tom17 30.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No właśnie, też słyszałem o wysokim spreadzie w Polbanku... niestety ale np nie potrzebują faktur co przy systemie gospodarczym nie zawsze jest łatwe, kolejną transzę wypłacili mi na podstawie kilku zdjęć (nawet bez dziennika ) jakie zrobił rzeczoznawca, a jego wizyta kosztowała 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 30.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ale np nie potrzebują faktur co przy systemie gospodarczym nie zawsze jest łatwe, kolejną transzę wypłacili mi na podstawie kilku zdjęć (nawet bez dziennika ) jakie zrobił rzeczoznawca, a jego wizyta kosztowała 100 zł Ja w Millenium też miałem wypłaty na podstawie zdjęć (robionych przeze mnie), zero faktur. Nie żebym chciał polecać Millenium, tylko tak informacyjnie Przed ostatnią transzą też wymagają wizyty rzeczoznawcy. To trochę zależy od negocjacji chyba, bo mój sąsiad załatwiał w innym oddziale i musi na ileś procent wydatków mieć faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 30.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jak przymierzałem się do millenium za pośrednictwem open finance to faktury miały być na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 30.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Ciężko by było budować żeby wszystko było na faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 30.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 czee ja też chciałem dostać kredyt w millenium ale wymagali faktur i dlatego zdecydowałem się na GE Być może kluczem do wymagań stawianych klientowi jest wysokość wkładu własnego. Jak my braliśmy kredyt w Millenium, to mieliśmy stan surowy zamknięty . Kredyt stanowił niespełna 50% wartości całej inwestycji. No i jak pisałem wcześniej Millenium nie wymagało od nas ani jednej faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fido__ 30.03.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Drodzy grupowicze, Czy ktoś w okolicy ma zbudowaną studzienkę chłonną? Albo robił badania geofizyczne i wie na jakiej głębokości u nas są wody gruntowe? Chcę zrobić studzienkę chłonną do przydomowej oczyszczalni, ale zaprzyjaźniony geolog zasugerował, żeby najpierw zrobić wywiad w okolicy, bo może się okazać, że poziom wód gruntowych to uniemożliwia. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ale np nie potrzebują faktur co przy systemie gospodarczym nie zawsze jest łatwe Chyba coś ci się pomyliło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 30.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 AS może to zależy od pracownika oddziału bo ja miałem wkład własny w wysokości40% i zostałem poinformowany że tylko rozliczenia po przedstawieniu faktur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkacz 30.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam serdecznie, chciałbym dołączyć do grupy. O mnie...za chwile będę mieszkańcem w miejscowości Szczęsne. Nieduży domek juz stoi (Irys ), do zrobienia jeszcze cała działka kilka drobiazgów... pozdrawiam, Jacek Witam serdecznie Budujemy w Osowcu i chciałabym dołączyć do Waszej grupy Pozdrawiam Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 30.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 witam serdecznie, chciałbym dołączyć do grupy. O mnie...za chwile będę mieszkańcem w miejscowości Szczęsne. Nieduży domek juz stoi (Irys ), do zrobienia jeszcze cała działka kilka drobiazgów... Witamy, witamy! p.s.1. mała uwaga techniczno/organizacyjna, odpowiadaj pod cytatami i staraj się usuwać z cytatów to co nie potrzebne. p.s.2. statystyki grupy o których Ci pisałem na p.w. już zaktualizowane, więc możesz przystąpić do rejestracji na stronie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkacz 30.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 p.s.1. mała uwaga techniczno/organizacyjna, odpowiadaj pod cytatami i staraj się usuwać z cytatów to co nie potrzebne. p.s.2. statystyki grupy o których Ci pisałem na p.w. już zaktualizowane, więc możesz przystąpić do rejestracji na stronie grupy Dzięki za info - co do ps2 - zrobione. btw. chciałem uprzedzić Koleżeństwo, iż w sobote może wystapić zwiększony ruch samochodowy w okolicy...będę się przeprowadzał Za utrudnienia - przepraszam. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jeśli ktoś ma życzenie znaleźć się na mapie naszej grupy proszę o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.03.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Oj Jacek...cytat znów ci za bardzo nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkacz 30.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No trudno...popracuję jeszcze nad tym Co mam Ci podać, żebyś mógł nanieść mnie na mapkę grupy ? pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 30.03.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No trudno...popracuję jeszcze nad tym Co mam Ci podać, żebyś mógł nanieść mnie na mapkę grupy ? pozdrawiam, Jacek Nic nie musisz podawać To Senser poda Ci nr konta na który zrobisz przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 30.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 senser mnie po sterej znajomości możesz umieścić pod nazwą szczensne pod literką s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 30.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jeśli ktoś ma życzenie znaleźć się na mapie naszej grupy proszę o info... Ja bym prosiła w Ruścu, tak troszkę nad Gawłem i w prawo blisko krawędzi mapy ledwo ledwo, ale sie załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkacz 30.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jeśli ktoś ma życzenie znaleźć się na mapie naszej grupy proszę o info... Mnie proszę umieść jakieś 2 cm poniżej drugiej cyfry "0" , z liczby 120,0 - umieszczonej na mapie pod nazwą Szczęsne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 30.03.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 senser mnie po sterej znajomości możesz umieścić pod nazwą szczensne pod literką s Tyyy ale o które "s" chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 30.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 senser o duże s w nazwie szczensne pod nim moja posiadłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts