bobo30 21.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 mój brat mający skład budowlany mówi, że budownictwo zwariowało, ceny szaleja, po materiały są kolejki, a cegły w jakiej rozsądnej cenie po prostu nie ma, nawet dla składu, budujcie sie szybko, bo potem bedzie jeszcze gorzejjak się uda to wpisze namiar na bramy przesuwne i napędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 21.03.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 robaczki wpisałam mojego dekarza, murarza i cieślę, pana od alarmu:), pana od bram i napędów, oraz dopisałam słówko do opinii Sensera na temat pana od elewacji - AS mam prośbę - w opinii zrobiłam literówke i nie mogę tego poprawić - zamiast słowa ozdobne wpisałam "osdobne" czy mógłbys nanieść korektę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 21.03.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 robaczki wpisałam mojego dekarza, murarza i cieślę, pana od alarmu:), pana od bram i napędów, oraz dopisałam słówko do opinii Sensera na temat pana od elewacji - AS mam prośbę - w opinii zrobiłam literówke i nie mogę tego poprawić - zamiast słowa ozdobne wpisałam "osdobne" czy mógłbys nanieść korektę? Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi... To już się dokonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 22.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jak w miarę dokladnie policzyć ilośc głównych materiałów potrzebnych do budowy domu?? Na razie myślę o stali i maxie. Słyszałam że jest jakiś program...Czy ktoś wie gdzie i jaki??? Nazywa sie np. 'Norma' Sciany policzysz z projektu - liczac powierzchnie scian i odejmujac okna, dodajac jakis tam procent na straty lub zaokraglajac do pelnej palety. Stal - powinna byc w projekcie lub przynajmniej powinien byc opis poszczegolnych zbrojen. Nam dodatkowo stal przeliczyl kierbud, uproszczajac nieco zbrojenie stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 22.03.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 AS mam prośbę - w opinii zrobiłam literówke i nie mogę tego poprawić - zamiast słowa ozdobne wpisałam "osdobne" czy mógłbys nanieść korektę? Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jak to "poprawione" ot tak sobie?? A gdzie podanie??!! A gdzie opinia prawna?? Gdzie wnioski rady programowej?? Gdzie decyzja zgodności?? Gdzie termin ustawowy?? Gdzie godność człowieka!! Jak tu żyć!!! Aaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 22.03.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jak to "poprawione" ot tak sobie?? A gdzie podanie??!! A gdzie opinia prawna?? Gdzie wnioski rady programowej?? Gdzie decyzja zgodności?? Gdzie termin ustawowy?? Gdzie godność człowieka!! Jak tu żyć!!! Aaaaaaaa Powiedzmy, że odpowiednia kwota znalazła się na odpowiednim koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Aaaaaa to wszystko wyjaśnia...Tzw. procedura uproszczona....No tak...a później się wywala Pałace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 22.03.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Drodzy ZIOMKOWIE Czy macie jakieś doświadczenia z Kabexem w Nadarzynie w zakresie kompleksowych dociepleń? Polecacie lub nie? No i drugie pytanie polecicie kogoś do wylewek mechanicznych i tynków wewnętrznych tradycyjnych - moze być równieżmechanicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Drodzy ZIOMKOWIE Czy macie jakieś doświadczenia z Kabexem w Nadarzynie w zakresie kompleksowych dociepleń? Polecacie lub nie? No i drugie pytanie polecicie kogoś do wylewek mechanicznych i tynków wewnętrznych tradycyjnych - moze być równieżmechanicznych. A czy pan na część z tych pytań nie znajdzie odpowiedzi w książce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 22.03.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a co Ty mnie senser nie lubisz że per pan nadajesz w ksiazce są raptem dwa namiary z czego o jednym pisaliscie że zarobiony po uszy ale ok w ksiazce jaet namiar na posadzkarzy hu hu ale o tynkach tradycyjnych i o kabeksie nic nie znalazłem Generalnie to pomysł z tą stroną i ksiązką uważam za bardzo dobry tak więc pomysłodawcom i twórcom GRATULUJĘ i ... Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.03.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a co Ty mnie senser nie lubisz że per pan nadajesz Nie no...ale Prezesie to też tak głupio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 22.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 WitamIle płaciliście za pach "podsypka", pod chudziakPytam bo mam mały dołek do zasypaniahttp://images22.fotosik.pl/62/38c114a964bf56f6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdar 22.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a czy ktoś z Was moż mi polecić wykonawcę instalacji wodno-kanalizacyjnej? Czy macie kogoś zaufanego?? Potrzebny w Kaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 22.03.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Czy można jakoś uzyskać dostęp do Waszej książki adresowej .... będę budowała dość blisko (Reguły k/Michałowic)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 22.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Witam Ile płaciliście za pach "podsypka", pod chudziak Ja jeszcze nie płaciłem, ale niedługo będę zamawiał. Za kamaza (8 m3) cena 210 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.03.2007 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 hmmmelektryka ktoś potrzebuje??chyba mogę polecić swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 23.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy można jakoś uzyskać dostęp do Waszej książki adresowej .... będę budowała dość blisko (Reguły k/Michałowic)??? Można. Musisz się zarejestrować. p.s. W razie problemów/pytań pisz do mnie na p.w. p.s.2. A przy okazji witam moją byłą krajankę, ja 29 lat mieszkałem w Ursusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 23.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Czy można jakoś uzyskać dostęp do Waszej książki adresowej .... będę budowała dość blisko (Reguły k/Michałowic)??? Można. Musisz się zarejestrować. p.s. W razie problemów/pytań pisz do mnie na p.w. p.s.2. A przy okazji witam moją byłą krajankę, ja 29 lat mieszkałem w Ursusie. W tej chwili są jakieś problemy z serwerami hostującymi moje strony, niestety nie mam na to większego wpływu. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko będzie działało prawidłowo. p.s. Jeżeli problem będzie się powtarzał, to chyba będę musiał wrócić do negocjacji ze sponsorem (z naszej grupy ), który mógłby wesprzeć hosting na innym serwerze. Mam nadzieję, że się jeszcze nie rozmyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts