Aga_i_Janusz 16.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 może ktoś likwiduje tymczasowe ogrodzenie, to ja chętnie odkupię 60 sztuk stempli 2,5 m, oraz siatkę ogrodzeniową ok. 130m oraz barak pozdrawiam ja tez chetnie odkupię ale bez baraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Oj...jak ja bym z chęcią sprzdał tą swoją siatkę Ale jeszcze nie mogę...jeszcze nie będe robił ogrodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Witam, jako nowy w wszej okolicy będę wdzięczny jeśli podzielicie się ze mną swoimi opiniami i dczuciami. generalnie chciałbym wiedzieć jak wam się tu mieszka żyje itd,? czy trzeba uważać bo mogą coś ukraśc (zawsze mogą ) ?Dojazd do Grodziska ?tylko samochód czy ten autobus to jakoś jeżdzi itp? Blaszak, przyzwyczaisz się. Potem nie będzie Ci się chciało ruszać. I jak inni pomyślisz by stworzyć sobie pracę na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 17.03.2007 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Zalałem dziś wieniec na fundamentach Wysokość tylko 20 cm a poszło 7 m3 betonu Do stanu zera zostaje tylko izolacja pionowa, wybranie ziemi ze środka fundamentów, 20 cm piasku do środka, zagęścić, hydraulik, 10 cm chudziaka i izolacja pozioma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 17.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Joskul, dzieki za info o szkole, Sylvia1biore pod uwage tylko szkoły państwowe, bo na prywatna mnie nie staćVictoria wpisuje Zbycha do ksiażki adresowej, sprawdź tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 17.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 [quote name=, Blaszak, przyzwyczaisz się. Potem nie będzie Ci się chciało ruszać. I jak inni pomyślisz by stworzyć sobie pracę na miejscu.[/quote] Witam, z pewnością się przyzwyczaję ale to takie początkowe obawy. TU jest Pięknie i tak cicho, jak dla mnie odlot terz mieszkam w Warszawie przy ostrobramskiej więc sami rozumiecie. Pozdrawiam PS. Mam nadzieję że przyjmiecie Nas ( Przemka i Monikę ) do Waszej grupy/społeczności i uznacie za Godnych Sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 17.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Joskul, dzieki za info o szkole Sylwia, podziel sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.03.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Co do ceny działek: Rusiec juz chodzi podobno po 120 - 140pln/m2. Warta okolica tej ceny? Chyba żartujesz , gdzie takie ceny jestem w szoku. Koło mnie były dzialki po 110 a wiem ze niedaleko żwirowej miły być po 70 zł za matr, no i w koncu my kupowalicmy naszą po 54 zł ale w 2003 i nie było to tanio. Co do okolicy to warto oczywiście, teren jest cichy, infrastruktura rozbudowuje sie duzo szybciej niż np za miedzą czyli w starej wsi, jest wodociąg z niezła woda, linia energetyczna ziemna (moze nie wszędzie ale w duzej czeci ) jak Bóg da to moze w tym roku będzie kanaliza, mamy nowe drogi, bardzo dobrą podstawówkę (lepszą niż w nadarzynie, wyżej w rankingu i duzo dzieci z nadarzyna do nas uczęszcza) przy odrobinie szczescia mozna trafic na dzialkę z dostepem do gazu ziemnego, można dojechac do pracy do warszawy autobusem, dla stęsknionych cywilizacji - widac Pałac Kultury , itd Jaka dzialka i do jakiej ceny Cię interesuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Rany gawel, ja rozpaczliwie szukam podstawowki a Ty od niechcenia rzucasz, ze u Was dobra! Napisz cos wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Rany gawel, ja rozpaczliwie szukam podstawowki a Ty od niechcenia rzucasz, ze u Was dobra! Napisz cos wiecej! http://www.nadarzyn.pl/articles.php?id=48 http://www.nadarzyn.pl/grafika/sp-rusiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Wyglada fajnie, bede sie musiala umowic na rozmowe! Dzieki serdeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Co do ceny działek: Rusiec juz chodzi podobno po 120 - 140pln/m2. Warta okolica tej ceny? Chyba żartujesz , gdzie takie ceny jestem w szoku. Koło mnie były dzialki po 110 a wiem ze niedaleko żwirowej miły być po 70 zł za metr Jaka dzialka i do jakiej ceny Cię interesuje ?? Ja juz mam okragly 1000m2, natomiast ostatnio sie dowiedzialem, że osoby, ktore sprzedawaly dzialki w listopadzie po 70pln/m teraz sprzedaja je po 120 - 140m2 a w zasadzie sie wstrzymaly ze sprzedaza liczac na delikatny wzrost cen... Rzecz tyczy sie Żwirowej / Slowiczej... Mnie samego ta wiadomosc zaskoczyla, dlatego pytam na forum, czy te dzialki mogly az tak podrozec... Na pewno mogły , ale żeby o tyle . No cóż puste dzialki nie odrastaja niestety wydaje mi sie,że to dopiero początek zwyżki cen na naszym terenie. Bo jeszcze 4 lata temu ten teren był raczej wolny, a teraz te "wolne" tereny przesuneły sie dalej wzdłóz trasy katowickiej na południe aż na wysokość książenic, u nas to już exlusive (tak jak nadarzyn 5 lat temu albo raszyn 10 lat temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szumszak 18.03.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 18.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Hej, Radonie 65-70zł i musuły 55-60zł. Tam tak to wygląda sytuacja i jest prześliczny czysty i cichy teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.03.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Hej, Radonie 65-70zł i musuły 55-60zł. Tam tak to wygląda sytuacja i jest prześliczny czysty i cichy teren Na razie . Każdy kiedyś taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 18.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Ostatnio elektryk, który robił u mnie przyłącze mówił, że jego znajomy szukał u nas działki. Zadzwonił w kilka miejsc i mu powiedzieli, że sprzedaż działek wstrzymana. Do romozwy włączyło się młode małżeństwo poszukujące działki i stwierdzili, że cena 160 PLN za metr w Ruścu to taka normalna cena... Ja widziałam gdzieś na sieci ogłoszenia - działka z mediami 1500 metrów za 215 tys, działki za nią, bez mediów, po 1100 metrów za 167 tys... One gdzies w bok od ulicy Głównej miały być. Ja kupowałam w listopadzie 2005 za 59 za metr przy Żwirowej. To co się dzieje to jakieś szaleństwo chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.03.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Ostatnio elektryk, który robił u mnie przyłącze mówił, że jego znajomy szukał u nas działki. Zadzwonił w kilka miejsc i mu powiedzieli, że sprzedaż działek wstrzymana. Do romozwy włączyło się młode małżeństwo poszukujące działki i stwierdzili, że cena 160 PLN za metr w Ruścu to taka normalna cena... Ja widziałam gdzieś na sieci ogłoszenia - działka z mediami 1500 metrów za 215 tys, działki za nią, bez mediów, po 1100 metrów za 167 tys... One gdzies w bok od ulicy Głównej miały być. Ja kupowałam w listopadzie 2004 za 59 za metr przy Żwirowej. To co się dzieje to jakieś szaleństwo chyba... dokładnie http://nieruchomosci.onet.pl/search-form-post.asp?developer=&CategoryId=193&Operacja=Sprzeda%BF&Region=23&Miasto=rusiec&Wartosc_from=&Wartosc_to= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.03.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Hej, Radonie 65-70zł i musuły 55-60zł. Tam tak to wygląda sytuacja i jest prześliczny czysty i cichy teren Blaszak daj an priva numery do kogo kupowałes bo znajomy poszukuje... proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blaszak 18.03.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Hej, Radonie 65-70zł i musuły 55-60zł. Tam tak to wygląda sytuacja i jest prześliczny czysty i cichy teren Blaszak daj an priva numery do kogo kupowałes bo znajomy poszukuje... proszę.. Nie ma problemu ale człowiek od którego kupiłem nie ma już działek do sprzedania. Jęśli chodzi o Nasze Radonie to z tego co wiem to terz są tylko 2 ładne działki ale cena kosmiczna 1500m2-245000 Sprzedaje je lichwiarska agencja nieruchomości. M-kwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.03.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 a moze ktoś niedawno kupował działkę w naszych okolicachi i jeśli to nie tajemnica, zdradzi gdzie i po ile? Hej, Radonie 65-70zł i musuły 55-60zł. Tam tak to wygląda sytuacja i jest prześliczny czysty i cichy teren Blaszak daj an priva numery do kogo kupowałes bo znajomy poszukuje... proszę.. Nie ma problemu ale człowiek od którego kupiłem nie ma już działek do sprzedania. Jęśli chodzi o Nasze Radonie to z tego co wiem to terz są tylko 2 ładne działki ale cena kosmiczna 1500m2-245000 Sprzedaje je lichwiarska agencja nieruchomości. M-kwadrat a te musuły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts