Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

robaczki wpisałam mojego dekarza, murarza i cieślę, pana od alarmu:), pana od bram i napędów, oraz dopisałam słówko do opinii Sensera na temat pana od elewacji - AS mam prośbę - w opinii zrobiłam literówke i nie mogę tego poprawić - zamiast słowa ozdobne wpisałam "osdobne" czy mógłbys nanieść korektę?

robaczki wpisałam mojego dekarza, murarza i cieślę, pana od alarmu:), pana od bram i napędów, oraz dopisałam słówko do opinii Sensera na temat pana od elewacji - AS mam prośbę - w opinii zrobiłam literówke i nie mogę tego poprawić - zamiast słowa ozdobne wpisałam "osdobne" czy mógłbys nanieść korektę?

Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi...

Jak w miarę dokladnie policzyć ilośc głównych materiałów potrzebnych do budowy domu?? Na razie myślę o stali i maxie.

Słyszałam że jest jakiś program...Czy ktoś wie gdzie i jaki???

Nazywa sie np. 'Norma' ;)

Sciany policzysz z projektu - liczac powierzchnie scian i odejmujac okna, dodajac jakis tam procent na straty lub zaokraglajac do pelnej palety.

Stal - powinna byc w projekcie lub przynajmniej powinien byc opis poszczegolnych zbrojen. Nam dodatkowo stal przeliczyl kierbud, uproszczajac nieco zbrojenie stropu.

Gość ~AS~
Jak to "poprawione" ot tak sobie?? A gdzie podanie??!!

A gdzie opinia prawna??

Gdzie wnioski rady programowej??

Gdzie decyzja zgodności??

Gdzie termin ustawowy??

Gdzie godność człowieka!!

Jak tu żyć!!!

Aaaaaaaa

:lol: :lol: :lol:

Powiedzmy, że odpowiednia kwota znalazła się na odpowiednim koncie ;) :D

Drodzy ZIOMKOWIE :)

Czy macie jakieś doświadczenia z Kabexem w Nadarzynie w zakresie kompleksowych dociepleń?

Polecacie lub nie?

No i drugie pytanie

polecicie kogoś do wylewek mechanicznych i tynków wewnętrznych tradycyjnych - moze być równieżmechanicznych.

A czy pan na część z tych pytań nie znajdzie odpowiedzi w książce??

a co Ty mnie senser nie lubisz że per pan nadajesz :wink:

w ksiazce są raptem dwa namiary z czego o jednym pisaliscie że zarobiony po uszy ale ok

w ksiazce jaet namiar na posadzkarzy hu hu :D

ale o tynkach tradycyjnych i o kabeksie nic nie znalazłem

Generalnie to pomysł z tą stroną i ksiązką uważam za bardzo dobry tak więc pomysłodawcom i twórcom GRATULUJĘ i ... Wielkie Dzięki :D :D

Gość ~AS~
Czy można jakoś uzyskać dostęp do Waszej książki adresowej .... będę budowała dość blisko (Reguły k/Michałowic)???

Można. Musisz się zarejestrować.

p.s. W razie problemów/pytań pisz do mnie na p.w.

p.s.2. A przy okazji witam moją byłą krajankę, ja 29 lat mieszkałem w Ursusie. :)

Gość ~AS~
Czy można jakoś uzyskać dostęp do Waszej książki adresowej .... będę budowała dość blisko (Reguły k/Michałowic)???

Można. Musisz się zarejestrować.

p.s. W razie problemów/pytań pisz do mnie na p.w.

p.s.2. A przy okazji witam moją byłą krajankę, ja 29 lat mieszkałem w Ursusie. :)

W tej chwili są jakieś problemy z serwerami hostującymi moje strony, niestety nie mam na to większego wpływu. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko będzie działało prawidłowo.

p.s. Jeżeli problem będzie się powtarzał, to chyba będę musiał wrócić do negocjacji ze sponsorem (z naszej grupy 8)), który mógłby wesprzeć hosting na innym serwerze. Mam nadzieję, że się jeszcze nie rozmyślił :)