klimacik sie popsuł?? A skąd te domysły?? A gdzie była tu mowa w tym kontekście o w-wie?? Oj chyba jeszcze nie wstałaś albo winda się zawiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dokładnie tą działkę z kapliczka mam na myśli. Cena to żadna tajemnica:) 65zł/m2, drogo? 65 zł....ani drogo ani tanio...chyba normalnie jak nadziś... Ale te 65 to za działkę Gogola czy k. kapliczki?? Ja ci powiem, że chyba nie masz co żałować jeśli chodzi o tą działkę...przy tej drodze...to chyba by nie był najlepszy pomysł...ja mam też przy tej drodze ale działkę głębiej... U Gogola jest jedna kiepska sprawa...on nie oddał drogi gminie...jest prywatna...z mediami chyba mogą być problemy...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A co masz zamiar sprzedac i przeniesc sie do w-wki??? klimacik sie popsuł?? A skąd te domysły?? A gdzie była tu mowa w tym kontekście o w-wie?? Oj chyba jeszcze nie wstałaś albo winda się zawiesiła pudlo pracuje od rana jak mroweczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 15.03.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Beatko bardzo chętnie odkupie połowe czyli 10 m3 co ty na to? super , a bedziesz miala transport i osilkow co zaladuja na pake? mamy czas w weekendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 pudlo No ale z warszawą to chyba wcale nie takie pudło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 15.03.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dokładnie tą działkę z kapliczka mam na myśli. Cena to żadna tajemnica:) 65zł/m2, drogo? 65 zł....ani drogo ani tanio...chyba normalnie jak nadziś... Ale te 65 to za działkę Gogola czy k. kapliczki?? Ja ci powiem, że chyba nie masz co żałować jeśli chodzi o tą działkę...przy tej drodze...to chyba by nie był najlepszy pomysł...ja mam też przy tej drodze ale działkę głębiej... U Gogola jest jedna kiepska sprawa...on nie oddał drogi gminie...jest prywatna...z mediami chyba mogą być problemy...?? Sprawdzałem w gminie i na planach nic nie było żąeby jakiś gośc nie oddał drogi widnieje ona(gogola0 jako droga gminna. A który to ten muzyk? 65zł/m2 to za gogola . za kapliczkę chcieli 58-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.03.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Oooo to chyba coś tam się zmieniło...Chodzi mi o drogę Gogola...ze 3 lata temu przymierzaliśmy się do kupna tam działki...I wtedy właśnie to była droga prywatna...ale wiesz co...może ty myślisz o ul. Gogola ta która dojeżdza do samego asfaltu...a mi chodzi o tą wewnętrzną co idzie do jego działek...ta jest chyba prywatna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts