Gość ~AS~ 23.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 W tej chwili są jakieś problemy z serwerami hostującymi moje strony, niestety nie mam na to większego wpływu. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko będzie działało prawidłowo. Właśnie dostałem informację od administratora, że za kilkanaście minut strony powinny działać. W ostatnim czasie podobne awarie (na szczęście dość krótkie) pojawiały się kilkakrotnie, ostatecznie problemy mają zniknąć w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoralik 23.03.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam serdecznie Budujemy w Osowcu i chciałabym dołączyć do Waszej grupy Pozdrawiam Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.03.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 witaj w grupie pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 24.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 izat zmieniłaś emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 24.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam serdecznie Budujemy w Osowcu i chciałabym dołączyć do Waszej grupy Pozdrawiam Karolcia Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 24.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 czeeejak wstawić swój emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam serdecznie Budujemy w Osowcu i chciałabym dołączyć do Waszej grupy Pozdrawiam Karolcia Witam sąsiadke z za miedzy (trasy katowickiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 24.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 czeee jak wstawić swój emblemat Musisz umieścić go na jakimś serwerku dostępnym w sieci i wstawić link w odpowiednim miejscu w swoim profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.03.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Ile płaciliście za pach "podsypka", pod chudziak Pytam bo mam mały dołek do zasypania No to ładnie ci pójdzie towaru...ja miałem mniejszą (tak mi się wydaje) a poszło 17 kamazów!!! Swoją drogą to nieźle inwestujesz w zbrojenie...drugi wieniec dajesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gotta 24.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam serdecznie,mam zamiar zbudować dom w Grodzisku i bardzo chciałabym dołączyć do Waszej grupy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.03.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam serdecznie, mam zamiar zbudować dom w Grodzisku i bardzo chciałabym dołączyć do Waszej grupy. Pozdrawiam No to witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 24.03.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam serdecznie, mam zamiar zbudować dom w Grodzisku i bardzo chciałabym dołączyć do Waszej grupy. Pozdrawiam Witam ziomali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 24.03.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam Ile płaciliście za pach "podsypka", pod chudziak Pytam bo mam mały dołek do zasypania No to ładnie ci pójdzie towaru...ja miałem mniejszą (tak mi się wydaje) a poszło 17 kamazów!!! Swoją drogą to nieźle inwestujesz w zbrojenie...drugi wieniec dajesz?? Senser wieniec wymyślił kierownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 24.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witamy nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 24.03.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 jakub tylko że kierownik nie płaci za materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 24.03.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 jakub tylko że kierownik nie płaci za materiał ale musi złożyć autograf w Dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 24.03.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kurcze, jestem w potrzebieMoja Pani kierownik w szpitalu. Miała już na weekend być w domu, ale jej pobyt przedłuży się o co najmniej tydzień (a może i dłużej...miała opreracje).Ja mam czekający zazbrojony monolityczny strop do odebrania. Proszę prześljcie mi na PW kontakty do waszych kiero (potrzebuje kogoś kumatego z kim mógłbym pogadać, bo nie wiem jak od strony formalnej wygląda takie zastępstwo).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 24.03.2007 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Kurcze, jestem w potrzebie Moja Pani kierownik w szpitalu. Miała już na weekend być w domu, ale jej pobyt przedłuży się o co najmniej tydzień (a może i dłużej...miała opreracje). Ja mam czekający zazbrojony monolityczny strop do odebrania. Proszę prześljcie mi na PW kontakty do waszych kiero (potrzebuje kogoś kumatego z kim mógłbym pogadać, bo nie wiem jak od strony formalnej wygląda takie zastępstwo). Pozdrawiam To zależy od Waszej Pani kierownik. Jeżeli nie chcecie całkowicie przekazać komuś obowiązków kier.bud., to wystarczyłoby wiedzieć, czy ona nie będzie robiła problemów i podpisze się pod tym w dzienniku, a wziąć kogoś innego na jednorazową konsultację dla własnego spokoju. A najlepiej, gdyby ona kogoś poleciła. Jest jakaś możliwość kontaktu z nią? Może przez rodzinę? Skądś w końcu wiecie o jej pobycie w szpitalu. p.s. Do mojego kierownika (kontakt w książce) możesz śmiało się zgłosić z taką sprawą. Jest bardzo elastyczny, na pewno coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 25.03.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 jakub tylko że kierownik nie płaci za materiał ale musi złożyć autograf w Dzienniku... Tylko w tym przypadku to kierownik pilnuje moich interesów. Murarze byli bo doszła im robota a ja mam czyste sumienie , ,ze na moim gliniastym gruncie nie będą pękały mury. Sąsiad nie zrobił wieńca na fundamentach i po 2 latach pękła mu ŚCIANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 25.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 jakub, dobrze zrobiłeś z tym wieńcem ściany i tak będą pękać ale wieniec musi być!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts