wombaty2 06.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 "projekt wombaty! niestety mam lukarny zamias okien dachowych = koszty ...przy tej ilości pomyśl o tych http://www.fakro.pl/htmli/21.php hej tom17! szczerze mowiac te okna dachowe to nie sa nam wszystkie potrzebne, wiec pewnie sie ograniczymy do 4 (?). Naprawde lukarny wyjda taniej niz okna dachowe ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Naprawde lukarny wyjda taniej niz okna dachowe ? pozdrawiam On miał chyba coś odwrotngo na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.04.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Senser, mam zablokowane konto do ksiązki adresowej. kto mi je odblokuje? Ja ci niestety nie odblokuje... A jak ci się zablokowało?? Skontaktuj się z AS-em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.04.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Moi drodzy... Duzio, duzio zdrówka! Pogdy ducha, Radosnych chwil, Rodzinnych świąt, Miłej atmosferki, Chwili na wyciszenie, refleksje... Oraz pełnych wiary...że życie przynosi czasem miłe niespodzianki... A to wszystko przez...Zmartwychwstałego Tego życzą wam z okazji Świąt Wielkiej Nocy 2007: Ola, Madzia, Hubert http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/656.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.04.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Z okazji Wielkiej Nocy miłości mocy, jajka smacznego, tyłeczka mokrego, smacznej babeczki, dwa litry wódeczki, słodkiego baranka, imprezy do ranka. http://kartki.net.pl/kartki/3/96.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 To ode mnie tez Wesołych, Zdrowych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam Na święta zrobiliśmy sobie prezent i zakończyliśmy stan O Po świętach namaluje H i będziecie mogli lądować Trochę spore nam to wyszło Wszystkim życzymy Wesołych Świąt URL=www.fotosik.pl%5D%5Bimg%5Dhttp%3A//images20.fotosik.pl/207/535a12bf3db9f635.jpg[/url][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Po świętach namaluje H i będziecie mogli lądować Dobre Jeszcze zostanie na pętle i stacje benzynową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 08.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Kochani ja myślami już po Świętach...Szukamy pilnie elektryka, murarza na dokończenie 25m2 ścianek działowych, hydraulika i tynkarzy wapiennych, może kto może kogoś takiego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam.... Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiąt!Jestem nowa na wątku. Własnie zaczynamy budowę w Milanówku. Proszę mnie uświadomić czy mozna gdzies wokolicy nabyć garaż blaszak? No i jak to jest naprawdę ztą cegłą kratówką. Długo sięna nią czeka? Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam.... Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiąt! Jestem nowa na wątku. Własnie zaczynamy budowę w Milanówku. Proszę mnie uświadomić czy mozna gdzies wokolicy nabyć garaż blaszak? No i jak to jest naprawdę ztą cegłą kratówką. Długo sięna nią czeka? Ewa cześć gdzie w Milanówku budujesz? Garaże kupisz w Kałęczynie zaraz za Grodziskiem- jadąc na Radziejowice zaraz za stacją benzynową Orlenu- przy głównej drodze jest dużo firemek zajmujących się garażami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Budujemy na Kazimierówce w Milanówku. Dzięki zainfo co do garazu....jutro pojadę moze coś kupię. Muszetez podwiedzac skłądy budowlane wokolicy by spytac sie o cegły kratówki....moze nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 09.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam.... Wszystkiego Najlepszego z okazji Swiąt! Jestem nowa na wątku. Własnie zaczynamy budowę w Milanówku. Proszę mnie uświadomić czy mozna gdzies wokolicy nabyć garaż blaszak? No i jak to jest naprawdę ztą cegłą kratówką. Długo sięna nią czeka? Ewa Witaj Ewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.04.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dzieki za miłe przywitanie ......czasem mam wrazenie że nie podołamy z ta budową. Dużo mieszanych uczuć, strach przed wzrostem cen :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dzieki za miłe przywitanie ......czasem mam wrazenie że nie podołamy z ta budową. Dużo mieszanych uczuć, strach przed wzrostem cen :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 09.04.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dzieki za miłe przywitanie ......czasem mam wrazenie że nie podołamy z ta budową. Dużo mieszanych uczuć, strach przed wzrostem cen :/ Ja tez mam stracha przed błędami ale dzięki Naszej Grupie wiem że mogę ich popełnić mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Jakubie? A jak z materiałami na ściany w okolicach? Jest jakaś kratówka? Czy to co stoi na skłądzie juz posprzedawane? Czasem jak jeżdzę do Grodziskato widac na składach cegiełki ale jeszcze nie pytałam czy nasprzedaz czy tylko do popatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 09.04.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Jakubie? A jak z materiałami na ściany w okolicach? Jest jakaś kratówka? Czy to co stoi na skłądzie juz posprzedawane? Czasem jak jeżdzę do Grodziskato widac na składach cegiełki ale jeszcze nie pytałam czy nasprzedaz czy tylko do popatrzenia Ewa, ja kupiłem w styczniu gazobeton 24 po 6,95 teraz jest po 14zł. Pytałem ostatnio na składzie w Milanbudzie czy mógłbym w razie czego dokupić paletę gdyby mi zabrakło. Odpowiedz: nie bo wszystko sprzedane. Doradzam Byś spróbowała w centrobudzie w Błoniu. Jest to sieć składów i mają duże możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dziekuję pięknie. Nie omieszkam sprawdzić. Na razie zastanawiamy sie z czego budować czy zMaxa , porothermu czy suporexu......pewnie z tego co bedzie dostępne. W razie czego spróbuję w Czechach lub Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts